Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

inş başlarız pinkim ya biran önce olsun olucaksaartık....cennetim oda güsel hiç farketmedin yani ben ilk geldiğim gün gördüm onukaydirigubbakcemile3

sağolll şekerimmm ayyy ne güzelmiş bu yaaaaaaaa aferin halide bak bizi nasıl çözdü biz safsaf bakarım nerden anladı diyekaydirigubbakcemile3

ben de bazen birine cvb yazıyorumda bekliyorum bide cvp yazıcak diye.arkadaş belkide çoktan çıktı burdan ben saf saf bekliyorum.ay valla halide iyi ettin söyledin.kendi kendime konuşmam bari artık.

gülmekten karnım ağrımaya başladıı yaaaaaaaaa nasıl oldu ben bunu anlayamadım eeeeeeeeee aklım bebişlerde naparsınız bazen saflığım çıkıyooookaydirigubbakcemile3halidem sağol aşkitom mns yolladım tamam

ya cvp yazınca bekliosun ya gelen cvp hemen görünmüo başka biyere yada bi önceki sayfaya geçip tekrar gelince ozaman görüyosun

ya peki nasıl güncelliyosunuz.yeni cvpların geldiğini nasıl anlıyosunuz yani.bunun içinde özel bi yöntem varmı çünkü ben sayfadan çıkıp giriyorum.valla gülmeyin bana he.

hadi şekerlerim ben çıkıyom iyii geceler bol dua bol dua bol dua başka hiç birşeyin yerini tutmazzzz öptüm byeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…