- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.121
bluesuu canım Allah oğlunu size bağışlasın,Onu da kardeşsiz bırakmasın İnşallah.
Bu arada samurcum,bluesuum siz iş başı yaptınız mı?Beni evden dışarı çıkartmıyorlar,sıkıntıdan patlıyorum.
inşallah canım.......ALLAH sizlerede çifter çifter versinde,birde kardeş için uğraşmayın........:1hug:Evet bluee ne güzel oğlun için uğraşıyorsun
İnşallah ona hayırlı bir kardeş sizide hayırlı bir evlat versin Rabbim:Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız sanırım hamişler var ve tedavi olupta en zor meşakatli zamanın geçmesini bekleyen arkadaşlar var
RABBİM güç kuvvet ve sabırlar versin inş herşey gönlünüzce olur
inşallah canım.......ALLAH sizlerede çifter çifter versinde,birde kardeş için uğraşmayın........:1hug:
arkadaşım teşekkür ederiz.......çizelgeden tam anlayamadım kaç haftalık hamilesin.........ALLAH sanada sağlıklı,sıhhatli evlat versin.........canım sende bizim dr. hastasımıydın......:1hug:
hamile değilim cnm
2 ay önce 18 haftalık ikizlerimi düşürdüm
karar vermiş değilim ama şimdilik araştırıyorum tekrar aynı dr devam mı etmeliyim yoksa şahin beye mi gitsem diye düşünüyorum
sizin yazılarınızı takip ediyorum memnuniyetiniz benimde şahim beyi düşünmeme sebep oldu dinlenmedeyim zaman ne gösterecek bilemiyorum ama kararsızım hangi dr olması gerektiğine
selam kızlar nasılsınız sanırım hamişler var ve tedavi olupta en zor meşakatli zamanın geçmesini bekleyen arkadaşlar var
RABBİM güç kuvvet ve sabırlar versin inş herşey gönlünüzce olur
mumucum hoşgeldin tatlım nasılsınŞeniz
kızlar selam nasılsınız bugün bakalım a.s.
mumucum hoşgeldin tatlım nasılsınŞeniz
kızlar selam nasılsınız bugün bakalım a.s.
yok belirti gelişme tedavi şimdilik yok bakalım ALLAHIM hayırlısını nasip etsin inş
merhaba arkadaşlar merakımdan soruyorum acıbademin tüp bebek fiyatı nedir ayrıca neler dahil
Hemen yardımcı olayım sana
Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bir kampanyaları var
İlk deneme 3700+ilaçlar
ikinci 3000+ilaçlar
üçüncü ücretsiz+ilaçlar
Yapılan est.testleri ücrete dahil kan testleri yani
Tabi herkesin bünyesine göre ilaçlar değişebildiği için benimki mesela 6000 tl yi buldu...
Kimisinin 5500 lerde kalıyor..
Ben acıbedem hast. telefonla aradım bana ilk muayeneden 225 TL.aldıklarının37000 işlem olduğunu artı ilaçlar olduğunu söylediler ayrıca eğer duruma göre embriyolarım fazladan olursa bunların dondurulması artı ücret olduğunu saklamanında artı ücret olduğunu hatta bakımı içinde ayrı bir fiyat verildiğini söylediler bu söylediklerim benim için önemli çünkü şuan tedavi gördüğüm hastanede işlem maliyeti 4500 TL.bunun içine ön muayene takip yumurta toplamadaki anestezi transfer ve herşey iyi gider embriyoların dondurulması ve ücetsiz olarak belli süre saklanması ve bakımı bu fiyata dahil en önemliside tedavi süresince kullanılacak ilaçlarda 4500TL içinde
ayrıca benim eşime mikro tese yapılacak bunu ücretide 1400 TL. yine bunun içinde aneztesi fazla bulunan spermin dondurlması ve belli süre saklanması dahil demek ben doğru yer seçmişim çünkü bu fiyatlara ve başarı yüksek merkez bulmak zor
susamuru 78 ve dikalman ve diger iyi dileklerde bulunan arkadaşlarım çok teşekkkür ederim çok heyecanlı ve birazda korkuyorum diliyorum allahtan rabbim herkese muradını versin:Saruboceq: hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?