- Konu Sahibi handan1976
-
- #9.941
:)) ne güzel oldu karşilaşmak banada eşim söylemişti yan odadalar diye insan hepkendi gibi birini ariyor dertleşmek için çok endişeliyim aklimdan çikmiyo çünkü bide bu aralar çoğunluk evde vakit geçirmek zorunda kaldk ya senin ilkcdenemende şahin beyde miydi? Benim 2gün önce çok ağrim oldu dün azaldı bugünde iyice az arada gene sızı oluyo progestanmi yapiyor acaba diye bile düşünüyorum sende nasil durumlar hislerin nasıl cnm:)) bide progestani yaotiktan belli bi sure sonra akiyor herhalde bi kismi tada akintimda mi var anlayamadm sende de oluyomu...aynen cnm toplamada konusmustuk tranferdede denk gelmısız esım solemıstı umarım hersey yolunda gıder. belırtı vs varmı bısıler ...
evet canım üniversite hastanelerinin kadın doğumuna gitmen gerekiyor..fakat ben bursada yaptırmadım,benim sıra derdim falan olmadı.. bursa büyük şehir ve üniversitesi yoğun olabilir,acelen yoksa git bi sor bakalım çok ileri bir tarih vermezlerse yaptırırsın hiç para vermeden.. orası olmazsa eğer devletle anlaşması olan bi özel hastane bul,böylece fiyat olarak en azından daha az ödeme yaparsın..acıbademin anlaşması yok diye biliyorum..
Cnm siz testi sali günümü yaptircaksiniz çarşambaya gelmiyormu bizim test günümüz
face kullanıyormusun ordan goruselım olurmu?
merhabalar bende şahin beyin hastasıyım. 23 ocakta benimde test günüm.size kaç embriyo konuldu acaba???ben 27 yaşındayım ilk tüp bebek denemem ve tek embriyo konuldu...
kızlar ben arginin ve taurin içeren bir ürün kullanıyorum geceleri, yatarken alıyorum.şimdi eczacım bana arısütü olan ampüller varmış 1 kutu camın içinde sabahları içiliyormuş ondan verdi, ben ona efa daily omega 3 alayım diye gitmiştim. sonra gnc liwe i de araştırıyordum bi süredir, ordada tüp bebek tedavisi görenler belli miktarda kullandıkları ürünler olduğununu duymuştum bungüde kampanya dönemiymiş baya indirimde varken alayım dedim ordan q enzim 10 ile selenyum aldım kendim için eve koca bir torbayla ve yaklaşık 350 tl harcayarak geldim, eşim bu tür şeylere çok kızıyor ama saklayamayacağım içinde söyledim, şimdi bunlar zehirlerse diye tutturdu bende korkuyorum şimdi bu kadar para harcadığımamı üzüleyim yoksa kullanayımmı iyice karıştı kafam, şahin beye sorsam ne der bana acaba kızar mı?
of napcam şimdi tansiyonum çıkacak
noldu off sun se4n galıba bıur saat sonra gelıcem gorusuruzOlurcnm nasil ekliceksin özelden mesaj yazamiorum
Merhaba canim bende 25yaşındayim ilk denemem banada tek koyuldu sonucuna az kalmiş ne gibi belirtilerin var sinucyda paylaş olurmu merak ederiz))
beklemek çok ama çok zorrrrrr....10. günüm....
kızlar ben arginin ve taurin içeren bir ürün kullanıyorum geceleri, yatarken alıyorum.şimdi eczacım bana arısütü olan ampüller varmış 1 kutu camın içinde sabahları içiliyormuş ondan verdi, ben ona efa daily omega 3 alayım diye gitmiştim. sonra gnc liwe i de araştırıyordum bi süredir, ordada tüp bebek tedavisi görenler belli miktarda kullandıkları ürünler olduğununu duymuştum bungüde kampanya dönemiymiş baya indirimde varken alayım dedim ordan q enzim 10 ile selenyum aldım kendim için eve koca bir torbayla ve yaklaşık 350 tl harcayarak geldim, eşim bu tür şeylere çok kızıyor ama saklayamayacağım içinde söyledim, şimdi bunlar zehirlerse diye tutturdu bende korkuyorum şimdi bu kadar para harcadığımamı üzüleyim yoksa kullanayımmı iyice karıştı kafam, şahin beye sorsam ne der bana acaba kızar mı?
of napcam şimdi tansiyonum çıkacak
merhabalar bende şahin beyin hastasıyım. 23 ocakta benimde test günüm.size kaç embriyo konuldu acaba???ben 27 yaşındayım ilk tüp bebek denemem ve tek embriyo konuldu...
benim şahin beyde 2, tüp denemem gerçekleşti...ilk denemem de 14 yumurtam oldu 10 tanesi erişgindi 6 tanesi döllendi...5. gün blast transferi yapıldı 1 adet....sonuç pozitif ancak kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı ...b hcg değerim iki günde 2 ye katlamıyordu bi aksilik olduğunu hissetmiştim ve keseyi bile göremeden değerlerim düştü zaten....
ikinci denememi aralık ayında yaptık adetimle birlikte arı sütüne başladım her sabah yemeklerden 15 dk. önce düzenli olarak kullandım.... 16 yumurtam oldu 11 tanesi erişgindi ve 11 ide döllendi ....11.gün bthcg 123 4 gün sonra 1013 1 hafta sonra 10000 üzeri çıktı arı sütüne hep devam ettim geçen hafta keseyi de gördük inş. haftaya kalp atışlarını görücez tabi benim içimde hep bir korku var ama şimdiye kadar herşey yolunda gitti ve ben arı sütünün fayda ettiğini düşünüyorum...kullanıp kullanmamak sana kalmış tabi....sevgiler....
Merhaba ağrın falan vaemi benim geçti gibi ilkinle kıyasls bi belirti varmi ben git gide endişeleniyorum
yok cnm agrı felan yok hıc bır belırtım yok ılk zamnlar kasıklarım agrırdı ama sımdı yok ekle cnm
yok cnm agrı felan yok hıc bır belırtım yok ılk zamnlar kasıklarım agrırdı ama sımdı yok seval canpolat kurt ekle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?