- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.061
arkadaşlar tüp bebek denmesinden önce karyotip analizi yaptırdınızmı??
kullandığınız ilaçları öğrenebilirmiym..
biz daha yeni ön görüşme yaptık canım ..görüşmeye giittiğimizde de bu testten haberimiz yoktu... yalnız bu karyotip analizini bir düşükten sonra istiyomuş dok.lar bu yüzden merak ettim şahin bey işin başında mı istiyo acaba !!!(sizden istedimi yoksa kendinizmi yaptırdınız)biz yaptıdık canım......şu anda coraspirin ve folicasid kullanıyorum.....sendende karyotip analizimi istedi dr......:1hug:
Transfer güzeldi.4 embriyo transfer edildi.Şimdi bekleme dönemindeyim.İnşallah bekleyen hepimiz güzel bir sonuca varırız.Tabii sadece bekleyenler değil,tedaviye yeni başlayanlar,başlamayı düşünenler herkes ama herkes güzel,hayırlı,sağlıklı sonuçlara varırız.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.bluesuu canım inşl rabbim sana hayırlı evlat verir inşl bebişlerin sana sımsıkı sarılır.ben artık bıraktım tüp bebek olayını rabbim verirse verir nekadar üstüne düşersem okadar cok stres yapıyorum ve olmuyor.pink canım sende halen başlamadın sanırım tedaviye.ben buraya yazmasamda arada girip sizleri takip ediyorum unuttugumu sanmayın.tedaviye başlamış ve başlayacak olan arkadaşlara allah sabır ve güc versin diyorum rabbim inşl gönlünüzdeki verir.benim yegenim oldu dün 40 mevlütünü okutttuk okadar tatlıki rabbim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.
dilkalman......transferin hayırlı olsun canım.......inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana........sonuç bekleyenlerin arasına sende katıldın ha.....hadi bakalım hep beraber bekliyelim ...........:1hug:
samurcum inşallah regli olmayacağız ama ne olacağı belli olmaz ilaçlar erken gelmesine de neden olabilir.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.bluesuu canım inşl rabbim sana hayırlı evlat verir inşl bebişlerin sana sımsıkı sarılır.ben artık bıraktım tüp bebek olayını rabbim verirse verir nekadar üstüne düşersem okadar cok stres yapıyorum ve olmuyor.pink canım sende halen başlamadın sanırım tedaviye.ben buraya yazmasamda arada girip sizleri takip ediyorum unuttugumu sanmayın.tedaviye başlamış ve başlayacak olan arkadaşlara allah sabır ve güc versin diyorum rabbim inşl gönlünüzdeki verir.benim yegenim oldu dün 40 mevlütünü okutttuk okadar tatlıki rabbim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.
biz daha yeni ön görüşme yaptık canım ..görüşmeye giittiğimizde de bu testten haberimiz yoktu... yalnız bu karyotip analizini bir düşükten sonra istiyomuş dok.lar bu yüzden merak ettim şahin bey işin başında mı istiyo acaba !!!(sizden istedimi yoksa kendinizmi yaptırdınız)
birde tüp bebek te kullanılan ilaçları yazarsanız sevinirim...opuyorumnanaktan
canım senin yazını görmek çok güzel görüşemiyoruz özledim seni msn dede yoksun bu aralar yeğenine ALLAH uzun ve mutlu ömürler versin inş bizide allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızla sevindirsin inşşmerhaba kızlar nasılsınız bakalım.bluesuu canım inşl rabbim sana hayırlı evlat verir inşl bebişlerin sana sımsıkı sarılır.ben artık bıraktım tüp bebek olayını rabbim verirse verir nekadar üstüne düşersem okadar cok stres yapıyorum ve olmuyor.pink canım sende halen başlamadın sanırım tedaviye.ben buraya yazmasamda arada girip sizleri takip ediyorum unuttugumu sanmayın.tedaviye başlamış ve başlayacak olan arkadaşlara allah sabır ve güc versin diyorum rabbim inşl gönlünüzdeki verir.benim yegenim oldu dün 40 mevlütünü okutttuk okadar tatlıki rabbim kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın.
samurcum bu 4. yılım olucak 3 yıldır resim kursuna gidiyorum evime yakın hem yürüyüş anlamında hemde çok seviyorum resim yapmayı bu yıl resimlerime alıcı çıkmaya başladı gördüklerinizden 2 tanesini sattım 3-4 tane sipariş bile yaptım
Canım nasılsın
Nasıl gidiyor beklemek...Ne zormuş yahu....
Bebeklerin sana ipucu veriyorlar mı yoksa sende benim gibi hiçbirşey hissetmiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?