- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.701
pinkrose kaç ay kullandırmıştı cnm....şahin bey herkese öneriyormuydu acaba dhea yı....
sagol cnm ya dün gerçekten çok kötüydüm bide kaç gündür dışarıyada çıkmıyodum buğün çıktım dolaştım iyi geldi.adet olmadım daha.şahin bey dün akşam aradı adet olunca gel bakalım ne zaman 2. denemeye başlıyacagımıza karar verelim dedi.herşeyin hayırlısı artık.inşallah sizlerden iyi haberler alırız bu ay.
selam kızlarrrr..
ben bugün kürtajımı oldum..cok şükür herşey yolunda salı tekrar gidicem kontrole salıdan sonra izne ayrılıyoruz memlekete tatile gidicez baya bir bunaldım değişiklik olsun istedik..
inşallah gelincede ocakta hayırlısıyl başlıcaz tedaviye..
ama kimsye söylemiyoruz cünki herkez en az 1 yıl bekleyin diyor bana kalsa 1 ay değil 1 gün bile beklemek istemem..
neyse hem rahim toparlasın biraz tahliller filan derken 2 ay gecmiş olur sonrasındada inş. gelsin bebecikler..bluesuu canım seninde yarın kontrol varmış hayırlısıyla inş. herşey yolundadır allahım yüzünü gülürsün canım..
dhea yi ne kadar kullandım 2- 3 ay galiba canım 3 ay kullandırıyodur ist dr umda vermişti şahin bey den öncede kullanmıştım 90 tablet var içinde zaten 2 kutu 3 ay gidiyor günde 2 tablet içmiştim ben.
tedaviyi düşünmüyorum şimdilik canım kendi haline bıraktım hehehe
kızlar bişey sorucam....ilaçları hastanedenmi alıyoruz....hepsini toptan mı alıyoruz yoksa kontrole gittikçe ne kadar gerekliyse o kadarmı alıyoruz...birde parayı nakitmi kredi kartı geciyormu nsl ödüyoruz yardım ederseniz sevinirim....
bluuesuu hdi hyrlısı cnm.....kaç ymoşun varmış...
kızlaaaarr ben hala adet olmadım:26:
blueessu yaptırıcam da korkuyorum işte.bide ş.bey küçük bi kist oluşmuş demişti sence ondan olabilirmi?ve ya ilaçlardan dolayı olabilirmi?hiç bilgim yok.
haklısın canım..insanın test deyince tüyleri diken diken oluyor....ama acabalarla beklemektense yaptırmak daha iyi..noldunu öğrenirsin.....:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?