Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ececim....hakkında hayırlısı olsun...ne zaman hayırlı zamansa o zaman başla inşş...

kızlar duydunuzmu bilmiyorum..bu fsh yüksekkliğine buğday çimi iyi geliyormuş...bunu 3 ay kullanıpta 41 yaşında hemde doğal yolla hamile kalan bir bayan var bu sitede..iki kezde tüp yaptırmıştı..olmamıştı...şu anda 1 haftalık oğlu var..dünyaya geldi....

selam kızlarrrr..
ben bugün kürtajımı oldum..cok şükür herşey yolunda salı tekrar gidicem kontrole salıdan sonra izne ayrılıyoruz memlekete tatile gidicez baya bir bunaldım değişiklik olsun istedik..
inşallah gelincede ocakta hayırlısıyl başlıcaz tedaviye..
ama kimsye söylemiyoruz cünki herkez en az 1 yıl bekleyin diyor bana kalsa 1 ay değil 1 gün bile beklemek istemem..
neyse hem rahim toparlasın biraz tahliller filan derken 2 ay gecmiş olur sonrasındada inş. gelsin bebecikler..bluesuu canım seninde yarın kontrol varmış hayırlısıyla inş. herşey yolundadır allahım yüzünü gülürsün canım..

dhea yi ne kadar kullandım 2- 3 ay galiba canım 3 ay kullandırıyodur ist dr umda vermişti şahin bey den öncede kullanmıştım 90 tablet var içinde zaten 2 kutu 3 ay gidiyor günde 2 tablet içmiştim ben.
tedaviyi düşünmüyorum şimdilik canım kendi haline bıraktım hehehe

canım geçmiş olsun....kendine iyi bak.....kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla tedaviye cnm......

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun......

kızlar bende bugün dr.daydım.....benim yumoşlar ve rahim duvarı gayet iyimiş .....ALLAHIM dan benim için hayırlısı neyse onu nasip ediyorum....

kızlar bişey sorucam....ilaçları hastanedenmi alıyoruz....hepsini toptan mı alıyoruz yoksa kontrole gittikçe ne kadar gerekliyse o kadarmı alıyoruz...birde parayı nakitmi kredi kartı geciyormu nsl ödüyoruz yardım ederseniz sevinirim....

hayır canım hastaneden alınmıyor....acıbademin ordaki eczanelerden temin ediyorsun....tedavi parasını kredi kartıyla ödeyebiliyorsun...biz en son 1 yılı geçti yaptıralı o zaman kredi kartıyla hep ödemiştik...herhalde şimdide öyledir.....

blueessu yaptırıcam da korkuyorum işte.bide ş.bey küçük bi kist oluşmuş demişti sence ondan olabilirmi?ve ya ilaçlardan dolayı olabilirmi?hiç bilgim yok.

blueessu yaptırıcam da korkuyorum işte.bide ş.bey küçük bi kist oluşmuş demişti sence ondan olabilirmi?ve ya ilaçlardan dolayı olabilirmi?hiç bilgim yok.

haklısın canım..insanın test deyince tüyleri diken diken oluyor....ama acabalarla beklemektense yaptırmak daha iyi..noldunu öğrenirsin.....:44:

bluesuu dün oldum cnm:):):)ama maddi olarak geleck aya kaldı cnm tedavi....hyrlısı dyrm....onun için ilaçları sordum ....peki hastanenin ordaki eczaneden indirimli alabilyrmuyuz.....hepsini toptanmı alıyoruz yoksa kontrole gittikçe kaç tane lazımsamı alıyoruz...ilaçlarada kredi kartı geciyormu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…