Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Hımm şimdi anlaşıldı...
Senin canın gezmek istiyormuş meğernaniknanik

Git güzelim git kafan dağılır gerçekten...
Ona buna bakıp dedikoduda yaparsın acık:roflol:
Ben kalabalık arar oldum mesela beklerken..
Yoksa elim hep karnımda..
Aha bişey oldu,şimdi battı.... eeee şimdi niye batmıyo diye diye...insan aklını kaçırıverirmiş gerçektenlaelaelaelaelae

canım benim bende pek sevmem düğün dernek işlerini ama olsun şimdi oraya gitmek için saç baş makyaj kıyafet vb. bir sürü seni meşgul edecek şey çıkacak hem ööööyle güzel giyinip süslenip gidince bir yerlere insanın morali de düzeliyor. eee bir de arkadaşların varsa etrafında eğlenecek :içelim: eeee hadi ne duruyorsun marş marş düğüneee. benim arkadaşlarımın morali yüksek olacak yok başka çaresiii lmaz:

kızlarrrrrrrr..........ne giyeceğime karar verdim ........beyaz giysi giyiyorum.......herşeyim beyaz olacak........ay......birde havuz başında bir masaya denk gelirsek.......aman ne güzel olur.........biraz nefes almış olurum.........opuyorumnanaktan

Çok güzel bir gece olsun senin için...
Bütün kaygılarını o havuza bırak su olsunlar,kaybolsunlar
Sende evine o üzerindeki beyazlar gibi gönlün bembeyaz bir şekilde dön olur mu tatlım...

bluesuum şimdi yazdıklarını okudum.Evet hep böyle neşeli ol....Düğünde umarım çok eğlenirsin. Samurun dediği gibi bütün olumsuz düşünceleri suya bırak,senden uzaklaşsınlar.Bir daha da olumsuz düşünme canım...iyi eğlenceler

cennetiim anlattığın olaydan ders çıkarılması gerekiyor.Allah neyi taktir ettiyse o oluyor.Biz kullar sadece dua edebiliriz.Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar versin..Allah dualarımızı kabul etsin.

günaydınnn herkese bugün bende bir belirti var acabamı derken evetevetevet regli olmaya çalışıyorum işaret verdi hihoyyyt ayyy çok sevinçliyim ama zor gelcek galiba lucrinden heralde rengi ve akışı farklı tam gelmesede nokta nokta olsada bugün 1. gün diye mi saysam acaba çünkü 2.gün doktora gitmem gerek yada 3. gün ama 3. gün pazara gelcek ay napsam acaba neyse arayayım bakalım acıbademi herkese hayırlı bir cuma günü huzur ve mutluluk diliyorum kaydirigubbakcemile3 kızlarrrrrr

Son düzenleme:
hayırlı cumalar canlarım...
nasıl keyifler bakalım bugün.....

cennetimin reglesi gelmis... hep diyorum bir tek biz varız herhalde cocuk istedigi halde regl olduguna bu kadar sevinen. olsun hepsi bebeklere bir adım daha yaklasmak için

bluecum nasıldı dugun gobek atmasaydın bak bebeklerin başı döner....

samurum nasılsın bugün canımcım??? az kaldı hadi bakalım yarın inşallah bizim günümüz olacak sevineceğiz hep beraber....

pinkim demek 17si günün az kalmış hadi bakalım bluesuumun test günüyle aynı onların bebişlere sevinierken seninde regline tedaviye başlayacaksın diye sevineceğiz artık.... yada hiiiiç gelmezse o zaman düğün dernek kurarız ne dersin... :teytey:

hayırlı cumalar canımmm

dualarımız kabul olsun da hepimizin kucakları bebeklerimizle dolsun inşallah

kızlar selam hayırlı cumalar seybay arkadaşımız vardı şahin beyin hastası üçüz annesi üzüldüm hem sevindim iyi olduğuna bebeklerden birinin kalbi durunca acil sezeryan olmuş bir kızı bir oğlu gelmiş oğlu solunum yolundan ameliyat olmuş sanırım ALLAHIM acil şifalar versin inş dua edelim

ahh inş canım hayırlısı olsun hakkımızda:Saruboceq:

Allah inşallah hayırlı hamilelikler,hayırlı doğumlar ve sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.

Ben sıkıntıdan patlamak üzereyim.Bari güzel bir haber alayım da iki günde bir zaman daha çabuk geçsin.(15 ağustos-17 ağustos-19 ağustos)ıNŞALLAH ıNŞALLAH ıNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…