Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Transfer güzeldi.4 embriyo transfer edildi.Şimdi bekleme dönemindeyim.ınşallah bekleyen hepimiz güzel bir sonuca varırız.Tabii sadece bekleyenler değil,tedaviye yeni başlayanlar,başlamayı düşünenler herkes ama herkes güzel,hayırlı,sağlıklı sonuçlara varırız.

dilkalman......transferin hayırlı olsun canım.......inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana........sonuç bekleyenlerin arasına sende katıldın ha.....hadi bakalım hep beraber bekliyelim ...........:1hug:

biz yaptıdık canım......şu anda coraspirin ve folicasid kullanıyorum.....sendende karyotip analizimi istedi dr......:1hug:
biz daha yeni ön görüşme yaptık canım ..görüşmeye giittiğimizde de bu testten haberimiz yoktu... yalnız bu karyotip analizini bir düşükten sonra istiyomuş dok.lar bu yüzden merak ettim şahin bey işin başında mı istiyo acaba !!!(sizden istedimi yoksa kendinizmi yaptırdınız)
birde tüp bebek te kullanılan ilaçları yazarsanız sevinirim...opuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.bluesuu canım inşl rabbim sana hayırlı evlat verir inşl bebişlerin sana sımsıkı sarılır.ben artık bıraktım tüp bebek olayını rabbim verirse verir nekadar üstüne düşersem okadar cok stres yapıyorum ve olmuyor.pink canım sende halen başlamadın sanırım tedaviye.ben buraya yazmasamda arada girip sizleri takip ediyorum unuttugumu sanmayın.tedaviye başlamış ve başlayacak olan arkadaşlara allah sabır ve güc versin diyorum rabbim inşl gönlünüzdeki verir.benim yegenim oldu dün 40 mevlütünü okutttuk okadar tatlıki rabbim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.

samurcum bu 4. yılım olucak 3 yıldır resim kursuna gidiyorum evime yakın hem yürüyüş anlamında hemde çok seviyorum resim yapmayı bu yıl resimlerime alıcı çıkmaya başladı gördüklerinizden 2 tanesini sattım 3-4 tane sipariş bile yaptım[/QUOTE]

Ne güzel seni meşgul edecek ve meşgul olurken aynı zamanda mutlu ve huzurlu olduğun elinden gelen bir aktiviten var.
Özendim sana malesef ben fazla yeteneksizimdir
Ayrıca satış yapmaya başlanama sevindim belli mi olur birgün Acıbademin duvarlarını süsler senin resimlerinopuyorumnanaktan

Bu arada hala sende bir gelişme yok mu regil ile ilgili...Yada başlamasına yakın hissediyor musun kendini?

Güzel bir transfer geçirmen senin içinde rahatlık olmuştur.
Hadi bakalım bekleme evresine sende bizim gibi katıldın...İşin zor kısmı burasıymış meğer.
Hakkında hayırlı olsun arkadaşım...İnşallah Rabbim gönlündekini biran önce verir sana Şeniz

Senin sayende başladı bu topic sen buranın annesi sayılırsın ....
Hakkında hayırlısı ne ise olsun.Böyle daha rahat edeceksen düşünmeden daha huzurluyum diyorsan inşallah o huzurla gelir birgün sana evladın...Sen bile anlamadan...
İnşallah...:Saruboceq:

Canım nasılsın
Nasıl gidiyor beklemek...Ne zormuş yahu....
Bebeklerin sana ipucu veriyorlar mı yoksa sende benim gibi hiçbirşey hissetmiyor musun?

Kızlar bişey soracağım size
Eğer gebelik yoksa-Allah korusun- (kimyasal,dış gebelik,normal gebelik herhangi biri)
Normal adet günümüzde mi regl olacağız yoksa bu ilaçlar gecikme yapacak mı biraz?

yarenb Bu arada tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçları sormuşsun ama sanıyorum herkese farklı ilaçlar veriliyor.Durumuna,yaşına,uygulanan protokole göre farklı ilaçlar ve farklı dozlarda veriliyor arkadaşım.

handan.....nerelerdesin canım özlettin kendini......ama yinede buralara girdiğin zaman kendini iyi hissetmediğini ,kafandan atamadığını söylemiştin ya ,öyle oluyorsa yinede girme..........ama ben seni özledim......ALLAH bizler için neyi kararladıysa onu görücez canım........inşallah bebeğin kendiliğinden gelir......ALLAHTAN ümid kesilmez........

canım.......ben bundan önce 2 kez daha şahin beye tüp bebek yaptırdım......ikisindede hamile kaldım ama düştüler ........düşüklerin sebeplerini araştırmak için yaptırdık.......benden şahin bey istedi........biz aslında ikinci denemeye başlamadanda istemiştik yaptırmayı o zaman gerek görmedi........eğerdüşük yaptıysan bence bu testleri yaptır...........gerçi bende birşey çıkmadı...........:1hug:

canım senin yazını görmek çok güzel görüşemiyoruz özledim seni msn dede yoksun bu aralar yeğenine ALLAH uzun ve mutlu ömürler versin inş bizide allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızla sevindirsin inşş

Ne güzel seni meşgul edecek ve meşgul olurken aynı zamanda mutlu ve huzurlu olduğun elinden gelen bir aktiviten var.
Özendim sana malesef ben fazla yeteneksizimdir
Ayrıca satış yapmaya başlanama sevindim belli mi olur birgün Acıbademin duvarlarını süsler senin resimlerinopuyorumnanaktan

Bu arada hala sende bir gelişme yok mu regil ile ilgili...Yada başlamasına yakın hissediyor musun kendini?[/QUOTE]

sağol ttatlım inşş..
adetim yaklaştı sanki belirtiler var sivilceler falan çıktı bakalım hayırlısı inşş:Saruboceq:

Canım nasılsın
Nasıl gidiyor beklemek...Ne zormuş yahu....
Bebeklerin sana ipucu veriyorlar mı yoksa sende benim gibi hiçbirşey hissetmiyor musun?

canım ya.....hiç belirti yok......diğer ikisindede bütün belirtiler olmuştu ve onlarda hamileydim ......ama diğer topiclerde görüştüğüm birininde hiç belirtisi olmamıştı ,şu anda 3.üzlere hamile........kız bizdemi üçüzlere hamileyiz yoksa........:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…