Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

benim 5. gün emriyosuydu canım. Olmazsa inan çok üzülücem. Eşiminde tayini doğuya çıktı. Oralarda bu işleri nasıl yaptıracaz bilemiyorum. Bide maddi tarafı var. Allah yardımcımız olsun.

benim 5. gün emriyosuydu canım. Olmazsa inan çok üzülücem. Eşiminde tayini doğuya çıktı. Oralarda bu işleri nasıl yaptıracaz bilemiyorum. Bide maddi tarafı var. Allah yardımcımız olsun.

amin canım Allah yardımcımız olsun umarım pozitif olur hayırlısıyla haber et bize az kaldı

Benimde bugün 8. gün oldu. Dayanamadım. İdrarda baktım ama negatif. Hiç bir belirtimde yoookk. Çom moralim bozulacak sanırım kandada negatif çıkarsa.

erken yapmışsın canım...benim hiç idrar testi yapmaya niyetim yok......burda bir arkadaşımız vardı...bizim dr.un hastasıydı...12.ci günde bile t idrara testi negatifti,ama kanda pozitif çıktı ve şimdi kızı kollarında...yani bebeğini dünyaya getirdi......canınıda fazla sıkma.....

iyi geceler arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum.
çok fazla sayfa okuyamadım ama melek öncelikle seni tebrik ediyorum..inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder allahım...
blue seninde tedavin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar bu konu başlığını ziyaretçi olarak çok takip ettim Şahin bey hakkındaki yorumlarınızdan karar verirken etkilenmedim desem yalan olur. Ekim ayında Şahin beyle ve ekibiyle tedaviye başladık başta Şahin bey olmak üzere herkes ilgili ve kibar ben çok güven duydum 29 ekimde yumurtalarım toplandı 3 kasımda transefim oldu 12 gün sonra yıllardır beklediğim cümleyi duydum hamilesiniz ilk tüp bebek denememizdi şuan 9+4 haftalık hamileyim Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Bizim sorunumuz spremlerimizin sayısı azdı canlılık vardı ama hiç hareket yoktu hala Şahin beyle devam ediyoruz. Allah bu yolda yürüyen herkesin yüzünü güldürsün.

ceyda canım tebrikler Allah tamamına erdirsin. maaşallah baya da ilerlemişsiniz. benim de transfer 3 aralıkta oldu tam 1 ay var aramızda. umarım herşey yolunda gider. hala şahin beye devam ediyor musun ??? hangi testleri yaptın ve hangi ilaçları kullanıyorsun. ben progestan ve folik asit. burdaki başka doktor ilk bebeğimin 16 haftalıkken suyu bittiğinden aspirin verdi ama şahin beye sormadan içmeyeceğim

saolasın canım amin canım güzel duaların için teşekkür ederim rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatır inşallah.

ceyda.....tebrik tebrik ederim...ALLAH bebeğini sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.....darısıda inşşş...banada olur.....

canım iyiki yazdınn umut oldun ..tebrık ederım tatlım rabbim sağlıkla huzurla büyütmenızı nasıp etsın ve darısı bızlerın başına ınşallah bende duyarım o kelımeyı ve tum ısteyen arkadaslr ..

selamm kızlarrr nasılsınızzz bayadır uğrayamıyordum memleketteyim 10 günlük izne geldik..kürtajdan sonra tatil baya iyi geldii...
blueesu canım senden güzel haberler varmı diye uğradım ama daha erken galiba neyse hayırslısıyla güzel heberlerini alıcaz..
kızlarrr size bir sorum var özellikle yeni tüp bebek yaptıranlara tüp bebek fiyatı ne kadar ve ilaç parası toplam ne kadar tuttu..
ve hastanede muayene ücreti ne kadar..
aslında istanbul diye düşünüyorduk burda memlekette bir arkadaşta ş.beye gitmiş ve cok memnun kalmış eşimde duyunca ş.bey dedi ve ş. beye gelmeye karar verdik yılbaşından sonra işn. gelicez ve inş. en kısa zamanda bizde başlarız..
beni bilgilendirirseniz ücret konusunda cok memnun olurum kızlarrr....
şimdilik görümek dileğiyle hoşcakalın.. başş başşş..:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…