Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

oh oh 15i 17sini biliyordum ve bekliyorum şimdi 19u da oldu... 2 günlük aralarla inşallah güzel haberlerle sevineceğiz... halaylar çekeceğiz.
inşalllaaaaah (en yakın olduğunuz için) önce üçünüzün için seviniriz. her akşam dualarımda sizler de varsınınız...

mumucum ve pinkcim inşallah bizde peşlerinden gideriz artık...

Bugün zaten sitede bir tuhaflık vardı
Ama benim momicim inatçı kızdır...
Herşeyi başarır dimi

Ayrıca bizi yalnız bırakamazsın tabi böyle bir hak vermiyoruz sana:lepi:

samurum öyle bir hak istemiyorum zaten. lmaz: şu işlerin hakkından geleyim aralarda fırsat yaratıp geleceğim hiç kurtuluşunuz yok kiiiii naniknanik

canım benim inşallah hepimizim amacı bir dediğin gibi. rabbim ellerimizi boş çevirmesin.

sen lucrin kullanıyordun değil mi? başladı mı reglen? olmadıysa sen yine de samurumu dinle kafan rahat olsun. lucrin bazen değişiklik yaparmış tarihte ama bende 1 gün gecikti sadece o kadar uzamadı... ayrıca tüplerinin çok uzun olması tıkalı olması vs. her zaman önemli olmuyor rabbim ol derse doktorlar isterse senin çocuğunun olması mümkün değil desinler olabiliyor. çok dinledik öyle mucizeler yaşamış insanların hikayelerini.

heyecan yapma ama testini yaptır kafan rahat olsun... zaten regleni olduktan sonra bebeklerine kavuşmak için bir adım daha yakın olacaksın...

inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
canım hayırlısıyla yapalım bebeleri dimiyerimseniben

:dance:sağol tatlım unutmayın yanlızlık çok zor valla yerimseniben aynen şekerim sana katılıyorum iyiki üye olmuşum valla msn hiç açmıyorum neden mi kk den acaba banada mesaj yazan varmı sorularıma cvp aldım mı? diye hem merak ediyorum, hemde eğlenceli geliyorda ondan yeni arkadaşlarla tanışmak onlarla deneyimlerini paylaşmak bana daha çok şey kazandırıyor. Hani cahiliz diyoruz ya işte aslında kimse cahil diil bilinçli değiliz sadace neyi neyle kıyaslamak gerektiğini bilmiyoruz bir tek farkla burda en harika ve güzel olansa herkesin mantıklı kalp kırmadan ve tesellide en hasas noktanın ne olduğunu bilerek yazışmak ve tatlı dileklerde bulunmaklaelaelaelaelae neyse ben lafı fazla uzatmadan :teytey: elbette halaya katılıcam çağırmasanızda

momi canım ya sağolun dün testimi yaptım fakat negatif çıktı kanda da aynısı oldu şimdi bir hafta daha kullancan bakalım sonuç ne olur ben biraz strese meyilli biriyimdim taktımmı takarım aklım hep reglimde acaba ne zaman diye son zamanlarda huyum değişti uykumu dahi alamıyorum aheste aheste geziyorumeşim zavallım napsın bana katlanıyo:kedi: neyse tatlım herşeyin hayırlısı rabbim nasip etsin yeterkiopuyorumnanaktan

Aynı düşünceleri olan insanların konuşacak daha çok şeyleri oluyor.paylaşımlarımız aynı,beklentilerimiz aynı,ümitlerimiz aynı....Umarım hepimizin aldığı sonuçlarda aynı ve güzel olur.ınşalllah inşallah....

En azından test yapmana sevindim..Gebelik olsaydı eğer lucrin zarar verirdi diye biliyorum çünkü...Böyle gelseydi ne güzel olurdu ama napalım seninkide bizimkiler gibi nazlı demek ki..
Gelsinlerde biran önce varsın az zor oluversin...kaydirigubbakcemile5

genetik inceleme yapıldı ve hiçbir sorun yok

zaten sebepsiz infertilite grubundayız

sadece rahim ağzı yetmezliği var ama çok zor bir durum çokkkkkkk

Canım benim daha öncede konuşmuştuk seninle.Ben Yalçın Kimya yı zaten önermiştim
Sende gittiğini söylemiştin.Zaten Özer Kutlu'ya gidiyorsun ki o da çok iyi bir doktor diye duyuyorum her yerden.
Birde Bursa için ismini sıklıkla ve çok güzel sıfatlarla duyduğum Gürkan Uncu ve Osman Develioğlu var..Hatta sanırım Osman Develioğlu sorunsuz hastaları kabul bile etmiyormuş...
İstersen bu iki isim için bir araştırma yap yada yapalım beraber...

kızlar.....herkese hayırlı günler..........canınızı sıkmak istemem ama bugün benim canım biraz sıkkın......hep diyoruzya pozitif düşünelim pozitif olsun.........ama malesef bugün öyle değilim.........akşam ağrılarım başladı,ardından jelin kalıntıları,çok küçük parçalar ama permbeydi ve bugünde kahverengi.........ben bunları daha önce yaşamış biri olarak bugün olumsuz düşünmeye başladım.........gerçi şahin beyde çok olumlu konuşmuştu ama bilmiyorum...........bugün niyetimi bozup kan verneye gidecektim ama sonra vazgeçtim........

İyide ağrılar müjdeciymiş gibi geliyor bana nedense
Bende bende hiçbişey yok diye sıkıntı ediyorum...
Jelden gelenler normalmiş be güzelim demekki iyice içine işliyor o dökülenler sanırım herkeste birazcıkda olsa oluyor zaten...
Aaa bozma moralini lütfen....Kendini boşu boşuna üzme lütfen şimdiden.
Bak Şahin Beyde olumlu konuşmuş işte....

kaydirigubbakcemile2
CANIM BENİM YA ÜZME TATLI CANINI RABBİM BÜYÜK MORALİNİ BOZMA :umursamaz:NEGATİF DÜŞÜNCEYİ AT KAFANDAN POZİTİFF HERŞEY YOLUNA GİRCEK BAK GÖRÜRSÜN zemuszemus BİZ HAYIRLI EVLAT DİLİYORUZ RABBİMDEN ONDA ÇOK VAR BU MELEKLERDEN ÇOK DİİL HER İSTEYENE BU KEDERİ YAŞAYAN HERKESE BİR TANE ATIVECEK GÖKKUŞAĞINDAN YAĞMURLA GELCEK DOLUYLA SEVİNCEZ BAK O ZAMANDA DİYİ VERCEZ SENN GİDİ YARAMAZ SENNİ kaydirigubbakcemile3 İÇÇÇÇ CANIMIZI SIKMAYALIM TAAAMkaydirigubbakcemile2

bluesuum sıkma lütfen canını...Hamile kalıpta üstüne regli olanlar bile var....o kahverengilenme okuduğum kadarıyla çoğu insanda oluyor.

bluesuum sıkma lütfen canını...Hamile kalıpta üstüne regli olanlar bile var....o kahverengilenme okuduğum kadarıyla çoğu insanda oluyor.

evet canım......o dediğin oluyor bazı kişilerde........dr.da kırmızıya dönmediği sürece kahverengi leke normal diyor..........ama ......işte ne yapayım psiklojim allak bullak oluyor.......insanın elinde değil..........:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…