Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

momi canım hayırlısı olsun operasyondan önce bir kere daha denemeye karar vermişsin,demekki senin için hayırlısı buymuş canım.İnşallah bu sefer olacak buna inanıyorum.:teytey:

samurum evet güçlü bir insanımdır,sizin ablanızım.Konuşmak,dertleşmek istediğinizde de her zaman burdayım.Sizlerle tanışmamış olsakta sizleri gerçekten seviyorum.Kendi kardeşim olsa onun için neler isteyeceksem sizler içinde aynı şeyleri hissediyorum.
Bazen düşünüyorum insan tanımadığı kişilere karşı bu kadar duygusal olabilir mi diye...Olabiliyormuş.
Sizlerin üzüntüleri ile üzülüyorum,heyecanlarınızla heyecanlanıyorum,mutluluklarınızla mutlu oluyorum.İyiki varsınız diyorum.Hepinizi sevgi ile öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan(bu şekillerin her biri biriniz için)(Doğru saymışımdır umarım.)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçen ay benimde 3 gün gecikti iltahap felandır die düşünürken sancılarımda arttı ve arkasından kistlerimin olduğunu öğrendim.....bu yüzden sakın canını sıkma hayırlısı inşşallh tedavide hepimiz annne olucaz .

7 mmlik bi miyomum zaten var ilk tedavide muaynede ortaya çıktı şahin bey zararsız dedi.ondanda olmuş olabilir belki.cumartesiyi iple çekiorum meraktan ilaçlarımı değiştiricek sanırım.konuştukta yapmayı planladığı birdizi değişiklik varmış

hayır canım 2. olucak benim. ilki yarım kaldı yumurtam 1 tane oluştu oda gelişmedi.bakalım inş busefer sorunsuz geçer

inşallah canım pozitif düşünürsen tedavi sürecinde öyle olur...benim bayrama denk gelicek bakalım hemen başlarmı..bide uzatırsa şu 3 ay bekle lerden sıkıldım doğrusu olsun bitsin istiyorum

canım yarım kaldığı için yumurta toplama ücreti alıcaklar sadece.eşimde mikrotese ameliyatı oldu onun içinde verdik ücret ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…