- Konu Sahibi handan1976
-
- #1.681
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok pink,momi,justing,mumu?kızlar test yaptım negatifmafoldumben ama hala gelen bişey yok.cumartesiye randevu aldım geliorum.o bi baksın ne durumdayım nie olmadım die
kısmette ne varsa onu yaşıyoruz momicim herşeyin zamanı gelince olacak çok iananıyorum sadece beklemekten başka yapılacak birşey yok
ben şimdilik doğum kontrol ilaçı kullanıyorum en az üç ay kullanmam gerekiyormuş ben çok hassas olduğum için rahim toparlanması gerekiyormuş
henüz tedaviyi düşünmüyorum RABBİM neyi kısmet eder ama bilemiyorum
bütün gün uyuyorum justing ya 4te kalktım eşim işe giderken.evet sanırım stresten ve kullandığım ilaçların etkisiydi az az gelmeye başladı cmrtesi bursadayım bakalım konuşucaz şahin beyle 2.ye nezaman başlıcaz die bakalım ne dicek bu sefer ilaç değişikliği yapıcak sanırım
bilmiyorum tatlım dr ne zaman derse hayırlısıyla vakti gelsin artık kistim gitsin yumurtalar görünsün yumurtalıklarda en yüksek şansımın olduğu ay başlarız inş bir an önce gelsin ama sabırsızlanıyorum çok sıcaklarda yaptırmak istemedim git gel zor oluyor şimdi havalar biraz daha serinliyor önümüzdeki ay yada ondan sonraki aya inş başlarız ALLAHIN izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?