Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

umarım dilek_melisa sonucun hakkında hayırlısı olmustur..

izniniz olmadan bir liste yaptım,sonuçlarımızı beraber bekleriz,benim gibi yakında tedaviye başlayacak arkadaşlar için de en azından fikir olur diye düşündüm....

dilek melisa sonucun inşallah pozitiftir.. bizi haberdar etmeyi unutma...

Arkadaşlar eve yeni geldi veee sonuç pozitifffffffff çoookkkk mutluyumm. Degerimmm 552,57 cıktı 13 gün bugünnn.tek embriyo ilee inşallah allah herkese hayırlısını versinnn....

Arkadaşlar eve yeni geldi veee sonuç pozitifffffffff çoookkkk mutluyumm. Degerimmm 552,57 cıktı 13 gün bugünnn.tek embriyo ilee inşallah allah herkese hayırlısını versinnn....

cok sanslısın bılıyosun degılmı allah kucagına almayı nasıp etsın cnm sabahtan berı bakıyorum bı an umıdı kesmıstım...sukurler olsun dıkkat et kendıne olurmu...

cok sanslısın bılıyosun degılmı allah kucagına almayı nasıp etsın cnm sabahtan berı bakıyorum bı an umıdı kesmıstım...sukurler olsun dıkkat et kendıne olurmu...

inşallah arkadaşım sagol hepmpiz için aynı dilekleri diliyorum..dikkat etmeye çelışıyorum sadece folik asite başla dedi şahin bey, birde progestorana devam dedi.

çok sevindim canım,şuan yüzümde güller açtı.. inşallah diğer arkadaşlar da buradan güzel haberler verirler.. değerinde oldukça güzel..maşallahhhhhhh

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... NEGATİF

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........NEGATİF

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............

arkadaslar benımde 1. tup bebek denemem ve sonuc negatıf pozıtıf olan arkadaslar nerelerde yaptırdınız tup bebek denemelerını

arkadaslar benımde 1. tup bebek denemem ve sonuc negatıf pozıtıf olan arkadaslar nerelerde yaptırdınız tup bebek denemelerını

sız su anda sahın hocanın topıgındesınız burda bursa acıbadem hastanesının hastaları yazar genelde sızın ılk deneme nerde hangı doktor du?

bugün 2 arkadaş sonuç alacak tam hatırlıyorsamm allahım sizler için dua ediyorumm pozitif sonucu alıp dönün evinize inşallah...

slm arkadaşım hayırlı olsun. ben bu topiğe ilk defa yazıyorum. bende bursadayım ve 3 kere tüp denedik olmadı malesef farklı merkezlerde oldu. şuan araştırıyorum şahin bey nasıl bir dr. bilgi verirmisiniz

3 kere tüp denedik (biri dondurulmuş) hepside negatif. benim sizlere sorum negatiften sonra hangi testler veya başka şeyler neler yapılıyor. genetik test vaya başka ne gerekiyorsa neler yapmalıyım.kendi dr. gittmiycem güvenebileceğim bir dr. arıyorum ve gereken bütün testlerin yapılmasını istiyorum. Bursalı arkadaşlar lütfen bana yardımcı olumusunuz. Allah şimdiden hepinizden razı olsun. boşluktayım ve sizlerden yardım bekliyorum.....

BEn sonuç almaya gidiyorum kizlar herşeyin hayirlisi inş:))) laves78de sonucinu öğrenicek bugün allah çok büyük inss iyi haberler veririz ....

Canim benim öncelikle birbirimizin halibden halinden ancak biz anlariz çaresizlik çok kötü hele umutsuzluk hepsinden beter ama sakin canini skma acimadem has.şahin hoca süper bi doktor çok ilgili en azindan o kadar paralar veriyoruz hskettigimiz ilgiyi gorup butun sorularimizi yanitsiz birakmiyo bahsettigin testlerle ilgili bir bilgim ne yazikki yok önceki sayfalardan ark bu testlerle ilgili biseyler ysmisti orda bi arastirma yapabilirsin :)) canını skma inan bigün herşey farklı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…