- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.161
eylülcüm.....sen proluton depont kullandığını söylemişsin......düşük tehlikenmi var......
samurum,bluesuum son mesajlarınızı okudum,güldürdünüz beni....Allah da sizi güldürsün.
yok ama yinede ne olur ne olmaz diye verdiler heralde.16.günümde yani bugün kan testi yaptırdım 219.13 çıktı.dr normal demiş....sen önceden bi test yaptırcanmı.yoksa bekliycenmi.bide kızlar gögüslerinizde bi belirti yokmu.süt kanalları vucudu hamilelige hazırlarmış vücudu.benim ki ozamanda agrıyodu şimdide......şimdi en zor bekleyiş kalp atışı ve keseyi görmek için bekleyiş...allah tamamına erdirir inşalllahhh hepimizinkini
yok ama yinede ne olur ne olmaz diye verdiler heralde.16.günümde yani bugün kan testi yaptırdım 219.13 çıktı.dr normal demiş....sen önceden bi test yaptırcanmı.yoksa bekliycenmi.bide kızlar gögüslerinizde bi belirti yokmu.süt kanalları vucudu hamilelige hazırlarmış vücudu.benim ki ozamanda agrıyodu şimdide......şimdi en zor bekleyiş kalp atışı ve keseyi görmek için bekleyiş...allah tamamına erdirir inşalllahhh hepimizinkini
benimde her iki deneme tuttu ama benimkilerde malesef düştüler.....benim toparlanmam 7 ayımı aldı........gerçekten insan hemen düzelemiyor......senin düşük araştırıldımı........
momim seninle çok konuşamadık ama beni unutmaman da beni çok mutlu etti.Benim test günüm 19 Ağustos....15 in de samurumla,17 sinde bluesuum la halay çekeceğiz ve inşallah 19 unda da benimle halay çekeceksiniz.Olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?