- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.981
umarım dilek_melisa sonucun hakkında hayırlısı olmustur..
şuann çok mutluyum inşallah cnm inşallah hepimiz için hayırlısı olurr sonuç pozitif....
Arkadaşlar eve yeni geldi veee sonuç pozitifffffffff çoookkkk mutluyumm. Degerimmm 552,57 cıktı 13 gün bugünnn.tek embriyo ilee inşallah allah herkese hayırlısını versinnn....
cok sanslısın bılıyosun degılmı allah kucagına almayı nasıp etsın cnm sabahtan berı bakıyorum bı an umıdı kesmıstım...sukurler olsun dıkkat et kendıne olurmu...
Arkadaşlar eve yeni geldi veee sonuç pozitifffffffff çoookkkk mutluyumm. Degerimmm 552,57 cıktı 13 gün bugünnn.tek embriyo ilee inşallah allah herkese hayırlısını versinnn....
çoooook sevindim arkadaşım. Allah tamamına erdirir inşallah.. darısıda bizim başımıza..
arkadaslar benımde 1. tup bebek denemem ve sonuc negatıf pozıtıf olan arkadaslar nerelerde yaptırdınız tup bebek denemelerını
arkadaslar benımde 1. tup bebek denemem ve sonuc negatıf pozıtıf olan arkadaslar nerelerde yaptırdınız tup bebek denemelerını
bugün 2 arkadaş sonuç alacak tam hatırlıyorsamm allahım sizler için dua ediyorumm pozitif sonucu alıp dönün evinize inşallah...
3 kere tüp denedik (biri dondurulmuş) hepside negatif. benim sizlere sorum negatiften sonra hangi testler veya başka şeyler neler yapılıyor. genetik test vaya başka ne gerekiyorsa neler yapmalıyım.kendi dr. gittmiycem güvenebileceğim bir dr. arıyorum ve gereken bütün testlerin yapılmasını istiyorum. Bursalı arkadaşlar lütfen bana yardımcı olumusunuz. Allah şimdiden hepinizden razı olsun. boşluktayım ve sizlerden yardım bekliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?