- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.181
Bugün zaten sitede bir tuhaflık vardı
Ama benim momicim inatçı kızdır...
Herşeyi başarır dimi
Ayrıca bizi yalnız bırakamazsın tabi böyle bir hak vermiyoruz sana:lepi:
momicim sağol vallla eski yeni fark etmiyo sonuçta hepimiz aynı aşkla yanıyoz dimi:ecrin_bebek: tatlı bir bebiş tek dileğimiz rabbim herkese hayırlı, eli ayağı düzgün ,en önemlisi sağlıklısını versin pozitif düşünce ile bu işin üstesinden gelmemiz gerek rabbim yardımcımız olsunkaydirigubbakcemile5
oh oh 15i 17sini biliyordum ve bekliyorum şimdi 19u da oldu... 2 günlük aralarla inşallah güzel haberlerle sevineceğiz... halaylar çekeceğiz.
inşalllaaaaah (en yakın olduğunuz için) önce üçünüzün için seviniriz. her akşam dualarımda sizler de varsınınız...
mumucum ve pinkcim inşallah bizde peşlerinden gideriz artık...
momi canım ya sağolun dün testimi yaptım fakat negatif çıktı kanda da aynısı oldu şimdi bir hafta daha kullancan bakalım sonuç ne olur ben biraz strese meyilli biriyimdim taktımmı takarım aklım hep reglimde acaba ne zaman diye son zamanlarda huyum değişti uykumu dahi alamıyorum aheste aheste geziyorumeşim zavallım napsın bana katlanıyo:kedi: neyse tatlım herşeyin hayırlısı rabbim nasip etsin yeterkiopuyorumnanaktan
arkadaşlarım günaydın,gününüz aydın olsun.
genetik inceleme yapıldı ve hiçbir sorun yok
zaten sebepsiz infertilite grubundayız
sadece rahim ağzı yetmezliği var ama çok zor bir durum çokkkkkkk
inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
canım hayırlısıyla yapalım bebeleri dimiyerimseniben
kızlar.....herkese hayırlı günler..........canınızı sıkmak istemem ama bugün benim canım biraz sıkkın......hep diyoruzya pozitif düşünelim pozitif olsun.........ama malesef bugün öyle değilim.........akşam ağrılarım başladı,ardından jelin kalıntıları,çok küçük parçalar ama permbeydi ve bugünde kahverengi.........ben bunları daha önce yaşamış biri olarak bugün olumsuz düşünmeye başladım.........gerçi şahin beyde çok olumlu konuşmuştu ama bilmiyorum...........bugün niyetimi bozup kan verneye gidecektim ama sonra vazgeçtim........
kızlar.....herkese hayırlı günler..........canınızı sıkmak istemem ama bugün benim canım biraz sıkkın......hep diyoruzya pozitif düşünelim pozitif olsun.........ama malesef bugün öyle değilim.........akşam ağrılarım başladı,ardından jelin kalıntıları,çok küçük parçalar ama permbeydi ve bugünde kahverengi.........ben bunları daha önce yaşamış biri olarak bugün olumsuz düşünmeye başladım.........gerçi şahin beyde çok olumlu konuşmuştu ama bilmiyorum...........bugün niyetimi bozup kan verneye gidecektim ama sonra vazgeçtim........
bluesuum sıkma lütfen canını...Hamile kalıpta üstüne regli olanlar bile var....o kahverengilenme okuduğum kadarıyla çoğu insanda oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?