Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

halidem hakkında hayırlısı olsun canım test yapmaya devam et bence kist falanmı olduki haydi hayırlısı ctesi dualarım seninle canım

pinkim bu kız da güzel olmus onceki de guzeldi.... sen ne zaman yaptıracaksın bundan sonraki tedaviyi?

halidem stress hava degisikligi onceki tedaviler hepsi etkiliyor malesef. merak etme yoktur onemli birsey

bilmiyorum tatlım dr ne zaman derse hayırlısıyla vakti gelsin artık kistim gitsin yumurtalar görünsün yumurtalıklarda en yüksek şansımın olduğu ay başlarız inş bir an önce gelsin ama sabırsızlanıyorum çok sıcaklarda yaptırmak istemedim git gel zor oluyor şimdi havalar biraz daha serinliyor önümüzdeki ay yada ondan sonraki aya inş başlarız ALLAHIN izniyle

sarduşun ve kullitanın avatarlarına bayılıyorum çok güzeller seçamadim bisürü kopyaladım ara ara değiştiricem bu birtanesi sadece

selam kızlar nasılsınız? Beni sorarsanız ben gayet iyiyim sadece yatmaktan çok sıkıldım hertarafım ağrıyooo allaha şükür bi aksilik yok şimdilik bebişlerde iyi çünkü bana zorluk hiç çıkartmıyorlar ayyyy bebişler dedim inşaalllah pozitif sonucu alırım 12.sinde dimi yaa allahımm yardım et herkeze isteyenede bolbol ver rabbimkaydirigubbakcemile3neyse benim sürem doldu eşim bakış atıyorkaydirigubbakcemile şimdilik hoşçakalın

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok pink,momi,justing,mumu?kızlar test yaptım negatifmafoldumben ama hala gelen bişey yok.cumartesiye randevu aldım geliorum.o bi baksın ne durumdayım nie olmadım die

cnm bugün devamlı baktım burdamısın diye..olsun cnm üzülme sakın.bazen strestende gecikebiliyo.sana anlatmıştım ya benim hiç gecikmeyen adetim tam 8 gün gecikmişti.hayırlısı olsun cnm..

bütün gün uyuyorum justing ya 4te kalktım eşim işe giderken.evet sanırım stresten ve kullandığım ilaçların etkisiydi az az gelmeye başladı cmrtesi bursadayım bakalım konuşucaz şahin beyle 2.ye nezaman başlıcaz die bakalım ne dicek bu sefer ilaç değişikliği yapıcak sanırım

kısmette ne varsa onu yaşıyoruz momicim herşeyin zamanı gelince olacak çok iananıyorum sadece beklemekten başka yapılacak birşey yok

ben şimdilik doğum kontrol ilaçı kullanıyorum en az üç ay kullanmam gerekiyormuş ben çok hassas olduğum için rahim toparlanması gerekiyormuş

henüz tedaviyi düşünmüyorum RABBıM neyi kısmet eder ama bilemiyorum

mumu........canım RABBİM bizim için herşeyi kararlamıştır......ama biz kullar çok sabırsısız........herşeyin hayırlısı.........

halidem.......seninki gelmeye başladımı.......hadi hayırlısı canım.......inşallah bu tedavin güzel geçer.......

canım......senin içinde ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun........

canlarım iyi akşamlar,bu mübarek cuma gecesinde inşallah Allah dualarımızı kabul etsin,hepimize sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

halidem gelmesi belki iyidir,cumartesi günü Şahin bey belki tedaviye başlayabiliriz der,belirsizlik içinde olmaktansa böylesi daha iyi olabilir,hakkında hayırlısı olsun canım.

evet bluesuum yumoşlar toplandı,ama bu sefer anca 6 tane toplanabilmiş,üst üste yaptırırsan olacağı budur.Bir ayda iki kere narkoz alınca ayılmam da zor oldu,ağrım da oldu.Tabii bu düşüncelerimi sadece sizlerle paylaşabilirim,eşime yada anneme söylesem üzülüyorlar,onlara iyiyim,çok iyiyim diyorum.

yarın Lale hanımdan haber bekleyeceğim,ne durumda olduklarını,kaçının döllendiğini yarın öğrenebileceğim herhalde.Ne yapayım arkadaşlar,Allahtan hayırlısını istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…