Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Allah razı olsun arkadaşım senin bugün test günün herhalde inşlh güzel haberlerle gelirsin. eski yazıları okuyorum bu testleri yapan arkadaşlar var inşlh onlar cvp verirler.daha önce farklı merkz lerde yaptırdım ve bir yerlerde hata olduğunu anlamıştım en son dr. hele isim vermek istemiyorum beni tamammen psikololojik çöktürdüü. soru soramıyodum bi şey sorduğumda ağzından laf almak büyük bir mujizeydi hiç araştırmacı değild cnm negatif olunca hemen gel bidaha deneyelim dedi araştırma yapmıyor neden tutmadığı hakkında en ufak bilgi bile vermiyor.

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... NEGATİF

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........NEGATİF

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............

Laves78 ve sensizolmazki SİZLERİNDE KARŞISINA HAMİLEEEE YAZMAK İSTİYORUM.. HADİ BAKALIM ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN..

Beta-hCG <2.0 mIU/ml
malesef arkadasla sonuc negatıf canım cok sıkkın annca yazabıldım 2. dwenememız cok yoruldum..bundan sonrakı asamaları konusucaz ılk once rahım fılmı cekılır fılm hakkında bılgısı olan yada cektıren varsa paylasırsa sevınırım sahın hocanın orda sıgorta karsılamıyor. dıger yerlerdede guvenılır doktor bulan varmı? allah herkeze sabır versın cok uzgunum..
Gebe Olmayan Kadınlarda 0 - 7 mIU/ml
3 Hafta 5.8 - 71.2 mIU/ml
4 Hafta 9.5 - 750 mIU/ml
5 Hafta 217 - 7138 mIU/ml
6 Hafta 158 - 31795 mIU/ml
7 Hafta 3697 - 163563 mIU/ml
8 Hafta 32065 - 149571 mIU/ml
9 Hafta 63803 - 151410 mIU/ml
10 Hafta 46509 - 186977 mIU/ml
12 Hafta 27832 - 210612

Canım ne desem bilmiyorum.. hayırlısı olsun.. maddi manevi o kadar yorgunluktan sonra şuanki üzüntünü anlayabiliyorum Allah ım sabrını versin,inşşallah bu gördüğün son negatif olur..
rahim filmi derken?? bildiğimiz rahim filmimi yoksa histereskopi mi? histereskopi tehlikeli bir işlem olmadığı için korkmana gerek yok,sanki transfer yapılıyormuş gibi sadece kamera ile rahim içine bakacaklar.. bursalı olmadığım için bilmiyorum ama en azından büyük şehir,devletle anlaşması olan iyi doktorların bulunduğu özel hastaneler çoktur..

sabhatan yazmıştım ama kimse cvp vermemiş lütfen arkadaşlar bilgisi olan varsa cvp yazarsa çok sevinice ...geçen ay 3. denememizi(dondurulmuş) negatifti ve bende bütün testleri yapmak istiyorum ama kendim farklı yerde. Bursadayım daha önceki denemelerimi farklı yerlerde yaptım fakat iki yerden de memmun kalmadım( hangi testleri nerde yaptırabilirim yani genetik test veya ne gerekiyorsa önceki dr. bana hiç güven vermediği için onun ile devam etmek istemiyorum. yardımcı olusanız çokk svinicem.Rabbim hepimizin yaptıklarını boş çevirmesin inşlh...

Gerçekten çok üzüldüm lütfen sen çok üzme kendini hiç bisey için son değil gerçekten benim 97 çikti keske beraber sevinebilseydk sanirim bugun icin biraz icin cuma tekrardan baktircaz herşeyin hayirlisi olsun çok takma kafana daha dondurulmuşlar var hem ins daha iyi bir haber vetirim size

hayırlı olsun Rabbim inşlh bebeğini sana bağışlar ve 9 ay seninle olur inşlh darısı bzilerin Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

inşşallah cumaya değerin ikiye katlar.. tebrikler canım çok sevindim.. Allah devamını getirsin inşallahh..

sonucu olumsuz olan ve benim gibi bekleyen arkadaşlara da buradan hamileyim yazmayı nasip etsin...

inşşallah cumaya değerin ikiye katlar.. tebrikler canım çok sevindim.. Allah devamını getirsin inşallahh..

sonucu olumsuz olan ve benim gibi bekleyen arkadaşlara da buradan hamileyim yazmayı nasip etsin...

Aminnn allahım gepimizin ardimcisi olsun allahim kimseyi böyle üzmesin en kisa zamanda dizede nasip etsin insss olucak hepimiz mutlu olcaz dualatimiz birbirimizle herkese tesekkur ederim inss bebegimi kucagima aldigim gunleri gorurumm laves78 le kader ortakligi y aptik nolursun üzülme allahim seni dahada mutlu etsin bi gün herşey yoluna gircek ins

esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah

toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah

dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE

laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah

sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE

&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............

Son düzenleme:

canım senın adına cok sevındım allah kucagınıza almayı nasıp etsın bısı dıkkatımı cektı tum ıkıncı denemeler negatıf farkındamısınız dıger arkadasta cıkarsa tam olacak ..ben cıkıyorum k.i.b...

canım senin hangi testler yapılıyor gidip yaptırayım demek yerine ilk olarak içine sinecek bir merkez belirlemen gerekiyor.. 4. denemeni yaptıracağın yere gittiğinde ise doktoruna 3 olumsuz denemeden sonra buraya ilk olarak tüp bebek için değil, neden olmadığı ile ilgili gerekli tahlil ve tetkikleri yaptırmanız için geldim.. acelem yok öncesinde yapılması gereken herşeyi yaptırıp gerekli tedbirleri almanızı ve ona göre bir tedavi belirlemenizi istiyorum dersen zaten doktor olarak onlar neler yapılması gerektiğini bizden daha iyi bilirler..

biz ilk deneme için haftaya başlıyoruz nasip olursa.. ilk deneme olduğundan doktorlar herhangi bir test falan yaptırmıyorlar genellikle.. aslında baştan yapılsa riske atılmasa daha iyi sanırım.. sonuç niye olumsuz olabilir??
rahimde bebeğin tutunmasını engelleyen herhangi bir durum var mı?( HİSTERESKOPİ İLE ÖĞRENİLEBİLİR)
pıhtılaşma sorunu var mı?
genetik sorun var mı?
tüplerde iltihap olabilir ve rahim içine akan sıvı bebek oluşumunu engelleyebilir. böyle bir durumda tüp bebek başarısı için tüplerini aldıranlar var ... vs vs..( LAPAROSKOPİ YAPILARAK)

genellikle yaptırılan,duyduğum testler bunlar.. bunlarıda zaten tüp bebek yaptıracağın doktorun yönlendirmesiyle yaptırabilirsin...hiç bir problem de olmayabilir,vakti zamanı vardır derler ya biraz da bununla alakalı.. ama bunların araştırılıp insanın içinin rahat etmesi de önemli tabii...
ben de bunu bildiğimden dolayı gittim tedaviye başlamadan histereskopi yaptırdım..pıhtılaşma testi yaptırmadım ama onunla ilgili bir sorun çıkmasın diye de korasprin içiyorum.. ilk denemem olumsuz olursa ilk olarak yapılması gereken ne varsa yaptıracağım.. içim rahat etsin..

Son düzenleme:

arkadaşım sakın canını sıkma allah büyük elbet zamanı var herşeyin.inşallah birdahakine pozitifi göreceksin.dua ediyorum senin için...

tbrkler cnm çokmu çok sevindimm...cuma günü inşallah deger fırlarr..

acelyacım dedıklerın cok dogru bende senın gıbı dusunuyordum ama yok ucuncu deneme yada ıkıncı denemede tutmaz ıse rahım cekelım dıyord dr maddı olarak 1250 oda tup bebek tadavısı ıcınde fıyat bu daha yuksek normalde ve ozel sıgortam karsılamıyor sıgorta hastahanenın ıcınde butun hıkayeye ulaştıklrı ıcın zaten karsılamıyor dolayısıyla gereklı oldugunu bılsek yıne yaptırcaktık ama gerek yok dedı sımdılık doktor.
Bu arada hassas bır ısmış rahım hıstereskopı fılmı bayıltılarak yapılıyomus bısı anlamıyomussun fakat duyduguma gore rahımı zarar gorup gelen cok hasta olmuş o yuzden arastırıyorum..
Sen bu arada karar verdınmı nerde yaptıracaksın kacıncı gun emrıyosu ıle devam etcen labaratuvar ısını arastırdınmı benım bıraz canım sıkıldı ılkı 6 gun verıldı bu sfer 3 gun verıldı. Yıne olmadı yıne olmadı ılkınde uzulmedım bukadar ılkınde 35 cıkmıstı ama kanamam oldu aksamı cok dusuktu busefer tutmamış bıle..
26 yumurta 19 olgun dollenen den 12 ye dustu gerıye sadece 4 olgun yumurta kaldı bende bunu anlamıyorum lab danmı kaynaklanıyor .
Yumurtasını fazla donduran sayı olarak daha denk gelmedım ya sen?

Allah razı olsun cvp için.bende şuan kafam okadar karışık ki ne yapmalıyım diye düşünüyorum sürekli netten araştırıyorum. tutmadığında hangi testler yapıldığının vs...bencede önce bütün testlerin yapılması gerek ondan sonra tüpe geçiş olması gerek ama malesef 2 veya 3 tüp yaptır tutmazsa ondan sonra hist.-laparaskopi yaparız diyolar canm tabi olan bizlere oluyor((
bide sen kendim önce histereskopi yaptırdım demişsin bunu nerde yaptırdın hangi dr. ile görüştün? korasprin günde kaç defa alıyosun? çok soru sordum kusura bakma..içim rahat etmesini istiyorum hayırlısı artık bakalım şuan iyi bi mrkz araştırıyorum tedaviye başlamadan önce bütün testlerin yapılmasını istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…