- Konu Sahibi handan1976
-
- #8.881
canım hiç idrar testine inanma enim de negatif çıkmıştı bak pozitif şimdilik.için rahat olsun kaçıncı gün embriyosuydu ben 2. gün olmasına rağmen kan testi yapmıştım 8. gün. sen de 10. gün yapabilirsin bence.
benim 5. gün emriyosuydu canım. Olmazsa inan çok üzülücem. Eşiminde tayini doğuya çıktı. Oralarda bu işleri nasıl yaptıracaz bilemiyorum. Bide maddi tarafı var. Allah yardımcımız olsun.
Benimde bugün 8. gün oldu. Dayanamadım. İdrarda baktım ama negatif. Hiç bir belirtimde yoookk. Çom moralim bozulacak sanırım kandada negatif çıkarsa.
kan testimide yaptım kızlar 9. gün değerim 0.414 3 günde bir mucize olurmu sizce?
kan testimide yaptım kızlar 9. gün değerim 0.414 3 günde bir mucize olurmu sizce?
canım şahin beyle görüştün mü ne dedi,
pazartesi testi tekrarlıycam. O zaman arıcam. bir ümit belki değişebilir diye bekliyorum. bu arada 2 deneme için nekadar beklememiz lazım biliyormusun?
iyi geceler arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum.
çok fazla sayfa okuyamadım ama melek öncelikle seni tebrik ediyorum..inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder allahım...
blue seninde tedavin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum..
iyi geceler arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum.
çok fazla sayfa okuyamadım ama melek öncelikle seni tebrik ediyorum..inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder allahım...
blue seninde tedavin hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum..
Merhaba arkadaşlar bu konu başlığını ziyaretçi olarak çok takip ettim Şahin bey hakkındaki yorumlarınızdan karar verirken etkilenmedim desem yalan olur. Ekim ayında Şahin beyle ve ekibiyle tedaviye başladık başta Şahin bey olmak üzere herkes ilgili ve kibar ben çok güven duydum 29 ekimde yumurtalarım toplandı 3 kasımda transefim oldu 12 gün sonra yıllardır beklediğim cümleyi duydum hamilesiniz ilk tüp bebek denememizdi şuan 9+4 haftalık hamileyimAllah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Bizim sorunumuz spremlerimizin sayısı azdı canlılık vardı ama hiç hareket yoktu hala Şahin beyle devam ediyoruz. Allah bu yolda yürüyen herkesin yüzünü güldürsün.
Merhaba arkadaşlar bu konu başlığını ziyaretçi olarak çok takip ettim Şahin bey hakkındaki yorumlarınızdan karar verirken etkilenmedim desem yalan olur. Ekim ayında Şahin beyle ve ekibiyle tedaviye başladık başta Şahin bey olmak üzere herkes ilgili ve kibar ben çok güven duydum 29 ekimde yumurtalarım toplandı 3 kasımda transefim oldu 12 gün sonra yıllardır beklediğim cümleyi duydum hamilesiniz ilk tüp bebek denememizdi şuan 9+4 haftalık hamileyimAllah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Bizim sorunumuz spremlerimizin sayısı azdı canlılık vardı ama hiç hareket yoktu hala Şahin beyle devam ediyoruz. Allah bu yolda yürüyen herkesin yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?