- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.721
iyiyi halidem sağol canım sen nasılsın bakalım? dilkanmancım hayırlı olsun valla öyle sevindimki çığlık attım annem şokta ne oldu diye korma arkadaşımında güzel haberini aldım dedim ayyy çok mutlu oldum:::::::::::::::::::dance::dance::dance::dance::dance::dance: bebişlerden korkmasam az daha oynuyacaktım canım ya hadi hayırlısı rabbim inş. yüzümüze güler hihoyyytbuarada kızlar hadiyin bir atakta sizden gelsin artık sabırsızlıkla bekliyorumsositosositosositosositosositosositosositososito öptüm sizlericennetim hg canım nasılsın?nası gidio bekleyiş
hayırdır canım radarmı var yoksa burda yakalındımmı?saol cennetim bende iiyim beklemedeyim işte:1rolleyes:
3. gün oluyo ya belki başlarsınız tedaviye hayırlısı olsun hakkında tatlım inş kist falan yoktur :Saruboceq:evet bluesuu malesef gelio.cmrtesi görüşmeye gelicem bakalım hayırlısı
sağol canım inş:Saruboceq:canım......senin içinde ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun........
AMİİNNN:Saruboceq:canlarım iyi akşamlar,bu mübarek cuma gecesinde inşallah Allah dualarımızı kabul etsin,hepimize sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
olsun canım az olsun öz olsun hayırlısıyla tutucak inşş:Saruboceq:evet bluesuum yumoşlar toplandı,ama bu sefer anca 6 tane toplanabilmiş,üst üste yaptırırsan olacağı budur.Bir ayda iki kere narkoz alınca ayılmam da zor oldu,ağrım da oldu.Tabii bu düşüncelerimi sadece sizlerle paylaşabilirim,eşime yada anneme söylesem üzülüyorlar,onlara iyiyim,çok iyiyim diyorum.
hoşbuldum canımŞenizpinkim hg canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?