Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yine de aklımda olsun...hiç belli olmuyor....
yok canım zaten sen biraz dinlen,moralini toparla,sonra baarsın işe...
ama bu arada sakın kafanda kurma,düşünme,pozitif bakmaya çalış herşey olacağına varıyo sonunda...
kendini meşggul edecek bişeyler bulmaya çalış...zaten haftaya görüşmeden sonra daha umutlu olacağına eminim...

yat canım dinlen niye kusura bakayım ki bende cıkcam birazdan sen bak keyfine Allaha emanet olun sen ve bebişlerin :)

kızlar 1 hafta hastanelerdeydım yıne istıfradan kanamalarım tekrarladı dualarına iht.var şuanda kanamam durdu ama istifra etmemek için serum verılıyor devamlı

camasd...hayırlı olsun canım.dün durumuna bakmak için girdim ama daha bişey yazmamıştınız.bidahada giremedim.sakın embriyo kalitesine falan takma.herşey kısmet.bende eşine katılıyorum lütfen 12 gün çok dikkat et, hayır haberlerini bekliyorum

justing...bebiş kocaman olmuşşşş.ALLAH nazarlardan saklasın.ama çok kızdım sana ne temizliği ya.yapma bişey rica ediyorum.doğumda biz gelir yardım ederiz sana :))

haletrn....sıkma canını lütfen.kötü günler geçiriyosun ama bilki hepimiz çok kötü şeyler yaşıyoruz.bazen tüp bebekte yaptırmak çözüm değil.bluee ve beni düşün herşey kısmet canım.tüple olmayan normal yolla oluyo ,kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz

bluee... marta az kaldı.sen mart nisan inşallah mayıs hazirandada ben canım.yaz sonu hepimiz hamişşşş.ALLAH büyük bizlerede yardım etcek inşallah.

hep aynı canım.gün geçirmek için sürekli işler buluyorum kendime.benim kanama yılan hikayesi oldu artık herkez sıkıldı sormuyo bile bana.çok çok az devam ediyo ama bayağı az .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…