Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

buradaki arkadaşlara sormuştum ben de idrara sıkışık olma durumundan tedirgindim.. rahat ol,zaten wcye gitmene izin veriyorlarmış... benim c.tesi günü opum var... az önce belli oldu ama yumurta sayım çok fazla değil.. inşallah işim rast gider de transfer için kaliteli embriyom olur tek isteğim şuan bu.. narkoz bana dokunuyor ,asıl ben ne durumda olucam onu merak ediyorum.. düşünmemek en iyisi,düşündükçe tedirgin oluyoruz.. gözlerini kulaklarını kapa ve git :))

canım inşallah herşey yolunda gider kaliteli embriyolarımız olur.narkoz neden dokunuyor sana?dualarımdasın.Allaha emanet ol.

anlıyorum canım sorularıma usanmadan cvp verdiğin için çok teşekkürler.bende regl bekleyip hormon tahlillerini öyle yaptrımaya karar verdim rahim filmini naparım bilmiyorum muayeneden de korkuyorum zaten...ALLAH hepimizin sonunu hayır etsin inşallah,hiçkimsenin emekleri boşa çıkmasın...

acıbademde rahim filmi 800 TL'ymiş

himm bayağı pahalıymış acıbademde ben 500 vardır diye düşünüyordumda bu kadarını tahmin etmedim.orada çekerken daha dikkat ederler diye orada çektiririm diyordum mecbur kalırsam ama buda fazlaymış arkadaşım sigortayla 50 liraya çektirmişti.

hamile kalanlar kaçtı gitti,gerisi de uğramıyor.. opum var,dua edin benim için....

canım ALLAH yardımcın olsun,umarım kolay geçmiştir,artık bitmiştir herhalde,ben aranızda yeniyim o yüzden bilmiyorum ayıplamazsanız sormak istiyorum bu işlem ne demek oluyor?

canım inşallah herşey yolunda gider kaliteli embriyolarımız olur.narkoz neden dokunuyor sana?dualarımdasın.Allaha emanet ol.

acelya merak etme hersey guzel olacak ıns. ben burdan takıp edıyorum senı merak etme bu arada soracagın bısı varsa yaz ben cvplarım cnm ctesı gunu mmu toplama ıslemın opuyorum senı dıkkat et kendıne cnm..

hamile kalanlar kaçtı gitti,gerisi de uğramıyor.. opum var,dua edin benim için....

kaçmadık canım burdayız:) bende heyecanla kalp atışını görmeyi bekliyorum,haftaya gidecem doktora inşallah. hiç tedirgin olma,benim çooook rahat geçmişti. şahin hoca harika bir doktor. inşallah yakında transferinde olcak,sonra güzel sonuçlarda alacaksın. güzel düşün güzel olsun herşey..dualarım seninle..

ayyyyyyy çok sevindim arkadaşım. allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin bebişlerini. bende haftaya cuma kalp atışı için gidiyorum,bakalım hayırlısı dua et benim için....

ayyyyyyy çok sevindim arkadaşım. allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin bebişlerini. bende haftaya cuma kalp atışı için gidiyorum,bakalım hayırlısı dua et benim için....

arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var ben 30+4 günlük hamileyim ama suyumun azaldığını öğrendik bugün dr istirahat ve ilaç verdi benim gibi olan bu sorunu yaşayan oldumu çok korkuyorum.

canım ALLAH yardımcın olsun,umarım kolay geçmiştir,artık bitmiştir herhalde,ben aranızda yeniyim o yüzden bilmiyorum ayıplamazsanız sormak istiyorum bu işlem ne demek oluyor?

yumurta toplama işlemi canım.. toplayacaklar,nasip olursa döllenecekler ve transfer edecekler... daha olmadı,oldu bitti demek isterdim ama yarına :))

acelya merak etme hersey guzel olacak ıns. ben burdan takıp edıyorum senı merak etme bu arada soracagın bısı varsa yaz ben cvplarım cnm ctesı gunu mmu toplama ıslemın opuyorum senı dıkkat et kendıne cnm..

ee arada bir laf atın canım.. yalnız kalmayalım burada.. sonuçta olacak diye bişi yok.. sonucum negatifte olabilir ama en azından bu zamanlarda dertleşecek konuşacak birileri iyi geliyor insana.. evet yarın yumurta toplama işlemim.. sonrasında kanama oluyor dimi? ona göre tedbirli gideyim en azından...

inşallah.. ama çok umutlu olmadığım için lay lay lom takılıyorum.. hiç böyle hayal etmemiştim.. tamamen düzensiz beslenme,uykusuzluk,sigara,yorgunluk.. vs ne ararsan vardı bu ay bende.. yani olursa çok şaşıracağım.. şöyle yaparım böyle dikkat ederim falan diyordum ama olmadı.. bide sanki hiç tüp bebek yaptırıyormuşum gibi hissetmiyorum.. inşallah sonucu aldığımda gerçekten şaşırırım..Allah bize de nasip eder.. zaten hamile kalırsam hayatımda düzene girecek diye düşünüyorum..

yumurta toplama işlemi canım.. toplayacaklar,nasip olursa döllenecekler ve transfer edecekler... daha olmadı,oldu bitti demek isterdim ama yarına :))

çok teşekkürler canım bende öğrenmiş oldum:)ALLAH yardımcın olsun canım o zaman dua edicem senin için...

açelya canım nasılsın merak ettim seni?kaçta çıktın bugün hastaneden?ben de kontrole gittim oniki gibi ordaydım hemşireye sordum çıktı dediler geçmiş olsuna gelecektim.ben beklerken biri daha çıktı içeriden sormadım ama onunda opu vardı heralde.yüzü gülüyordu ama yürümekte zorlanıyordu.benim beş yumurtam varmış.salı sabah opu var kısmetse.Allaha emanet ol.Güzel haberlerini bekliyorum.

ikinizi de çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.sizin varlığınız ümit veriyor bize de.güzel haberlerinizi bizlerede ulaştırmayı ihmal etmeyin.

benimde dualarınıza ihtiyacım var.

canım benim tabi ki seni çok iyi anlıyorum,insanın bu zamanlarda hem desteğe hemde duaya çok ihtiyacı oluyor...dualarımda hiçbir zaman unutmuyorum,çünkü bir müslümanın bir müslüman kardeşine yaptığı dua kabul olunurmuş bunu biliyorum...bende aynı şekildeyim senden herkesten dua istiyorum...ben daha çok yolun başındayım ve sonumu göremiyorum bileee.....

Rabbim birbiri için dua eden kullarına kıyamazmış hiç.umudunu kaybetme neden öyle dedin sonumu göremiyorum diye?benim sol tüpüm kapalı ve sperm problemi var.her gittiğim doktor tüp bebek dedi ama buarada ben bir kere doğal yolla hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. sizde problem neydi?bende senin için dua edicem ve her konuda bilgi paylaşmaya hazırım.çekinmeden aklına her takılanı sorabilirsin.

ikinizi de çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.sizin varlığınız ümit veriyor bize de.güzel haberlerinizi bizlerede ulaştırmayı ihmal etmeyin.

çoooook teşekkür ederim arkadaşım. darısı en kısa zamanda sizlerin başına inşallah. rabbim emeklerinizi boşa vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…