- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.041
arkadaşım mrb sizleri bayadır takip ediyorum dayanamadım yazmaya karar verdim ben mart ayında şahin hocada ilk denememi yaptırdım sonuç hüsran. sonra bu ay başka bir merkezde ikinci tedavime başlayınca oradaki hiçbir tedavimin acı bademdekiyle yakından uzaktan alakası yok onu farkettim size şöyle anlatayım burdanda takip ettiğime göre şahin bey galiba genelde bütün hastalarına ganolef veriyo banada o iğnedn verdi ve ben 8 yumurtadan ikisi döllenebildi oda sadece biri iyi kalitedeydi ve bana söylediği senin yumurta rezervin bayağ az şeklinde oldu buseferki ddoktorum benim durumumda olan birisine gonalef uymayacağını ve yanlış tedavi olduğumu söyledi ve bana başka bi iğneyle tedaviye başladı ve benden 16 adet yumurta topladı ve 9 adet blast emriyom oluştu ve bunun gibiyapmadığı bir yığın testler cabası mesela kan pırtılaşma sorunumun olduğunu ,guatır sorunumun olduğunu hep bu doktorumda anlaşıldı yani banada ağdetimin 2.günü gel başla dendi paldır küldür iğnelere başlandı hiç bir teste gerk duymadı ama belkide bu benim şansızlığım lütfen herkezde böyle olacak diye düşünmeyin allah herkesin yardımcısı olsun lütfen kusura bakmayın moralini bozduysam
esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah
toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah
dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE
laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah
sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE
&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............
SENSİZOLMAZKİ sanırım bugün 2. kan testini yaptıracaktın,inşallah değerin yükselmiştir canım..
kardelen bugün test günün hadi bakalım bir hamiş haberi daha alalım İNŞALLAHHHHHHH...
nil82 ( 1. deneme) ............... HAMİLEEE
esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah
toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah
dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE
laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah
sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE
&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............
canım listeye beni de eklermisin dün kontrolümüz vardı ve ben bebeğime bişey olduysa diye çok korkarak gitmiştim ama o da ne süprizzz iki minik kalp artık benimle meğer bebeklerim ikizmiş.....darısı bu yoldaki herkesin başına en kısa zamanda.....
canım listeye beni de eklermisin dün kontrolümüz vardı ve ben bebeğime bişey olduysa diye çok korkarak gitmiştim ama o da ne süprizzz iki minik kalp artık benimle meğer bebeklerim ikizmiş.....darısı bu yoldaki herkesin başına en kısa zamanda.....
hayırlı olsun,bak Allah 1 isterken 2 vermiş.. ne büyük mutluluk.. inşallah ikisini de kucağına almayı nasip eder.. ilk denemenide şahin beyle mi yapmıştın?
nil cim doktora gittiginde kaç haftalık dedi şahin bey merak ettim.şuanda bende bekliyorumm o yüzden merak ettim.galiba en son adet gününden hesaplıyorlar yani ilk gününden.
Arkadaşlar sonucum pozitif:)))))) Allahıma şükürler olsun,darısı bütün isteyenlere.... testi tekrarlamıcaklar değer iyi çıkmış. ama benim hala korkularım var,daha önce kalp atışlarını göremeden düşürdüğüm bir bebeğim var. 10 gün sonra doktora gitmemi söylediler.o yüzden kalp atışlarını göremeden çok sevinemiyorum.rabbim inşallah hayırlısıyla bunuda görmeyi nasip eder. dualarım hepimize,rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Arkadaşlar sonucum pozitif:)))))) Allahıma şükürler olsun,darısı bütün isteyenlere.... testi tekrarlamıcaklar değer iyi çıkmış. ama benim hala korkularım var,daha önce kalp atışlarını göremeden düşürdüğüm bir bebeğim var. 10 gün sonra doktora gitmemi söylediler.o yüzden kalp atışlarını göremeden çok sevinemiyorum.rabbim inşallah hayırlısıyla bunuda görmeyi nasip eder. dualarım hepimize,rabbim herkesin gönlüne göre versin...
canım bana iki embriyo konmuştu daha önceden iki düşüğüm vardı ve ikinci denemem olduğu için hatta bende transfere girmeden önce öğrendim 2 tane konacağını Allaha şükür ikisi de tutmuş....
keseyi görmeye bende 12 gün sonra gittim ama ben çanakkale de oturuyorum o yüzden burda doğum evine gittim...ilk gittiğimde tek kese görünmüştü 6 haftalık demişti 15 gün sonra yani dün tekrar gittiğimde 2 kese gördük ve ikisinde de bebek vardı kalpleri atıyor...Allaha şükür....
normalde adetin ilk gününden hesaplanıyor ama doktor bana adet günümü hiç sormadı ultrason görüntüsüne göre şu kadar haftalık diye söylüyolar ...benim bir tanesi tam günün de bir tanesi 5 gün önde görünüyor....
canım çok sevindim hayırlı olsun.. süper bir haber oldu,bir hamilemiz daha var.. Allah kucağına almayı nasip etsin...
kardelencim tebrik ederim cnm allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin.
çok sevindim cnm inşallah kalp atışlarınıda duyacagız, çok güzel haberler alıyoruz son günlerde süper ya gerçektenn allah isteyen herkese versin inşallah...
pozitif düşün kötü şeyleri unut gitsin kendine dikkat et agır işler yapma ve kaldırma temizlikk çok fazla yapma.bende senin gibiyim şuanda kalp atışını bekliyorum bebegimin heyecanlıyım o yüzden:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?