Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

evet ya.valla erkek olmak varmış.git sperm ver yeter.ben pazartesi kontrole gitcem kanama devam ediyo olursa kürtaj yapcak ş.bey artık uzatmam dedi bakalım şimdide pazartesiyi bekliyorum

valla kurtulamadım ya.geçmeyede hiç niyeti yok bakıyorum tam bitti diyorum ama az sonra yine devam.dedim ya tam yılan hikayesi valla

aynen öyle olmuş canım.......belki kürtajsız düşük yapsaydın bunlar gelmezdi başına ama nasip....insan başına ne gelirse çekmek zorunda.....veren RABBıM.....

herneyse boşver beni bende haberler hep aynı sen nasılsın zaman yaklaştıkca dahada rahatlar insan için rahatlıyosur dimi bende o günlere bi gelsem

öylede blue..4 yıl oluyo evleneli.yapcak hiç bişey yok tüm arkadaşlarımızın bebkleri var.biyerlere gitsek sap hgibi kalıyoruz biz eeeyaşta 30 geliyo.bitanecik sağlıklı hayırlı evladım olsa bidaha hiç uğraşmıcam gibi geliyo.hani biyikler diyo ya başını kaşıcak kadar

evet ya blue...
ilk çocuğun normal insan düşünmez herhalde hiç hadi ben neyse biliyorumki ikincide tüp olcak ama sen öyle değil

sakın yalnış anlama sonuna kadar seni destekliyorum bitane olsa dediğim kendim için
şimdi böyle düşünüyorum ama 5 sene sonra ne düşünürüm belki bende 2. için kolları sıvarım ama şimdi bitanecik deniyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…