Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

eylülcüm.....sen proluton depont kullandığını söylemişsin......düşük tehlikenmi var......

yok ama yinede ne olur ne olmaz diye verdiler heralde.16.günümde yani bugün kan testi yaptırdım 219.13 çıktı.dr normal demiş....sen önceden bi test yaptırcanmı.yoksa bekliycenmi.bide kızlar gögüslerinizde bi belirti yokmu.süt kanalları vucudu hamilelige hazırlarmış vücudu.benim ki ozamanda agrıyodu şimdide......şimdi en zor bekleyiş kalp atışı ve keseyi görmek için bekleyiş...allah tamamına erdirir inşalllahhh hepimizinkini

ha haaa gittim sandınız değil mi!!! ama burdayım işte kaydirigubbakcemile2

canlarım valla çok üzülüyorum şu son iki haftadır. işler ve toplantılar bir yoğunlaştı ki sormayın. işin kötüsü işler açıldığı için falan diye boş kuru bir telaşe var ortalıkta. her gün giriyorum tam okuyorum arada bir telefon bir misafir hop okuyamadan çıkıyorum. sonra tekrar giriyorum tam bu sefer yazacağım araya yine birşeyler vs. vs. vs. mirmirmirmir

işte böyle ama buradayım ve sizin test günlerinize kadar olmaya çalışacağım çünkü halay başı olmayı planlıyorum. böyle bir niyetim var allahın izniyle.

bluesuu canım benim en iyisini yapıyorsunuz beklemekle erken test yapınca kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor zaten o yüzden boşver böylesi daha iyi pazartesi kutlama yaparız inşallah.

samurum seninde kendini oyalaman ama yormaman lazım. biliyorsun sadece pozitif şeylere odaklanacağız. belirti falanda aramayın en doğrusunu yapıyorsunuz. ara ara yok işte... rabbim en güzelini kararlamıştır zaten. cumartesi halayını çekeceğim inşallah. sabahtan akşama kadar kalacak misafirlerim var ama arada girip bakacağım söz.

dilkalman sende karantina grubundasın sanıyorum. kolay gelsin valla samurum zaten 2. günden kırdı zincirlerini özgürlüğünü ilan etti. blue da bu sefer daha rahat ama senin işin biraz zor galiba. senin test günün ne zamandı.

mumucum selam canım seni burada gördüğüme sevindim. inşallah bizlerde en kısa zamanda kavuşuruz yavruşlara ama biraz kafayı rahatlatmak lazım en önemlisi o.

pinkcim sana iyi gezmeler anneciğinde seninle beraber reglni bizde bekliyoruz valla.

cennetim ve eylül sizlerde hoşgeldiniz diyeyim yarı eski bir üye olarak... inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını verir.

ah be bluecum anlatsam gülersin halime... birşeyler var sürekli ters gidiyor bu aralar ama hayır olsun. az önce gönderdiğim mesajdan önce yazmıştım. bir halt ettim gönderemeden explorer kapattı kendini. bir daha baştan yazdım. kaç kez oldu böyle biliyor musun son 3-5 gündür... ama inatla yazdım yine.

özledim bende hepinizi ama merak etmeyin buralardayım ve yalnız bırakmaya hiç niyetim yok sizi.....

canım.......maşallah değerin yükseliyor.......inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.........beklemenin her aşaması zor canım.......ALLAH bizlere sabır versin...........test ide erken yapmayı düşünmüyorum......:1hug:

Bugün zaten sitede bir tuhaflık vardı
Ama benim momicim inatçı kızdır...
Herşeyi başarır dimi

Ayrıca bizi yalnız bırakamazsın tabi böyle bir hak vermiyoruz sana:lepi:

Arkadaşım seni tebrik etmiştim tekrar edeyim...Maşallah değerin çok güzel yükselmiş...
Sağlıkla alırsın kucağına inşallah...
Bide demişsin ya göğüsler diye.Mesela bende var amma estradiol bant kullanıyorum ben onun etkisiyle bir şişkinlik ve acıma varmış gibi geliyor...

eylülcüm canım tebrik ederim. inşallah rabbim önce keselei ve kalp atışlarını görmeni sonra da sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

sende bizim kızlara bol bol dua et olur mu hamilelerin duaları kabul olur. bir de bizim gibi isteyip de şimdilik başaramamış inatla yola devam edenlere... tamam mı...

momicim sağol vallla eski yeni fark etmiyo sonuçta hepimiz aynı aşkla yanıyoz dimi:ecrin_bebek: tatlı bir bebiş tek dileğimiz rabbim herkese hayırlı, eli ayağı düzgün ,en önemlisi sağlıklısını versin pozitif düşünce ile bu işin üstesinden gelmemiz gerek rabbim yardımcımız olsunkaydirigubbakcemile5

momim seninle çok konuşamadık ama beni unutmaman da beni çok mutlu etti.Benim test günüm 19 Ağustos....15 in de samurumla,17 sinde bluesuum la halay çekeceğiz ve inşallah 19 unda da benimle halay çekeceksiniz.Olur mu?

benimde her iki deneme tuttu ama benimkilerde malesef düştüler.....benim toparlanmam 7 ayımı aldı........gerçekten insan hemen düzelemiyor......senin düşük araştırıldımı........

genetik inceleme yapıldı ve hiçbir sorun yok

zaten sebepsiz infertilite grubundayız

sadece rahim ağzı yetmezliği var ama çok zor bir durum çokkkkkkk

momim seninle çok konuşamadık ama beni unutmaman da beni çok mutlu etti.Benim test günüm 19 Ağustos....15 in de samurumla,17 sinde bluesuum la halay çekeceğiz ve inşallah 19 unda da benimle halay çekeceksiniz.Olur mu?

oooooooooo inş hayırlısıyla bu ay halayımız çok olacak

yaşasın mutlu haberleri çok severim

Allah hepimizin dualarını kabul etsin...sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar versin hepimize...Daha doğrusu isteyen herkese Allah nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…