Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

inşallah canım bayramımız olur.......:1hug:

eylülcüm merhaba........evet iki gündür girmeye zamanım olmadı......değerin maaşallah yükselmiş......çok sevindim.....inşallah ayın 25 indede keseleri görürsün.........:1hug:

Hanımlar bir sorum daha var size...
Dün epey bir bakındım ama kayda değer bişey bulamadım
Çok şükür olmadım da kabız olmanın ne gibi bir sakıncası var ki....

hayatım.......benim kabızlık hakkındaki kendi düşüncem şu........kabız olunca afedersin zorlanıyorsun ya.......normal doğumdada aynı şeyi yani hıkınmayı yapıyorsun........embriyolar ordan kopup gitmesin diye.dir......diye düşünüyorum........ama teorim nasıl.........:1hug:

10 numero daha ne olsun....kaydirigubbakcemile3

samurcum aynı anda yazmışız.Sıkılmak ne kelime.....Eşim çok bilgisayar karşısında olmamı bile istemiyor.Okuma şunları diyor.Moralin bozulacak diyor.

samurcum aynı anda yazmışız.Sıkılmak ne kelime.....Eşim çok bilgisayar karşısında olmamı bile istemiyor.Okuma şunları diyor.Moralin bozulacak diyor.

Çok da haksız sayılmaz aslında eşin
Ama elim gidiyor yine transfer sonrası diye bişeyler bulmaya çalışıyorum google dededenlaelaelaelaelae
Bazen bakmamak için yemek sitelerine bakayım diyorum :lepi:
O zamanda karnım acıkıyor:jeyyar:
Allahtan işteyim gerçekten yahu yoksa evde olsam kesin zaman geçmezdi

samurcum herhangi bir belirtin var mı?

Ben daha önce hiç gebe kalamadığım için dediğim gibi hangisi belirti bilemiyorum
Sadece günde 5-6 kereyi geçmeyen sol kasık sancısı oluyor
Bide climara banttan kaynaklı olduğuna kanaat getirdiğim göğüs hassasiyeti
Malesef başka bişey yok

Umarım benden iyi durumdasındır:Saruboceq:belirti olarak

selam kızlar nasılsınız sanırım hamişler var ve tedavi olupta en zor meşakatli zamanın geçmesini bekleyen arkadaşlar var

RABBıM güç kuvvet ve sabırlar versin inş herşey gönlünüzce olur

selam kızlar nasılsınız sanırım hamişler var ve tedavi olupta en zor meşakatli zamanın geçmesini bekleyen arkadaşlar var

RABBİM güç kuvvet ve sabırlar versin inş herşey gönlünüzce olur

Sağol canım dualarınız hepimiz için çok önemli
Sende tatilden geldin sanırım
Dilerim huzurlu bir tatil geçirip dinlenmişsindir...yerimseniben

benimde sol kasıkta batma tarzı bir acım var.Bugün sağ kasıkta da aynı şey oluyor.Biraz da mide bulantısı çekiyorum.normal mi yoksa kullandığım ilaçlardan mı bilmiyorum.

benimde sol kasıkta batma tarzı bir acım var.Bugün sağ kasıkta da aynı şey oluyor.Biraz da mide bulantısı çekiyorum.normal mi yoksa kullandığım ilaçlardan mı bilmiyorum.

Bende de 3-4-5 .günler fena bir mide yanması olmuştu
Ama şimdi geçti...
Ah keşke yardımcı olabilsem sana...Normal mi yoksa ilaçlardan mı kaynaklı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…