Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Bu arada samurcum,bluesuum siz iş başı yaptınız mı?Beni evden dışarı çıkartmıyorlar,sıkıntıdan patlıyorum.

canım ya......evden çıkmak ne demek........daha ben hastanede 2 saat yattıktan sonra dışarı çıkıp ,dışarda yemeğimizi yiyiyoruz.......yemek faslımız 1 saat kadar sürüyor........sonrada eve gidiyoruz........arabayla dışarıya çıkıyorum,ama evde hiç iş yapmıyorum.......yardımcım canım annem var.......transferin ertesi günü kardeşime gittim......perşembe düğüne gitmek zorundayım........Allahtan düğün kır düğünüde bunalmicam.......işte böyle canım..........ama dediğim gibi kendime dikkat ediyorum........:1hug:

selam kızlar nasılsınız sanırım hamişler var ve tedavi olupta en zor meşakatli zamanın geçmesini bekleyen arkadaşlar var

RABBİM güç kuvvet ve sabırlar versin inş herşey gönlünüzce olur

arkadaşım teşekkür ederiz.......çizelgeden tam anlayamadım kaç haftalık hamilesin.........ALLAH sanada sağlıklı,sıhhatli evlat versin.........canım sende bizim dr. hastasımıydın......:1hug:

arkadaşım teşekkür ederiz.......çizelgeden tam anlayamadım kaç haftalık hamilesin.........ALLAH sanada sağlıklı,sıhhatli evlat versin.........canım sende bizim dr. hastasımıydın......:1hug:

hamile değilim cnm

2 ay önce 18 haftalık ikizlerimi düşürdüm

karar vermiş değilim ama şimdilik araştırıyorum tekrar aynı dr devam mı etmeliyim yoksa şahin beye mi gitsem diye düşünüyorum

sizin yazılarınızı takip ediyorum memnuniyetiniz benimde şahim beyi düşünmeme sebep oldu dinlenmedeyim zaman ne gösterecek bilemiyorum ama kararsızım hangi dr olması gerektiğine

Canım inşallah önce ben,sonra bluee sonra dilkalman birer birer hamile kalırızda:Saruboceq:
(Tabi isteyen tüm arkadaşlarımı unutmayayım) sende Şahin Beye daha çabuk karar verirsin

merhaba arkadaşlar merakımdan soruyorum acıbademin tüp bebek fiyatı nedir ayrıca neler dahil

Hemen yardımcı olayım sana
Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama bir kampanyaları var
İlk deneme 3700+ilaçlar
ikinci 3000+ilaçlar
üçüncü ücretsiz+ilaçlar

Yapılan est.testleri ücrete dahil kan testleri yani
Tabi herkesin bünyesine göre ilaçlar değişebildiği için benimki mesela 6000 tl yi buldu...
Kimisinin 5500 lerde kalıyor..

Ben acıbedem hast. telefonla aradım bana ilk muayeneden 225 TL.aldıklarının37000 işlem olduğunu artı ilaçlar olduğunu söylediler ayrıca eğer duruma göre embriyolarım fazladan olursa bunların dondurulması artı ücret olduğunu saklamanında artı ücret olduğunu hatta bakımı içinde ayrı bir fiyat verildiğini söylediler bu söylediklerim benim için önemli çünkü şuan tedavi gördüğüm hastanede işlem maliyeti 4500 TL.bunun içine ön muayene takip yumurta toplamadaki anestezi transfer ve herşey iyi gider embriyoların dondurulması ve ücetsiz olarak belli süre saklanması ve bakımı bu fiyata dahil en önemliside tedavi süresince kullanılacak ilaçlarda 4500TL içinde
ayrıca benim eşime mikro tese yapılacak bunu ücretide 1400 TL. yine bunun içinde aneztesi fazla bulunan spermin dondurlması ve belli süre saklanması dahil demek ben doğru yer seçmişim çünkü bu fiyatlara ve başarı yüksek merkez bulmak zor

Hayırlısı olsun senin için seçtiğin yer...
Bursada muayene ücreti 130.tl mesela..Demekki İstanbul farklı o da ilginç..
Malesef benim dondurulacak yumurtam kalmadı.Belki onun için ücret isteyeceklerdi ama dedim ya kalmadığı için merak bile etmedik.
Ön muayene zaten ücretsiz.Yumurta toplamada da anestezi ücreti vermedik zaten.3700 ün içindeydi bu da..
Biz sebepsiz infertiliz.eşimede herhangi bir işlem yapılmadı yani.O konuda da yardımcı olamayacağım malesef..
Ama ilaçlarda 4500 ün içendeyse en azından 800 ile 1000 tl arası Acıbademe göre fark atmış oluyorsun seçtiğin merkezle.
İnşallah biran önce meleğine kavuşursun...Tedavin şimdiden hayırlı olsun:1hug:

:1rolleyes:TEŞEKÜR EDERİM KÜÇÜK DETAYLAR ÇOK ÖNEMLİ BELKİ SENİN YUMURTAN KALMAMIŞ OLABİLİR AMA BAŞKA ARKADAŞLARIMIZIN BÖĞLE DURUMLARI OLABİLİR BENCE ARKADAŞLAR MERKEZ SECİMLERİNDE MUHAKAK BU DETAYLARI SORSUNLAR ÇÜNKÜ BUNLAR ÇOK ÖNEMLİ DETAYLAR BİZLER ZATEN BU YOLDA ÇOK YORULUYORUZ BİRDE BÖĞLE UFAK DETAYLAR CANIMIZI SIKMASIN Çok üzgünüm çoookALLAH HERSE HAYIRLI SONUÇLAR VERSİN ......................:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes

susamuru 78 ve dikalman ve diger iyi dileklerde bulunan arkadaşlarım çok teşekkkür ederim çok heyecanlı ve birazda korkuyorum diliyorum allahtan rabbim herkese muradını versin:Saruboceq: hoşçakalın

susamuru 78 ve dikalman ve diger iyi dileklerde bulunan arkadaşlarım çok teşekkkür ederim çok heyecanlı ve birazda korkuyorum diliyorum allahtan rabbim herkese muradını versin:Saruboceq: hoşçakalın

Canım benim heyecanını anlıyorum...
İnşallah bu tedavinde biran evvel kavuşursun meleğine....
Hatta inşallah tedaviye gerek bile kalmaz....
Hastaneyi aradın mı lucrinim azaldı diye...
Bence çok geç olmadan test yapsan iyi olur....
Yada regl oldun mu diye sorayım....

aradım tatlım az önce konuştum hemşire hanımla olabilir diyor regli olmadım son ana kadar beklemem gerektiğini belirti ,yarın gene aramamı! Doktor beyle diyaoloğa geçmemi sağlıcak biraz rahatladım test yapmamı istemişsin! Tatlım benim kanallarım gereginden fazla uzun olduğu için hamile kalmamı engelliyor yani spermler yarı yollada ölüyor laporoskopi ameliyatından sonra öğrendim o yüzden kendimi ümit vermek pek istemiyorum :1no2: tüp bebek için yönlendiriildim tatlım ama genede sağol canım yanıt verdiğin ve beni tesellli ettiğin için teşekkürler zemuszemusopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…