Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

benim hiç belirtim olmadı kasık ağrısı bel ağrısı bulantı vs...hiç bir şey hatta tutmadı diye çok üzüldüm demekki her zaman aynı olmuyor şu an 7. haftamdayım ama hala bir belirti yok yanlız bu hafta çok ağır grip yaşadım tek endişem o inş... bişey olmamıştır bebişe....

arkadaşlar aranızda şahin zeterogluna gidip, ilk tüp bebekte hamile kalan yokmu merak ediyorumm??
yada kaç embriyo daha iyi??ben şahin beye 2 tane istiyorum dedim olmaz dedi.yaşın çok küçük dedi,
ve senin durumun farklı dedi, birinci çocugun olmuş dogal yollarla dedi.

korkudan yapamıyorum am haklısın çıkarr degilmi??idrarsa çıkarmı acaba 11. günü yarın yani??

tüp bebek forumlarındaki bazı kişilerin 9. günde bile idrarda net olarak çıkarken,12. günde kan testine göre hamile olduğu halde idrarda çıkmayanlarda var.. sanırım kişiden kişiye değişiyor.. bence belli olur,ama çıkmazsa da hamileysen eğer boşuna üzülmüş olursun,sen en iyisi kan testi yaptır..

Son düzenleme:

2 denemenin olumsuz olması durumunda 3. denemede yaş küçük bile olsa 2 tane koyabiliyorlar istersen,hem yasal diye biliyorum.. ama ilk 2 denemede 35 yaş altına tek embryo konulması gerekiyor, doktor yapamam demekte haklı, tabiiki isteriz 2 tane koysunlar şansımız artsın.. ama yasak işte.. 2 tanenin yasak olması mantıksız bence,hadi 3 olsa anlarız..

ben çok fazla araştırmadım, bana bir doktorun verdiği isimler vardı.. hatta sadece embryolog isimleriydi bunlar izmir ve istanbulda çalışıyorlarmış ama hangi merkezdeler araştırmadım.. acıbadem hastanelerinin de laboratuvarlarının iyi olduğunu duydum,belki birincisi olmazsa 2. yi de orda yaptırırım bilmiyorum,bursa birazcık maddi anlamda bana rahat geliyor... sonucum olumsuz olsa bile doktorun ilgi alakasına bakıcam.. ilgi alaka derken neden olmadığı ile ilgili araştırmalar yapacak mı,değişik seçenekler sunacak mı falan filan.. yoksa para veriyoruz, özel merkezlerin güler yüzü tabiki olacak..
bakalım 10 gün sonra başlıycam inşallah olumlu sonuç alırım da bunları düşünmeye gerek kalmaz,sonucum olumsuz olursa o zamanki psikolojiye ve maddi imkanlara göre 2. şansımı izmir yada istanbulda kullanabilirim..gerçi Allah nasip edecekse her yerde eder bizimkisi sadece içimizi rahatlatmak olur..

canım ya haklısın kısmet ısı ama gercekten de onemlı seyler bu bır ekıp ısı sadece doktorun ıyı olması yetmıyor arka planda nelr oluyor bılemeyız bılen bırılerınden yardım alabılırız kacında sızın sonuc ...ben ıkıncı sansımıda burdan yana kullandım.. Az kalıd bakalım dıkkat ettım cok tabı ıkı cı olunca daha bı farkındalık oluyor bu sefer cok dıkkatlıyım ama belırtı vs takılmamak gerekıyor cunku vıcudumuz hormon yuklu dogal tepkıler verıyor normal dısı seyler yasıyoruz hayırlısı hakkımızda burda yazmmak ısterım pozıtıf sonucumu.....ınş...

inşallah bu sefer olur arkadaşım.. Allah bu yolda kimseyi üzmesin.. benim tedavim kistim nedeniyle bu ay ertelendi,şubatın başında başlayacağız.. ertelenmeseydi şuan sonuç bekliyor olacaktım.. havalar iyiyken git gel yapmak daha iyi olacaktı,hayırlısı diyorum..

nıl benımde 2. denemem sahın hocada ılkı blast ıkıncısı 3 gun 8 hucrelı emrıyo senın ıkıncı denemen blastmıydı merak ettım. bıde belırtı olarak ates basması varmıydı benım 3 gunum kaldı teste bu aralar ates basması cok oluyor bıde agzımda degısık bır kotu tat ya grıp olcam yada belırtısı olabılır dıyorum sende varmıydı bu tarzda belirti?

arkadaşlar size bir sorum olacak.ilk tüp bebek denemem olduğu için kıyaslayamıyorum... benim her regl dönemimden bir hafta ya da on gün önce sırtımda sivilceler çıkmaya başlardı. bugünde transferimin 6. günü yani test sonucuma 6 gün kaldı ve sırtımda sivilceler çıkmaya başladı ve moralim çok bozuldu. acaba tüp bebek denemelerinde de normal regl belirtileri oluyor mu? bu belirtiler negatif demek mi acaba? yoksa çok mu kuruntu yaptım? cevaplarınızı merakla bekliyorum...

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... NEGATİF

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........NEGATİF

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 .........

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............

inşallah bundan sonraki sonuçların hepsi pozitif olur ...

Son düzenleme:

2, denemem benimde 3. gün transferi canım kaç hücreli bilmiyorum ama ateş basması bende de oluyor du sık idrara çıkma ve göğüslerde dolgunluk belirti olarak bunları yaşadım inş. sende hayırlı sonuçlar alırsın....

ARKADAŞLAR ,

En çok merak edilen sorular bunlar aslında lutfen sonuç alan arkasalarımız yazarlarsa bu tedavıde en cok bu sorular beklenıyor tesekkurler sımdıden..herkeze bol şans

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENISDE HAMILE KALDINIZ

KAÇ EMRİYO TRANSFER EDİLDİ

EMRİYONIZ KACINCI GUN EMRİYOSU(3-5)

SORUN NEYDİ

ERKEN HAMİLELİK BELİRTİLERİ NELERDİ

HAMİLELİĞİNİZİN KAÇINCI HAFTASINDASINIZ

KAÇINCI GUN IDRAR TESTINDE POZITIF CIKTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…