- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.221
momi.......ay yahu dediğim gibi benim üstüme heheyler gelmeye başladıda canım..........ben biraz sıkıntılı insanım evde biraz üstüste birkaç gün kaldımya başladı bugün canım sıkılmaya.......akşama çıkıyorum dışarıya.......eşim acaba düğüne gitmesekmi falan dedi bu sabah.....baktıki bende durumlar vahim.........tamam canım gideriz dedi........aslında öyle düğün de sevmem ama .........yeterki arkadaşlarla eğlenelim.......:içelim:
momi.......ay yahu dediğim gibi benim üstüme heheyler gelmeye başladıda canım..........ben biraz sıkıntılı insanım evde biraz üstüste birkaç gün kaldımya başladı bugün canım sıkılmaya.......akşama çıkıyorum dışarıya.......eşim acaba düğüne gitmesekmi falan dedi bu sabah.....baktıki bende durumlar vahim.........tamam canım gideriz dedi........aslında öyle düğün de sevmem ama .........yeterki arkadaşlarla eğlenelim.......:içelim:
kızlarrrrrrrr..........ne giyeceğime karar verdim ........beyaz giysi giyiyorum.......herşeyim beyaz olacak........ay......birde havuz başında bir masaya denk gelirsek.......aman ne güzel olur.........biraz nefes almış olurum.........opuyorumnanaktan
Pink sendeki son durumlar nedir...
Allah allah ne zaman gelmesi gerekiyordu reglin....:sm_confused:
17 si günüm canım
hayırlı cumalar canımmm
dualarımız kabul olsun da hepimizin kucakları bebeklerimizle dolsun inşallah
hayırlı cumalar canlarım...
nasıl keyifler bakalım bugün.....
cennetimin reglesi gelmis... hep diyorum bir tek biz varız herhalde cocuk istedigi halde regl olduguna bu kadar sevinen. olsun hepsi bebeklere bir adım daha yaklasmak için
bluecum nasıldı dugun gobek atmasaydın bak bebeklerin başı döner....
samurum nasılsın bugün canımcım??? az kaldı hadi bakalım yarın inşallah bizim günümüz olacak sevineceğiz hep beraber....
pinkim demek 17si günün az kalmış hadi bakalım bluesuumun test günüyle aynı onların bebişlere sevinierken seninde regline tedaviye başlayacaksın diye sevineceğiz artık.... yada hiiiiç gelmezse o zaman düğün dernek kurarız ne dersin... :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?