- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.201
evet şimdilik sadece araştırmak ve sonuça göre tekrar hamile kalmayı düşünüyorumCanım benim daha öncede konuşmuştuk seninle.Ben Yalçın Kimya yı zaten önermiştim
Sende gittiğini söylemiştin.Zaten Özer Kutlu'ya gidiyorsun ki o da çok iyi bir doktor diye duyuyorum her yerden.
Birde Bursa için ismini sıklıkla ve çok güzel sıfatlarla duyduğum Gürkan Uncu ve Osman Develioğlu var..Hatta sanırım Osman Develioğlu sorunsuz hastaları kabul bile etmiyormuş...
İstersen bu iki isim için bir araştırma yap yada yapalım beraber...
kızlar.....herkese hayırlı günler..........canınızı sıkmak istemem ama bugün benim canım biraz sıkkın......hep diyoruzya pozitif düşünelim pozitif olsun.........ama malesef bugün öyle değilim.........akşam ağrılarım başladı,ardından jelin kalıntıları,çok küçük parçalar ama permbeydi ve bugünde kahverengi.........ben bunları daha önce yaşamış biri olarak bugün olumsuz düşünmeye başladım.........gerçi şahin beyde çok olumlu konuşmuştu ama bilmiyorum...........bugün niyetimi bozup kan verneye gidecektim ama sonra vazgeçtim........
belkide birde şöylede düşünebilirsiniz.........bluesuunun zaten bir oğlu var.........niye bukadar kendini hırpalıyor........ama herşey onun için.......çok kardeş istiyor.........insanlarla iç içe olmayı çok seven bir çocuk........3 yıl önce arkadaşlarımın kardeşleri var,benim yok diye bir psikolojik bir durum yaşadı..........hatta abimin ve kardeşimin çocuklarıyla beraber zaman geçirmeyi çok seviyor diye abim ve kardeşimin otuduğu siteye taşındık 3 ay önce..........bizim evimiz cadde üstünde bir evdi.......orada dışarıya oynamaya çıkmasına izin vermiyorduk.........hafta sonları dayılarında kalıyordu ve orasını çok seviyordu.......evlerinin bahçeleri var orada çok güzel zaman geçiriyordu ve eve gelmek istemezdi.......ve oğlumuzun isteği üzere 15 yıldır oturduğumuz evimizi bırakıp,kardeşlerimin olduğu yere taşındık.........şimdiki evimizi çok seviyor........ama yine bugünlerde canım sıkılıyor demeye başladı.........benimde bir kardeşim olsaydı benimde canım sıklımazdı diyor.......işte her şey onun için.............sizde inşallah anne olunca göreceksiniz..........:1hug:
Canım benim ne güzel kendi canından önde tutabildiğin bir evladın var....
İnşallah Rabbim bizede nasip eder o yüce duyguyu...
Ama sen bence kendini boşa hırpalıyorsun...
Bugün biri yazmış hoşuma gitti.Sanırım böyle birşeydi
gereğinden önce üzülmek gereğinden fazla üzülmektir...
çok ama çok doğru bir laf.....
Üstelik adım gibi eminim ki hiçbir çocuk annesinin sağlığının bozulmasını istemez....
Ne ruhsal nede bedenen...
Şimdi napıyormuşuz.....
Kalkıp elimizi yüzümüzü yıkayıp önce keyif verici şeyler yiyip
sonra derin bir nefes alarak beynimizi olumluya yönlendiriyormuşuz....Ki olumlu olsun sonucumuz...
Tamam mı
bak samur ne güzel yazmış,keyif verici birşeyler yedin,sonra derin bir nefes aldın mı?Hadi kendimizi güzele,olumluya hazırlayacağız canım tamam mı?
evet kızlar ya.........samurum ne güzel yazmış.......evet......şimdi kalkıyorum,elimi,yüzümü yıkıyorum ve birşeyler yiyiyorum......çünkü karnım çok aç ama ben sabahtan beri birşey yemiyorum.........akşamada o gitmem gereken düğüne gidiyorum ve arkadaşlarla eğleniyorum.................kızlarrrrrrrrr.........süpersiniz..............kendimi biraz daha iyi hissediyorum şu an..............:lepi:
Hah şöyle ya ....
Git bu gece için giyin bi süslen keyfin yerine gelsin...
Sen mutlu ol ki bizde olalım dimi ama....opuyorumnanaktan
eveeeeet......şimdi birşeyler yedim ve akşam için ne kıyafet giyeyim diye düşünüyorum........:1hug::içelim HARİKA VALLLA BRAVO İŞTE BÖYLE MUTLU VE NEŞELİ OLKİ MİNİCİKTE MUTLU OLSUN DİMİİİ:zemuszemus BU ARADA BAKIN SİZE NE ANLATICAM!BENİM ABLAMINDA BEBEĞİ OLMAFI TAM 7 SENE NE DOKTORLAR GEZDİ AMA NE FAYDA EN SONUNDA TÜP BEBEK YENİ BAŞLAMIŞTI BURSA HEP İSTANBUL BURSA ARASINDA MEKİK DOKUDUK OLMADI EN SONUNDA İLK TÜP BEBEK MERKEZİ BURSADAKİN DE ADI VERMEK İSTEMİYORUM TUTTU VE TATLI BİR KIZIMIZ OLDU BEBİŞ 6 AYLIKKEN BİİZİM DOKTORUMUZ BEBİĞİN KOYULDU ANI VE SAATİ YANLIŞ HESAPLAMASI YÜZÜNDEN BEBK ÖZÜRLÜ DİYE ALMAYA KALKTI TABİ BİZ İTİRAZ ETTİK BURUN KEMİĞİ TAMAMLA DİYE ÖZÜRLÜ OLURMUŞ ONUN KLİNİĞİNDE ÖZÜRLÜ ÇOCUK MEYDANA GELEMEZMİŞ HEMEN DOKTORUMU DEĞİŞTİRDİKYAPMAYAN RABBİM YAPMIYO GAYET SAĞLIKLI TATLI AKILLI SÜPER ZEKA BİR KIZIM VAR 5 YAŞINDA ŞİMDİ RESİMDEKİ DE O BİZ DOKTOR KONUSUNDA ŞANŞLIYIZ BEN ÇOK ARAŞTIRDIM ABLAMDA BU DENEYİM BİZE TECRÜBE YAŞATTI KISACASI RABBİM ÇOK BÜYÜK ARKASINDA 2 SENE SONRA KENDİLİĞİNDEN ERKEK BEBİŞ ALDIK HERŞEY YOLUNA GİRER YETER Kİ İNANIN LÜTFEN KENDİNİZİ BOŞA SALMAK YERİNE DOLU FİKİRLERLE YAŞAMAYI TOZ ZERRİSİN DAHİ MUTLU OLMAYI DENEYİM TAMAM kaydirigubbakcemile5
samurum sen nasılsın bugün... herkesin herşeyine deva olup geziyorsun sitede valla allah razı olsun. sana gönlündekini en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah....
keyfin nasıl bugün... daha iyi hissediyor musun? yorgunluk/uykusuzluk sorunlarını düzelttin mi birazcık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?