Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

:dance:
cennetim hg canım nasılsın?nası gidio bekleyiş
iyiyi halidem sağol canım sen nasılsın bakalım? dilkanmancım hayırlı olsun valla öyle sevindimki çığlık attım annem şokta ne oldu diye korma arkadaşımında güzel haberini aldım dedim ayyy çok mutlu oldum:::::::::::::::::::dance::dance::dance::dance::dance::dance: bebişlerden korkmasam az daha oynuyacaktım canım ya hadi hayırlısı rabbim inş. yüzümüze güler hihoyyytbuarada kızlar hadiyin bir atakta sizden gelsin artık sabırsızlıkla bekliyorumsositosositosositosositosositosositosositososito öptüm sizleri

mesaj yazılan yerin altında yazıo kim var kaydirigubbakcemile3 mesela şuanda yazan şey şu:konuyu toplam 3 kullanıcı okuyor:lepi:ve isimlerbuyrunnnnnnnnn

evet bluesuu malesef gelio.cmrtesi görüşmeye gelicem bakalım hayırlısı
3. gün oluyo ya belki başlarsınız tedaviye hayırlısı olsun hakkında tatlım inş kist falan yoktur :Saruboceq:
canım......senin içinde ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun........
sağol canım inş:Saruboceq:
canlarım iyi akşamlar,bu mübarek cuma gecesinde inşallah Allah dualarımızı kabul etsin,hepimize sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
AMİİNNN:Saruboceq:
olsun canım az olsun öz olsun hayırlısıyla tutucak inşş:Saruboceq:
pinkim hg canım
hoşbuldum canımŞeniz

seni akıllı seni bak ben iki aydır buradayım ama böyle birşeyi hiç fark etmemiştim sağol tatlım sizden kaçmak diil bu saatte kimse yok herkez dinleniyor yada ramazanya uyuyodur diye pek laf atmadım vallaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…