- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.081
kızlar bugün iğnemi yaptıktan sonra iğne yeri kan geldi sonra hafif şişti morluk oldu.. acaba damara falan mı denk geldi? bişi olmaz dimi? ..
merak etme cnm bişey olmaz benim her iğne vuruşumda oluyodu hemşireye sormuştum damara denk geliyomuş iğneyi göbegine batırdıktan sonra ilacı vurucunca hemen iğnenin ucunu çıkartma 10 a kadar filan say öyle çıkart iğneyi yine kanama oluyordu benim ama ilaç çıkmasın dışarı.
çok sevindim cnm inşallah kalp atışlarınıda duyacagız, çok güzel haberler alıyoruz son günlerde süper ya gerçektenn allah isteyen herkese versin inşallah...
pozitif düşün kötü şeyleri unut gitsin kendine dikkat et agır işler yapma ve kaldırma temizlikk çok fazla yapma.bende senin gibiyim şuanda kalp atışını bekliyorum bebegimin heyecanlıyım o yüzden:))
çok sağol canım, ne bileyim önceki vurduğum gonal f ler kalem şeklindeydi,kanama yada morluk hiçbişi olmuyordu..şimdikilerin iğneleri daha kalın gibi geldi bana,zor yaptım zaten bide morarınca korktum.. bide bayağı kan geldi.. öyle olunca huylandım,eşime yarın sen yap diyorum hayatta yapamam diyorkeşke bunları da kalem şeklinde alsaydım..
çok sağol canım, ne bileyim önceki vurduğum gonal f ler kalem şeklindeydi,kanama yada morluk hiçbişi olmuyordu..şimdikilerin iğneleri daha kalın gibi geldi bana,zor yaptım zaten bide morarınca korktum.. bide bayağı kan geldi.. öyle olunca huylandım,eşime yarın sen yap diyorum hayatta yapamam diyorkeşke bunları da kalem şeklinde alsaydım..
Bende bugün üçüncü gonal f'i yapıcam.Açelya sen de Şahin Beyin hastasısın dimi?İlk tüp bebek denemem.Allah yardımcımız olsun hepimizin.senin iğnenin dozajı ne kadar?Kontrole ne zaman gideceksin?
merak etme cnm herkesin farklı oluyor bi arkadaşımın hiç kanamıyodu benim kanıyodu damar çokmuş bende ondanmış seninde damara denk gelmişti bide benim göbegim morarıyodu iğne yerlerim acıyodu eğip kalkarken bazılarında ilk iğneden gögüsleri acıyor bende olmuyodu herkeste farklı tepki veriyor bu ilaçlar.kntrole gittinmi kaç yumoş gözüküyor upon ne zaman bellimi?
merhaba dilek-melissa nasıl gidiyor hamileliğin? doktora gittin mi? bana 10 gün sonra gidebilirsin demişlerdi fakat biraz geç gideyim diyorum. bu arada bende pıhtılaşma var. aspirin kullanıyordum, şahin hocayı arayıp sordum, acaba yeterli geliyormudur diye bana iğneyede başla dedi. kafam karıştı,çünkü ben arayıp sorunca söyledi acaba burda hemen bir kadın doğum uzmanına gitsemmi artık?
nil82 ( 2. deneme) ............... HAMİLEEE
esrafen ( 2. deneme) ..........28.12.2011 ....... bir dahaki denemeye inşallah
toprakturna (2. deneme )........17.01.2012.........bir dahaki denemeye inşallah
dilek_melisa (1.deneme ) ........23.01.2012 ......... HAMİLEEE
laves78 (2.deneme ) .............25.01.2012 ..........bir dahaki denemeye inşallah
sensizOlmazki (1.deneme ) ......25.01.2012 ...........HAMİLEEE
&kardelen& (1.deneme ) ..........28.01.2012 .............HAMİLEEE
acelya30 ( 1. deneme).............. tedaviye başladı
makikosan1997( 1. deneme).............. tedaviye başladı
merhaba canım ço iyi gidiyor sabahları mide bulantım var o kadar.bugün doktora gittim ve bir süpriz daha benim tek embriyoydu ya??ve bir baktık tek yumurta ikizi :))yani şuanda ikizlerimi gördüm ve kalp atışlarınıda duydum:) sahin bey ve biz şok olduk ben tek diye beklerken ikiz oldu rabbim çok büyüksün dedim ve dua ettim herşey yolunda gitsin diye.sen bir doktora görünmeden öyle igne felan kullanma derim ben ama sen bilirsin yinede.içini rahat tut arkadaş herşey yolunda gidecek merak etme.bence şahin beye git başkasına degil kafan karışmasınn derim...
hayırlı olsun.. hele şükür beraber bekleyeceğim bir arkadaş çıktı sonunda,tek başıma kalmıştım
ben bugün 6. yı iğneyi vurdum.. 225 lik... yarın kontrolüm var,yumurta takibini başka doktor yapıyor..
benim göğüslerde ağrı yaptı,morarma ise sadece o günki iğnede öyle oldu,diğerleri normal.. ama karnımı acayip şiş hissediyorum bide kramplar giriyor,çatlamış olmasın birkaç tanesi...
c.tesi kontrole gitmiştim 10 cmlik toplamda 8-9 tane vardı,3 gün daha devam et iğneye salı gel dedi doktor.. bana biraz az geldi yumurta sayısı ama nasip bakalım önemli olan kalitesi.. belki sayı olarak değişir yarın görücez.. 6.iğneyi oldum,ben bilmiyorumki opu ne zaman olur,doktor şu gün olur demedi ama benim tahminim cumaya falan olur diye.. yarın belli olur bakalım sabahtan gidicem doktora,e2 değerine falan bakılacakmış....
slm arkadaşlar...bende 3.denemem olacak .2.de hamile kalmıştım...şimdi araştırmadayım hatane ve dr lar nasıl başarı durumu iyi gibi görünüyo yardımcı olursanız sevinirim...herkese boooooooollllllll şans....Açelya cumartesi 11 12 arası bende ordaydım belki de karşılaşmışızdır.Bizm ilk görüşmemizi mümin bey yaptı şahin bey olmadığı için.bende çarşamba kontrole gidicem.benim iğnenin dozu 300.bence yumurta sayın az değil hem dediğin gibi kalitesi önemli.Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Dualarınız için Allah hepinizden razı olsun.
Açelya cumartesi 11 12 arası bende ordaydım belki de karşılaşmışızdır.Bizm ilk görüşmemizi mümin bey yaptı şahin bey olmadığı için.bende çarşamba kontrole gidicem.benim iğnenin dozu 300.bence yumurta sayın az değil hem dediğin gibi kalitesi önemli.Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Dualarınız için Allah hepinizden razı olsun.
slm arkadaşlar
bende şahin beye gitmeyi düşünüyorum.fakat ilk defa doktora gidicem o yüzden elimde rapor yada sonuç yok.nasıl bir yok izleniyor ilk görüşmede ve sonrasında yardımcı olabilirmisiniz acaba?muayene ediyormu?[/b]
slm arkadaşlar...bende 3.denemem olacak .2.de hamile kalmıştım...şimdi araştırmadayım hatane ve dr lar nasıl başarı durumu iyi gibi görünüyo yardımcı olursanız sevinirim...herkese boooooooollllllll şans....
ilk görüşmede muayene ediyor,adetin 2.günü çağırıyor ve herhangi bir problem yoksa hemen başlıyorsunuz.. rapor derken tüp bebek raporuysa zaten acıbademde rapor geçmiyor diye duymuştum.. ama elinizde eşinin spermiogramı,senin de adetin 2 veya 3. günü yaptırdığın hormon tahlilleri olsa iyi olur.. orada bu tahliller paket ücrete dahil mi bilmiyorum.. ben devlet hastanesinde yaptırıp gitmiştim..
slm arkadaşlar
bende şahin beye gitmeyi düşünüyorum.fakat ilk defa doktora gidicem o yüzden elimde rapor yada sonuç yok.nasıl bir yok izleniyor ilk görüşmede ve sonrasında yardımcı olabilirmisiniz acaba?muayene ediyormu?[/b]
canım ,benim de yakın tarihli hormon tahlilim yoktu ilk muayeneye giderken.rahim filmi,sperm tahlili vardı.adetin ikinci günüydü muayene etti doktor.bide dosyaya koymak için dört tane test istediler rubella,anti hıv,anti hcv,hbsag testlerini istedi.eşim içinde rubella hariç diğerlerini istediler.ben orda yaptırmadım pahalı diye.başka bir hastanede yaptırdım.
canım bu testleri hangi bölümde yaptırdın,sağlık ocağındada yaparlarmı?tüp bebek tedavisinden önce rahim filmi çektirmek zorunlumu?ben onuda çektirmedim.acıbademde bu film ücreti ne kadar acaba bi bilgin varmı?ya sitelerde bu filmle ilgili güzel şeyler okumadım korktum açıkcası
canım ben bu testleri anadolu hastanesinde yaptırdım.kadın doğum doktorundan randevu aldım ve testleri yapmasını rica ettim.ssklı olduğum için muayene ücreti + test ücreti uyguna geldi.sağlık ocağında yaparlar mı bilmiyorum.rahim filmi benim de biraz ağrılı geçti ama korkulcak bişey yok çok kısa sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?