- Konu Sahibi handan1976
-
- #10.101
açelyacım nerelerdesin?dün kontrole gittim pazartesi yumurta toplayabiliriz dedi şahin bey.cumartesi tekrar kontrole giidicem.stres olmaya başladım.narkoz almak korkutuyor beni sanırım.bide transferin idrara sıkışık yapılması da tedirgin ediyor fena halde.
buradaki arkadaşlara sormuştum ben de idrara sıkışık olma durumundan tedirgindim.. rahat ol,zaten wcye gitmene izin veriyorlarmış... benim c.tesi günü opum var... az önce belli oldu ama yumurta sayım çok fazla değil.. inşallah işim rast gider de transfer için kaliteli embriyom olur tek isteğim şuan bu.. narkoz bana dokunuyor ,asıl ben ne durumda olucam onu merak ediyorum.. düşünmemek en iyisi,düşündükçe tedirgin oluyoruz.. gözlerini kulaklarını kapa ve git :))
hamile kalanlar kaçtı gitti,gerisi de uğramıyor.. opum var,dua edin benim için....
Canım yarın kaçta opu?cuma saati ikimiz ve tüm bebek isteyenler için dua edicem.
canım ben bu testleri anadolu hastanesinde yaptırdım.kadın doğum doktorundan randevu aldım ve testleri yapmasını rica ettim.ssklı olduğum için muayene ücreti + test ücreti uyguna geldi.sağlık ocağında yaparlar mı bilmiyorum.rahim filmi benim de biraz ağrılı geçti ama korkulcak bişey yok çok kısa sürüyor.
acıbademde rahim filmi 800 TL'ymiş
hamile kalanlar kaçtı gitti,gerisi de uğramıyor.. opum var,dua edin benim için....
canım inşallah herşey yolunda gider kaliteli embriyolarımız olur.narkoz neden dokunuyor sana?dualarımdasın.Allaha emanet ol.
merhaba canım ço iyi gidiyor sabahları mide bulantım var o kadar.bugün doktora gittim ve bir süpriz daha benim tek embriyoydu ya??ve bir baktık tek yumurta ikizi :))yani şuanda ikizlerimi gördüm ve kalp atışlarınıda duydum:) sahin bey ve biz şok olduk ben tek diye beklerken ikiz oldu rabbim çok büyüksün dedim ve dua ettim herşey yolunda gitsin diye.sen bir doktora görünmeden öyle igne felan kullanma derim ben ama sen bilirsin yinede.içini rahat tut arkadaş herşey yolunda gidecek merak etme.bence şahin beye git başkasına degil kafan karışmasınn derim...
ayyyyyyy çok sevindim arkadaşım. allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin bebişlerini. bende haftaya cuma kalp atışı için gidiyorum,bakalım hayırlısı dua et benim için....
canım ALLAH yardımcın olsun,umarım kolay geçmiştir,artık bitmiştir herhalde,ben aranızda yeniyim o yüzden bilmiyorum ayıplamazsanız sormak istiyorum bu işlem ne demek oluyor?
acelya merak etme hersey guzel olacak ıns. ben burdan takıp edıyorum senı merak etme bu arada soracagın bısı varsa yaz ben cvplarım cnm ctesı gunu mmu toplama ıslemın opuyorum senı dıkkat et kendıne cnm..
kaçmadık canım burdayız:) bende heyecanla kalp atışını görmeyi bekliyorum,haftaya gidecem doktora inşallah. hiç tedirgin olma,benim çooook rahat geçmişti. şahin hoca harika bir doktor. inşallah yakında transferinde olcak,sonra güzel sonuçlarda alacaksın. güzel düşün güzel olsun herşey..dualarım seninle..
yumurta toplama işlemi canım.. toplayacaklar,nasip olursa döllenecekler ve transfer edecekler... daha olmadı,oldu bitti demek isterdim ama yarına :))
yumurta toplama işlemi canım.. toplayacaklar,nasip olursa döllenecekler ve transfer edecekler... daha olmadı,oldu bitti demek isterdim ama yarına :))
ee arada bir laf atın canım.. yalnız kalmayalım burada.. sonuçta olacak diye bişi yok.. sonucum negatifte olabilir ama en azından bu zamanlarda dertleşecek konuşacak birileri iyi geliyor insana.. evet yarın yumurta toplama işlemim.. sonrasında kanama oluyor dimi? ona göre tedbirli gideyim en azından...
inşallah.. ama çok umutlu olmadığım için lay lay lom takılıyorum.. hiç böyle hayal etmemiştim.. tamamen düzensiz beslenme,uykusuzluk,sigara,yorgunluk.. vs ne ararsan vardı bu ay bende.. yani olursa çok şaşıracağım.. şöyle yaparım böyle dikkat ederim falan diyordum ama olmadı.. bide sanki hiç tüp bebek yaptırıyormuşum gibi hissetmiyorum.. inşallah sonucu aldığımda gerçekten şaşırırım..Allah bize de nasip eder.. zaten hamile kalırsam hayatımda düzene girecek diye düşünüyorum..
çok teşekkürler canım bende öğrenmiş oldum:)ALLAH yardımcın olsun canım o zaman dua edicem senin için...
ayyyyyyy çok sevindim arkadaşım. allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin bebişlerini. bende haftaya cuma kalp atışı için gidiyorum,bakalım hayırlısı dua et benim için....
benimde dualarınıza ihtiyacım var.
canım benim tabi ki seni çok iyi anlıyorum,insanın bu zamanlarda hem desteğe hemde duaya çok ihtiyacı oluyor...dualarımda hiçbir zaman unutmuyorum,çünkü bir müslümanın bir müslüman kardeşine yaptığı dua kabul olunurmuş bunu biliyorum...bende aynı şekildeyim senden herkesten dua istiyorum...ben daha çok yolun başındayım ve sonumu göremiyorum bileee.....
ikinizi de çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.sizin varlığınız ümit veriyor bize de.güzel haberlerinizi bizlerede ulaştırmayı ihmal etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?