Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hayırlı kandiller kızlar...
pek fazla gelen giden yok anlaşılan bugün ikinci gün...

öpüyorum hepiniziii

minikcadı hayırlı olsun cxanım inş sıkı sıkı tutunurlar.ben ananas yemiştim 5 gün boyunca
al 5e böl hergün 1 parçasını ye.antepfıstığı ve kabak çekirdeğide tükettim yardımı oluyomuş nette okumuştum:)

halide canım nasılsın? senin ne zaman doktorda kontrolün haftaya mı gidiyordun? bakalım kaç tane tutunmuş merak ederiz şimdi..

minik cadımmm....rabbim inşallah yavrularını sıkıca sana tutudurur.9 ay sonrada kucağına sağlıkla alırsın.dualarım senle.hayırlı uğurlu olsun...

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

merhaba kızlar,
sanırım artık çok uğranmıyor buraya ...umarım herkes iyidir...
minikcadımm hayırlı olsun transferin,inşallah hayırlı haberlerini alırız 9 martta...kendine dikkat et,bol bolsu iç,çok fazla yorma kendini....

ıyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?Minikcadımm hayırlı olsun inşallah bebeklerin sana hayırlısı ile tutunurlar ve hayırlısı ile kucağına gelirler...Ben de ananas yemiştim 6 gün kadar...aman kabız olma çok dikkat et...

Özlemcim canım senin test günün ne zamandı?Dün akşam dua ederken aklıma geldi,ınşallah güzel haberler alalım senden canım...

merhaba dilkalman...
allah dualarını kabul etsin canım....
benim test günüm 2 mart,pek bişey kalmadı artık :)
hayırlısı artık...

slm kislar,hepinise cok tesekkür ederım.bugün 2.günüm dha cok war test günüme.ama ıcim rahat ins.hayirlisi olur hakkimizda.hepimise dua ediyorum.bazen adet sancisi we bel agrisi oluyo.dinleniyorum bol bol..
Iyi ki warsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…