- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.101
haklısın canım helal olsun sende helal et ne olucak sorucaz birbirimize tabiikide yeterki bebişlerimiz gelsinler bize hayırlısıyla inş:Saruboceq:
dr una sorman en iyisi tatlım gonalde karından ve 3 parmakla işaretleyip göbek çevresinden biliyorum öyle yapmıştım kendim vuramamış vurdurmuştum ben,hayırlısı olsun canım
haftaya bugün bayram yapıcaz ALLAHIN izniyle inşş:Saruboceq:
SELAM arkadaşım artık bizim topikde göremiyorum seni burda görünce son gelişmeleri yazayım dedim.bilmiyorum belki okumuşsundur ben 12.gün testimi yaptırdım 85.40 çıktı.14.gün testim 146.8 çıktı.şimdi ayın 25ni bekliyorum.belirtilerden bahsetmişsiniz.onlar genelde 9.günden sonrada çıkıyor.benim adet agrısına benzer agrım oldu ama fazla degil.akıntım oldu.gögüsler şişti....halsizlik filan.seni görünce yazmak istedim.ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN....senin sonuçlarını merala bekliyorum...hayırlsı olsun.
Hanımlar bir sorum daha var size...
Dün epey bir bakındım ama kayda değer bişey bulamadım
Çok şükür olmadım da kabız olmanın ne gibi bir sakıncası var ki....
Eee bluecum nasıl gidiyor beklemek
Ben biraz sıkıldım galiba
hayatım.......benim kabızlık hakkındaki kendi düşüncem şu........kabız olunca afedersin zorlanıyorsun ya.......normal doğumdada aynı şeyi yani hıkınmayı yapıyorsun........embriyolar ordan kopup gitmesin diye.dir......diye düşünüyorum........ama teorim nasıl.........:1hug:
bluesuu canım Allah oğlunu size bağışlasın,Onu da kardeşsiz bırakmasın İnşallah.
Bu arada samurcum,bluesuum siz iş başı yaptınız mı?Beni evden dışarı çıkartmıyorlar,sıkıntıdan patlıyorum.
samurcum aynı anda yazmışız.Sıkılmak ne kelime.....Eşim çok bilgisayar karşısında olmamı bile istemiyor.Okuma şunları diyor.Moralin bozulacak diyor.
samurcum herhangi bir belirtin var mı?
selam kızlar nasılsınız sanırım hamişler var ve tedavi olupta en zor meşakatli zamanın geçmesini bekleyen arkadaşlar var
RABBİM güç kuvvet ve sabırlar versin inş herşey gönlünüzce olur
benimde sol kasıkta batma tarzı bir acım var.Bugün sağ kasıkta da aynı şey oluyor.Biraz da mide bulantısı çekiyorum.normal mi yoksa kullandığım ilaçlardan mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?