- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.081
canım ya.....hiç belirti yok......diğer ikisindede bütün belirtiler olmuştu ve onlarda hamileydim ......ama diğer topiclerde görüştüğüm birininde hiç belirtisi olmamıştı ,şu anda 3.üzlere hamile........kız bizdemi üçüzlere hamileyiz yoksa........:1hug:
canım ya.....hiç belirti yok......diğer ikisindede bütün belirtiler olmuştu ve onlarda hamileydim ......ama diğer topiclerde görüştüğüm birininde hiç belirtisi olmamıştı ,şu anda 3.üzlere hamile........kız bizdemi üçüzlere hamileyiz yoksa........:1hug:
hayırlısıyla hamilesinizdir inş kaç gün var sonucu öğrenmeye:Saruboceq::Saruboceq:
Tabi ben daha önce hiç gebelik yaşamadığım için belirti hanigisi,hangisi değil anlayamıyorum açıkçası...
Bide çok da fazla kendimi dinlemekte istemiyorum...
Rabbimden her gelene amenna...
Ama minik kalbimin tümü istiyor tabi o ayrı......:Saruboceq:
Canım benim 15 ağustos test günüm bugün transferden sonraki 7.günüm yani..
Bluee da benden birgün sonra oldu onunda 16 sıdır sanırım...
hımm ben hiç gebe kalmadım canım..3 yıllık evliyim 2 aşılamam var ama sonuçlar negatif..bi arakadaştan duydum tüp bebk öncesi sen iste demişti ..o yüzden sordum ...canım.......ben bundan önce 2 kez daha şahin beye tüp bebek yaptırdım......ikisindede hamile kaldım ama düştüler ........düşüklerin sebeplerini araştırmak için yaptırdık.......benden şahin bey istedi........biz aslında ikinci denemeye başlamadanda istemiştik yaptırmayı o zaman gerek görmedi........eğerdüşük yaptıysan bence bu testleri yaptır...........gerçi bende birşey çıkmadı...........:1hug:
canım önceki dr.um bu ilaçlarda kalite farkı olduğunu sölemişti bu yüzden merak ettim..bi gurup ilaç çok afedersiniz ama kadınların idrarından elde ediliyomuş ...nette baktım gerçekten böle bişi var gerçi acı bademi hep kaliteli bi yer oalrak düşünüyoruz ama ne bileyim işte kafama takıldı.((bu konuyu gidince şahin beyle konuşucam))yarenb Bu arada tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçları sormuşsun ama sanıyorum herkese farklı ilaçlar veriliyor.Durumuna,yaşına,uygulanan protokole göre farklı ilaçlar ve farklı dozlarda veriliyor arkadaşım.
canım ilaçlardaki hormonun hamile kadının idrarından saflaştırılarak elde edildiğini okumuştum bu hormondirek olarak idrarla atılıyormuş başka türlü nasıl elde ediliyor bilmiyorum ama bu kalitesiz ilaç anlamına gelmiyor sanırım
hayırlısıyla hamilesinizdir inş kaç gün var sonucu öğrenmeye:Saruboceq::Saruboceq:
haklısın canım helal olsun sende helal et ne olucak sorucaz birbirimize tabiikide yeterki bebişlerimiz gelsinler bize hayırlısıyla inş:Saruboceq:ha birde aklıma gelmişken yazayım...bu ilaçlar da başarı şansı daha düşük olduğunu söylemişti...insan ilk defa yaptırıcak oldumu bişeyi pinpirik oluyo işte başınızı çok ağrıtabilirim hepiniz hakkınızı helal edin arkadaşlar.:1hug:
dr una sorman en iyisi tatlım gonalde karından ve 3 parmakla işaretleyip göbek çevresinden biliyorum öyle yapmıştım kendim vuramamış vurdurmuştum ben,hayırlısı olsun canımarkadaşlar bir sorum olacak size şimdi tüp bebek yaptıran canlarım iğne aşaması zordur bende yaşıyorum şimdi LUCRİN vuruyorum kendime bugün 11. günüm fakat hala hastalanmadım 3 günüm var bitmesine napcam gerçi bir tane kalınca doktorumu aramam gerek sizde böyle bir problem yaşadınızmı hiç yada LUCRİN iğnesini bir kutumu kullandınız?Bide LUCRİN iğnesinden sonra GONALiğnesi vurulması gerek bunuda karından ve 3 parmak işareti ile mi kullandız? CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM:teselli:
inşallah canım hamileyizdir......dualarımda hepiniz varsınız........inşallah sırayla hepimiz hamiş kalırız .......benim test günüm 16 sında ama biz 17 sinde yaptırıcaz.......millet erken yaptırır,biz birgün sonra yaptırıcaz........16 sı pazar gününe geliyor.......ben cumartesi yaptıralım dedim eşime oda pazartesi olsun daha iyi olur dedi........pazar günüde acilde yaptırmak istemiyoruz......:1hug:
inşallah canım hamileyizdir......dualarımda hepiniz varsınız........inşallah sırayla hepimiz hamiş kalırız .......benim test günüm 16 sında ama biz 17 sinde yaptırıcaz.......millet erken yaptırır,biz birgün sonra yaptırıcaz........16 sı pazar gününe geliyor.......ben cumartesi yaptıralım dedim eşime oda pazartesi olsun daha iyi olur dedi........pazar günüde acilde yaptırmak istemiyoruz......:1hug:
arkadaşlar bir sorum olacak size şimdi tüp bebek yaptıran canlarım iğne aşaması zordur bende yaşıyorum şimdi LUCRİN vuruyorum kendime bugün 11. günüm fakat hala hastalanmadım 3 günüm var bitmesine napcam gerçi bir tane kalınca doktorumu aramam gerek sizde böyle bir problem yaşadınızmı hiç yada LUCRİN iğnesini bir kutumu kullandınız?Bide LUCRİN iğnesinden sonra GONALiğnesi vurulması gerek bunuda karından ve 3 parmak işareti ile mi kullandız? CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM:teselli:
SELAM arkadaşım artık bizim topikde göremiyorum seni burda görünce son gelişmeleri yazayım dedim.bilmiyorum belki okumuşsundur ben 12.gün testimi yaptırdım 85.40 çıktı.14.gün testim 146.8 çıktı.şimdi ayın 25ni bekliyorum.belirtilerden bahsetmişsiniz.onlar genelde 9.günden sonrada çıkıyor.benim adet agrısına benzer agrım oldu ama fazla degil.akıntım oldu.gögüsler şişti....halsizlik filan.seni görünce yazmak istedim.ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN....senin sonuçlarını merala bekliyorum...hayırlsı olsun.
bluesuu daha önceki sayfalarda bir çocuğun olduğunu okudum.yanlış mı okudum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?