- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.061
Arkadaşlar sonucum pozitif:)))))) Allahıma şükürler olsun,darısı bütün isteyenlere.... testi tekrarlamıcaklar değer iyi çıkmış. ama benim hala korkularım var,daha önce kalp atışlarını göremeden düşürdüğüm bir bebeğim var. 10 gün sonra doktora gitmemi söylediler.o yüzden kalp atışlarını göremeden çok sevinemiyorum.rabbim inşallah hayırlısıyla bunuda görmeyi nasip eder. dualarım hepimize,rabbim herkesin gönlüne göre versin...
hamilelerimiz nasıl gidiyor? her şey yolundadır inşallah....
bu arada ben iğnelere başlıyorum bugün.. tahminen kaç gün kullanırım,8-10 gün arası dediler.. ayy inşallah olumsuz bi durum olmaz hayırlısıyla atlatırım.. yumurta toplama işlemini atlatsam gerisi kolay sanırım..
bişi sorucam kızlar forumlarda okuduğum kadarıyla transferde genelde idrara sıkışık olunduğundan problem yaşayanlar varmış,hatta sonda takılanlar,wcye gitmemek için sürgü kullananlar falan.. siz de öyle bişey oldu mu?
kardelencim bayadır gıremıyorum cok sevındım sonucuna allah bıran once saglıklı kucanada almayı nasıp etsın..guzel haberler bunlar
bu arada ben iğnelere başlıyorum bugün.. tahminen kaç gün kullanırım,8-10 gün arası dediler.. ayy inşallah olumsuz bi durum olmaz hayırlısıyla atlatırım.. yumurta toplama işlemini atlatsam gerisi kolay sanırım..
bişi sorucam kızlar forumlarda okuduğum kadarıyla transferde genelde idrara sıkışık olunduğundan problem yaşayanlar varmış,hatta sonda takılanlar,wcye gitmemek için sürgü kullananlar falan.. siz de öyle bişey oldu mu?
iyi gidiyor cnm şuana kadar yolunda bakalım.evet igneler o kadar sürüyor.transfere idrara sıkışık gidiyorsun dogru ama ben problem yaşamadım hiç,sonda falan yada sürgü hiç biri olmadı.transfer yapıldıgında bir 5-10 dk öyle baş aşaga dogru kaldırıp yatırıyorlar seni.ondan sonra ordan kalkıp yürümeden yataga daha sonrada hemsireler direk odaya cıkarıyor seni ve 20 dk sonra wc ye gidebilirsin diyor.biraz zor öyle sıkışık olmak ama sabredeceksin yani wc ye gidene kadar ayaga kalmıyorsun hiç.ben 20 dk sonunda wcye gitmiştim zor durdum zaten...bu kadar basit kafanda büyütme o kadar.sadece su içmeyi fazla abartma normal iç ben biraz abartmıştım.hatta transferden öncede 2 kez wc gittim böyle daha fazla duramıyorum dedim ve hemşire gidebilirsin dedi.
tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun acelya,sonunda inşallah bizim gibi pozitif haberler alırsın. yumrta toplama işlemide genel anesteziyle olduğu için ondanda korkma bence. diğerleri zaten kolay. dilek-melisa nında dediği gibi çok sıkışık olmana gerek yok,çünkü bende öncesinde iki kere wc ye gitmek zorunda kaldım.sonrasındada 15 dk ancak bekleyebildim ve wc ye kalktım. çokşükür hamileyim şuan. bunları hiç sıkıntı etme bence. herşeyin hayırlısı olsun hakkında..
canım hayırlıı olsun oncelıkle bız ıgnelere ıkısınde basladık 13 u aksamı toplandı zzateen bısı duymuyorsunn ucuncu gun emrıyosu transfer edıldı gerı kalanı emr. dondurduk transferde korkcak bısı yok bence en zoru kesınlıkle tartısmasısz beklemek o 12 gun sana gecmek bılmıyor allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın bakalım bende merak edıyorum kendıne yemene ıcmene dıkkat et bak bunu goz ardı etme transfere gıtmeden 1 gun onceden basla sıvı ve sebze tuketmeye kabız durumları cok oluyor dıkkat et ben onemsedıgım halde yınede olmustum aman dıyım acelya hareketsız kalıyoruz sanırım onunda buyuk etkısı oluyor..bol sans meleklerı senınle olsunnn
canım sağol.. yeme içmeye ve bu dönemde sağlığıma dikkat etmem lazım ama ben çok kötüyüm.. yani 5 aşılamada negatifi gördüm çok üzüldüm yıkıldım,bu nedenle acayip sigara içiyorum.. doktor bırakamıyorsan bile azaltmalısın dedi.. biliyorum yumurta kalitesi için çok önemli ama içim sıkılıyor,adapte olamadımki ben sanki sadece aşılama yaptıracakmışım yine olmayacakmış gibi geliyor bu nedenle de içip duruyorum... sanırım biraz azaltmam lazım çünkü 1 paket içiyorum günde..
komik gelecek belki ama ben kabız olmam sanırım,çünkü normalde pek olmuyorum,yani nasıl birşey pek hatırlamıyorum bile.. maşallah diyeyim aman yine de :))
ben transferden sonra 12 gün bekleyip test yaptırmaya nasıl giderim bilmiyorum,yada kesin kanı veririm ama sonuç almaya eşim gider,ben bakamam... çok umutsuzum çünkü... ne olur bugün mübarek gün benim için de dua etmeyi unutmayın.. Allahım hepimize tattırsın o güzel duyguyu....
yumurta toplamadan sonra ertesi günler ağrınız oldumu
cnm zor günler geçiriyoruz hepimiz bende 15 güne kadar 3. tedavime başlıcam 2 aşılama 2 tüp bebek negatif benimde 1de kürtajım var bende siğara içiyorum malesef bu dönemde ama tedavi öncesi bırakmak gerçekten çok ii geliyor yumurta kalitesi ve sayısı için çok önemli 2. denememde içmedim yumurtalarım 2. kalite çıkıyodu 1. kalite çıktı .şimdi yine bırakma çabasındayım canın çok istiyosa günde 3 tane filan iç ama çatlama iğnesi vurulduktan sonra özellikle yumurta toplama işleminden sonra test gününe kadar içmeme gerçekten çok etkiliyor. ben yumurta toplandıktan sonra içiyodum nasılsa yumurtalar alındı diye ama yumurtaların toplanıktan sonra rahmi daha çok etkiliyomuş sonradan test günü negatifi ğörünce keşke demiyelim.umarım bu defa olumlu sonuç alırsın allah hakkımızda hayırlısını versin cnm .hepimizin kandili mübarek olsun
sağol canım sizinde kandiliniz mübarek olsun.. Allahım inşallah bu yıl hepimizi meleklerine kavuşturur...tedaviye başladığında haber ver...
inşallah bir aksilik çıkmaz,dediğin gibi yumurta kalitesi çok önemli fakat hemşire dedi ki çok kaliteli bir embriyo transfer ediliyor,tutmuyor fakat kesin olmaz dediğimiz kalitesi düşük bir embriyo tutabiliyor bu tamamen şans işi nasip işi dedi.. tabii yine de tedbirli olmak gerekli.. ben dikkat etmiyorum malesef,negatifi görürsem keşke dikkat etseydim ah vah diyeceğim..
ama sen 3. ye başlayacaksın,çok dikkat et,3. yü de şahin bey de mi yaptıracaksınız?
canım sen ne yaptın tedaviye başladın mı?
bende pihtilasma cikti 2 ay ilc kullanip histerskopiye gitcem sonrada 3. ay tup bebege gitcem toplamda 3 ay ilac kullanip tedavi olabilirmisim. malesef yine ertelendi. surekli erteleniyor bu tedavi, hayirlisiyla 3 ay sonra olcak insallah.
olsun canım geç olsun ama yeterki olsun dimi... inşallah son olur,son kez uğraşır ve yavrunu kucaklarsın..
benim ilk denemem olacak ama sanırım şuana kadar gördüğüm aşılama negatiflerinden sonra ümitsizlik var içimde..umut yok gibi Allah korusun sanki hiç nasip olmayacak gibi hissediyorum sürekli.. yazdan beri erteliyordum,hatta önümüzdeki temmuzda yaptıracaktım ama bir anda nasıl olduysa başlayabildim... yalnız adapte olamadım ben bu olaya.. belki transferden sonra bekleyiş aşamasında olurum..
acelyacim nasil gidiyor iyimisin yumurta nezamn toplancak merak ediyorum kendine iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?