- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.001
Canim benim öncelikle birbirimizin halibden halinden ancak biz anlariz çaresizlik çok kötü hele umutsuzluk hepsinden beter ama sakin canini skma acimadem has.şahin hoca süper bi doktor çok ilgili en azindan o kadar paralar veriyoruz hskettigimiz ilgiyi gorup butun sorularimizi yanitsiz birakmiyo bahsettigin testlerle ilgili bir bilgim ne yazikki yok önceki sayfalardan ark bu testlerle ilgili biseyler ysmisti orda bi arastirma yapabilirsin :)) canını skma inan bigün herşey farklı olucak
Beta-hCG <2.0 mIU/ml
malesef arkadasla sonuc negatıf canım cok sıkkın annca yazabıldım 2. dwenememız cok yoruldum..bundan sonrakı asamaları konusucaz ılk once rahım fılmı cekılır fılm hakkında bılgısı olan yada cektıren varsa paylasırsa sevınırım sahın hocanın orda sıgorta karsılamıyor. dıger yerlerdede guvenılır doktor bulan varmı? allah herkeze sabır versın cok uzgunum..
Gerçekten çok üzüldüm lütfen sen çok üzme kendini hiç bisey için son değil gerçekten benim 97 çikti keske beraber sevinebilseydk sanirim bugun icin biraz icin cuma tekrardan baktircaz herşeyin hayirlisi olsun çok takma kafana daha dondurulmuşlar var hem ins daha iyi bir haber vetirim sizeBeta-hCG <2.0 mIU/ml
malesef arkadasla sonuc negatıf canım cok sıkkın annca yazabıldım 2. dwenememız cok yoruldum..bundan sonrakı asamaları konusucaz ılk once rahım fılmı cekılır fılm hakkında bılgısı olan yada cektıren varsa paylasırsa sevınırım sahın hocanın orda sıgorta karsılamıyor. dıger yerlerdede guvenılır doktor bulan varmı? allah herkeze sabır versın cok uzgunum..
Gebe Olmayan Kadınlarda 0 - 7 mIU/ml
3 Hafta 5.8 - 71.2 mIU/ml
4 Hafta 9.5 - 750 mIU/ml
5 Hafta 217 - 7138 mIU/ml
6 Hafta 158 - 31795 mIU/ml
7 Hafta 3697 - 163563 mIU/ml
8 Hafta 32065 - 149571 mIU/ml
9 Hafta 63803 - 151410 mIU/ml
10 Hafta 46509 - 186977 mIU/ml
12 Hafta 27832 - 210612
Beta-hCG <2.0 mIU/ml
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. ben yeniyim sizin topiğinizde. Rabbim sana ve eşine kolaylıklar versin sabır versin. bende geçen ay 3. negatifi gördüm seni çok iyi anlayabiliyorum. rahim filmi konusunda ben daha önce ben 2 kere çektirdim. ilki kızılayda,ikincisi Bahar hastanesinde çekrirdim kesinlikle Bahar hastanesini derim mükemmel çektiler hiç acı hissetmedim. sigorta ile anlaşması var diye biliyoırum.bende şuan araştırmadayım bütün testleri yaptırmak istiyorum. ama hangileri olduğunu bilmiyorum. şahin beye gitmek istiyorum:
Gerçekten çok üzüldüm lütfen sen çok üzme kendini hiç bisey için son değil gerçekten benim 97 çikti keske beraber sevinebilseydk sanirim bugun icin biraz icin cuma tekrardan baktircaz herşeyin hayirlisi olsun çok takma kafana daha dondurulmuşlar var hem ins daha iyi bir haber vetirim size
Gerçekten çok üzüldüm lütfen sen çok üzme kendini hiç bisey için son değil gerçekten benim 97 çikti keske beraber sevinebilseydk sanirim bugun icin biraz icin cuma tekrardan baktircaz herşeyin hayirlisi olsun çok takma kafana daha dondurulmuşlar var hem ins daha iyi bir haber vetirim size
inşşallah cumaya değerin ikiye katlar.. tebrikler canım çok sevindim.. Allah devamını getirsin inşallahh..
sonucu olumsuz olan ve benim gibi bekleyen arkadaşlara da buradan hamileyim yazmayı nasip etsin...
Beta-hCG <2.0 mIU/ml
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. ben yeniyim sizin topiğinizde. Rabbim sana ve eşine kolaylıklar versin sabır versin. bende geçen ay 3. negatifi gördüm seni çok iyi anlayabiliyorum. rahim filmi konusunda ben daha önce ben 2 kere çektirdim. ilki kızılayda,ikincisi Bahar hastanesinde çekrirdim kesinlikle Bahar hastanesini derim mükemmel çektiler hiç acı hissetmedim. sigorta ile anlaşması var diye biliyoırum.bende şuan araştırmadayım bütün testleri yaptırmak istiyorum. ama hangileri olduğunu bilmiyorum. şahin beye gitmek istiyorum:
denemelerın nerde oldu yazarsan bılgısı olsun arkadaslarında. rahım fılmın neden ıkı kere cekıldı anlamadım sanada allahtan sabır dılıyorum cok zor ..sımdı cok yazamıcam dısarı cıkıp kafayı toplamak lazım konusuruz yın k.i.b.
Aminnn allahım gepimizin ardimcisi olsun allahim kimseyi böyle üzmesin en kisa zamanda dizede nasip etsin insss olucak hepimiz mutlu olcaz dualatimiz birbirimizle herkese tesekkur ederim inss bebegimi kucagima aldigim gunleri gorurumm laves78 le kader ortakligi y aptik nolursun üzülme allahim seni dahada mutlu etsin bi gün herşey yoluna gircek ins
denemelerın nerde oldu yazarsan bılgısı olsun arkadaslarında. rahım fılmın neden ıkı kere cekıldı anlamadım sanada allahtan sabır dılıyorum cok zor ..sımdı cok yazamıcam dısarı cıkıp kafayı toplamak lazım konusuruz yın k.i.b.
Allah razı olsun. evet bencede kafanı dağıt.kafanı topla Rabbim sana en kısa zamanda bebiş nasip etsin.
Benim hikayem çok uzun. farklı dr. ilk önce;
1.yıl dr. Ziya çetin kontrolü ilk rahim filmimi o istedi Kızılayda çektirmiştim( ilk acemiliğim tabi ) beni orda mahvetti dr. ölüyodum nerdeyse çekemediler
2.2 ay sonra farklı dr. gittik Bahar Hastanesi dr. Zuhal hn yumurta takibi ve tekrar rahim filmi çektirdi ilkini beğenmedi.ondad sonuç olmayınca bizi tüp bebeğe yönlendird.
3. bizde hemen jinemed yaptırdık ben hiç memnun kalmadı ve zaten negatif.
3.2. denememizi soranüs tüp mrz. yaptırdık ve en büyük hatayı yaptık hiç araştırmacı değiller üst üstü hemen yapılması taraftarı negatif sonuç alınca hemen dondurulmuşlar ile yaptı tekrar 3. denememizde neagtif oldu .ve sonunda da süçü benim üstüme atıp bıraktı..açıklama bile yapmadılar negatifi alınca.
bende bundan sonra bütün gereken bütün testleri kendim çabalarımla yaptırmak istiyorum ama nerde ve neler olduğunu sizlerden öğrenmek istiyorum.Rabbim hepimize yar ve yardımcısı olsun inşlhhh
Allah razı olsun. evet bencede kafanı dağıt.kafanı topla Rabbim sana en kısa zamanda bebiş nasip etsin.
Benim hikayem çok uzun. farklı dr. ilk önce;
1.yıl dr. Ziya çetin kontrolü ilk rahim filmimi o istedi Kızılayda çektirmiştim( ilk acemiliğim tabi ) beni orda mahvetti dr. ölüyodum nerdeyse çekemediler
2.2 ay sonra farklı dr. gittik Bahar Hastanesi dr. Zuhal hn yumurta takibi ve tekrar rahim filmi çektirdi ilkini beğenmedi.ondad sonuç olmayınca bizi tüp bebeğe yönlendird.
3. bizde hemen jinemed yaptırdık ben hiç memnun kalmadı ve zaten negatif.
3.2. denememizi soranüs tüp mrz. yaptırdık ve en büyük hatayı yaptık hiç araştırmacı değiller üst üstü hemen yapılması taraftarı negatif sonuç alınca hemen dondurulmuşlar ile yaptı tekrar 3. denememizde neagtif oldu .ve sonunda da süçü benim üstüme atıp bıraktı..açıklama bile yapmadılar negatifi alınca.
bende bundan sonra bütün gereken bütün testleri kendim çabalarımla yaptırmak istiyorum ama nerde ve neler olduğunu sizlerden öğrenmek istiyorum.Rabbim hepimize yar ve yardımcısı olsun inşlhhh
Beta-hCG <2.0 mIU/ml
Gebe Olmayan Kadınlarda 0 - 7 mIU/ml
3 Hafta 5.8 - 71.2 mIU/ml
4 Hafta 9.5 - 750 mIU/ml
5 Hafta 217 - 7138 mIU/ml
6 Hafta 158 - 31795 mIU/ml
7 Hafta 3697 - 163563 mIU/ml
8 Hafta 32065 - 149571 mIU/ml
9 Hafta 63803 - 151410 mIU/ml
10 Hafta 46509 - 186977 mIU/ml
12 Hafta 27832 - 210612
canım senin hangi testler yapılıyor gidip yaptırayım demek yerine ilk olarak içine sinecek bir merkez belirlemen gerekiyor.. 4. Denemeni yaptıracağın yere gittiğinde ise doktoruna 3 olumsuz denemeden sonra buraya ilk olarak tüp bebek için değil, neden olmadığı ile ilgili gerekli tahlil ve tetkikleri yaptırmanız için geldim.. Acelem yok öncesinde yapılması gereken herşeyi yaptırıp gerekli tedbirleri almanızı ve ona göre bir tedavi belirlemenizi istiyorum dersen zaten doktor olarak onlar neler yapılması gerektiğini bizden daha iyi bilirler..
Biz ilk deneme için haftaya başlıyoruz nasip olursa.. Ilk deneme olduğundan doktorlar herhangi bir test falan yaptırmıyorlar genellikle.. Aslında baştan yapılsa riske atılmasa daha iyi sanırım.. Sonuç niye olumsuz olabilir??
Rahimde bebeğin tutunmasını engelleyen herhangi bir durum var mı?( histereskopi ile öğrenilebilir)
pıhtılaşma sorunu var mı?
Genetik sorun var mı?
Tüplerde iltihap olabilir ve rahim içine akan sıvı bebek oluşumunu engelleyebilir. Böyle bir durumda tüp bebek başarısı için tüplerini aldıranlar var ... Vs vs..( laparoskopi yapılarak)
genellikle yaptırılan,duyduğum testler bunlar.. Bunlarıda zaten tüp bebek yaptıracağın doktorun yönlendirmesiyle yaptırabilirsin...hiç bir problem de olmayabilir,vakti zamanı vardır derler ya biraz da bununla alakalı.. Ama bunların araştırılıp insanın içinin rahat etmesi de önemli tabii...
Ben de bunu bildiğimden dolayı gittim tedaviye başlamadan histereskopi yaptırdım..pıhtılaşma testi yaptırmadım ama onunla ilgili bir sorun çıkmasın diye de korasprin içiyorum.. Ilk denemem olumsuz olursa ilk olarak yapılması gereken ne varsa yaptıracağım.. Içim rahat etsin..
canım senin hangi testler yapılıyor gidip yaptırayım demek yerine ilk olarak içine sinecek bir merkez belirlemen gerekiyor.. 4. denemeni yaptıracağın yere gittiğinde ise doktoruna 3 olumsuz denemeden sonra buraya ilk olarak tüp bebek için değil, neden olmadığı ile ilgili gerekli tahlil ve tetkikleri yaptırmanız için geldim.. acelem yok öncesinde yapılması gereken herşeyi yaptırıp gerekli tedbirleri almanızı ve ona göre bir tedavi belirlemenizi istiyorum dersen zaten doktor olarak onlar neler yapılması gerektiğini bizden daha iyi bilirler..
biz ilk deneme için haftaya başlıyoruz nasip olursa.. ilk deneme olduğundan doktorlar herhangi bir test falan yaptırmıyorlar genellikle.. aslında baştan yapılsa riske atılmasa daha iyi sanırım.. sonuç niye olumsuz olabilir??
rahimde bebeğin tutunmasını engelleyen herhangi bir durum var mı?( HİSTERESKOPİ İLE ÖĞRENİLEBİLİR)
pıhtılaşma sorunu var mı?
genetik sorun var mı?
tüplerde iltihap olabilir ve rahim içine akan sıvı bebek oluşumunu engelleyebilir. böyle bir durumda tüp bebek başarısı için tüplerini aldıranlar var ... vs vs..( LAPAROSKOPİ YAPILARAK)
genellikle yaptırılan,duyduğum testler bunlar.. bunlarıda zaten tüp bebek yaptıracağın doktorun yönlendirmesiyle yaptırabilirsin...hiç bir problem de olmayabilir,vakti zamanı vardır derler ya biraz da bununla alakalı.. ama bunların araştırılıp insanın içinin rahat etmesi de önemli tabii...
ben de bunu bildiğimden dolayı gittim tedaviye başlamadan histereskopi yaptırdım..pıhtılaşma testi yaptırmadım ama onunla ilgili bir sorun çıkmasın diye de korasprin içiyorum.. ilk denemem olumsuz olursa ilk olarak yapılması gereken ne varsa yaptıracağım.. içim rahat etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?