Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

evet şimdilik sadece araştırmak ve sonuça göre tekrar hamile kalmayı düşünüyorum

tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

sıkma canını bekle dr zaten endişe etme demiş

benide transferin 8.günü kanamam olmuştu ve sonrasında üçüz hamilesiymişim

yerleşme kanaması da olabilir bekleyelim ve inş hayırlısıyla pozitifi görelim

belkide birde şöylede düşünebilirsiniz.........bluesuunun zaten bir oğlu var.........niye bukadar kendini hırpalıyor........ama herşey onun için.......çok kardeş istiyor.........insanlarla iç içe olmayı çok seven bir çocuk........3 yıl önce arkadaşlarımın kardeşleri var,benim yok diye bir psikolojik bir durum yaşadı..........hatta abimin ve kardeşimin çocuklarıyla beraber zaman geçirmeyi çok seviyor diye abim ve kardeşimin otuduğu siteye taşındık 3 ay önce..........bizim evimiz cadde üstünde bir evdi.......orada dışarıya oynamaya çıkmasına izin vermiyorduk.........hafta sonları dayılarında kalıyordu ve orasını çok seviyordu.......evlerinin bahçeleri var orada çok güzel zaman geçiriyordu ve eve gelmek istemezdi.......ve oğlumuzun isteği üzere 15 yıldır oturduğumuz evimizi bırakıp,kardeşlerimin olduğu yere taşındık.........şimdiki evimizi çok seviyor........ama yine bugünlerde canım sıkılıyor demeye başladı.........benimde bir kardeşim olsaydı benimde canım sıklımazdı diyor.......işte her şey onun için.............sizde inşallah anne olunca göreceksiniz..........:1hug:

Canım benim ne güzel kendi canından önde tutabildiğin bir evladın var....
İnşallah Rabbim bizede nasip eder o yüce duyguyu...

Ama sen bence kendini boşa hırpalıyorsun...
Bugün biri yazmış hoşuma gitti.Sanırım böyle birşeydi
gereğinden önce üzülmek gereğinden fazla üzülmektir...
çok ama çok doğru bir laf.....

Üstelik adım gibi eminim ki hiçbir çocuk annesinin sağlığının bozulmasını istemez....
Ne ruhsal nede bedenen...

Şimdi napıyormuşuz.....
Kalkıp elimizi yüzümüzü yıkayıp önce keyif verici şeyler yiyip
sonra derin bir nefes alarak beynimizi olumluya yönlendiriyormuşuz....Ki olumlu olsun sonucumuz...

Tamam mıalkisalkisalkis

Canım benim ne güzel kendi canından önde tutabildiğin bir evladın var....
İnşallah Rabbim bizede nasip eder o yüce duyguyu...

Ama sen bence kendini boşa hırpalıyorsun...
Bugün biri yazmış hoşuma gitti.Sanırım böyle birşeydi
gereğinden önce üzülmek gereğinden fazla üzülmektir...
çok ama çok doğru bir laf.....

Üstelik adım gibi eminim ki hiçbir çocuk annesinin sağlığının bozulmasını istemez....
Ne ruhsal nede bedenen...

Şimdi napıyormuşuz.....
Kalkıp elimizi yüzümüzü yıkayıp önce keyif verici şeyler yiyip
sonra derin bir nefes alarak beynimizi olumluya yönlendiriyormuşuz....Ki olumlu olsun sonucumuz...

Tamam mı

bak samur ne güzel yazmış,keyif verici birşeyler yedin,sonra derin bir nefes aldın mı?Hadi kendimizi güzele,olumluya hazırlayacağız canım tamam mı?

bencede güzel ifadelerle güzelliklerle dolu bir yazı olmuş

samurcum tebrikler işte sizleri ve kk bu yüzden çok seviyorum samimi insanların olduğu gerçeklerin yaşandığı güzel bir paylaşım alanı

evet kızlar ya.........samurum ne güzel yazmış.......evet......şimdi kalkıyorum,elimi,yüzümü yıkıyorum ve birşeyler yiyiyorum......çünkü karnım çok aç ama ben sabahtan beri birşey yemiyorum.........akşamada o gitmem gereken düğüne gidiyorum ve arkadaşlarla eğleniyorum.................kızlarrrrrrrrr.........süpersiniz..............kendimi biraz daha iyi hissediyorum şu an..............:lepi:

kızlar.....ALLAH sizlere çifter çifter evlat versin.........şunu biliyorumki bir gün hepiniz anne olacaksınız.......o yüce duyguyu ALLAH sizede nasip etsin.....

Hah şöyle ya ....
Git bu gece için giyin bi süslen keyfin yerine gelsin...
Sen mutlu ol ki bizde olalım dimi ama....opuyorumnanaktan

Güzel dileklerin için saol cennetiim...
ınşallah Rabbim gönlü bu uğurda kor gibi olan herkese nasip etsin...

Sen ne durumdasın lucrinler devam herhalde ...

bluecum okudum sabahtan beri olan gelişmeleri, öncelikle hiç tedirgin olmanı gerektiren ve moralini bozacak birşey yok o kadar pembe/kahve renklenmeden hiçbirşey olmaz bazen ilaçlar bile yapabiliyor kendinde yazmışsın zaten kırmızı yani taze kanama olmadığı sürece problem yok. içini ferah tut.

bak samurum ve kızlar ne güzel yazmışlar. bunları düşünüp üzülüp üstüne aç kalacağına en iyisini yapmışsın. böyle moralin yerinde olsun ki güzel oğluna güzel bir kardeş vermek için vücudun güçlü olsun.
iyi eğlen bu akşam....

samurum sen nasılsın bugün... herkesin herşeyine deva olup geziyorsun sitede valla allah razı olsun. sana gönlündekini en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah....

keyfin nasıl bugün... daha iyi hissediyor musun? yorgunluk/uykusuzluk sorunlarını düzelttin mi birazcık....

dilkalman canım hadi bakalım seninde 1 haftadan az kaldı inşallah iyi haberlerini alacağız bizim güzellerin peşinden.

Cennetim seninde ablanın hikayesi pek güzelmiş inşallah allah herkese her isteyene evlat verir hemde bizimkilerinde dediği gibi çifter çifter...

Momim gelmişopuyorumnanaktan
Zaten keyifliydim iyice arttı bak şimdi...
Bide blueem da daha iyi olursa deymeyin keyfime....

Ama malesef kendimi yorgun hissediyorum...Uyuruz geçer napalım..
Aaa onu mu dert edecem kendime:lepi:

cennetimm .........inan bu yazdıklarını çok iyi anlayabilen biriyim......ama herhalde evde boş boş oturmaktan olsaki öyle olumsuz düşünüverdim........RABBİM bize neyi kısmet ettiyse onu görücez.........bundan öte birşey yok..........:1hug:

momi.......ay yahu dediğim gibi benim üstüme heheyler gelmeye başladıda canım..........ben biraz sıkıntılı insanım evde biraz üstüste birkaç gün kaldımya başladı bugün canım sıkılmaya.......akşama çıkıyorum dışarıya.......eşim acaba düğüne gitmesekmi falan dedi bu sabah.....baktıki bende durumlar vahim.........tamam canım gideriz dedi........aslında öyle düğün de sevmem ama .........yeterki arkadaşlarla eğlenelim.......:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…