Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

cennetimm.........hadi canım güzel habere az kaldı.........test günün ayın kaçındaydı.........
canımmm test günüm 12 eylül cumartesi yani geri sayım başladı beş gün kaldı kaydirigubbakcemile5 şimdi dahada heyecanlıyım bakalım hayırlısı allahtan sen nasılsın tatlım....

günaydınnnn kızlar dışarda hava harika gerçi ben çıkamadım hiç sadece cumartesi günü test için çıkıcam yani transferden beri evde yim hastane ortamında yaşaıyorum sormayın!!!!! herşey yasak, yat ,kalk televizyon az zamanda bilgisayar ,sınırlı ziyaretçi ,tuzsuz ve yağsız yemek menüsü ,refakatçi gözetiminde tuvalet izni vs.........kaydirigubbakcemile3yaniiii beni kurtarın artık neyseki geri sayım başladı!!!!! asfalta basacagım 5 gün sonra ama inşaalllah bebişlerle rabbim hayırlısını versin işin şakası belki ama evde gerçekten durumum böyleee kalçalrım vesırttım ağrıyoo evde gezinmeyle geçmiyo rabbim zahmetini çekiyoz inşaalllah rahmetini ver yarabbiim:Saruboceq: hadi bu kadar kafa şişirme yeter öptüm sizi: hava kapanık ya bende çoştum:dance:byeee

cennetim slm gördüğüm kadarıyla iisin her nekadar sıkılsanda:)) ama inş canım bu günlerin mükafatını alıcaksın eminim buna

Bakıyorum da bayramdan sonra burası daha hareketli olacak.Hep beraber sevineceğiz,halaylar çekeceğiz inşallah.:teytey:

selam kızlar naber bir suredir ugrayamıyorum. iyisinizdir insallah hepiniz.

cennetim hadi az kaldı cumartesi hayırlı haberlerini alırız insallah
dilkalman senin ne zaman test gunun bekleyelim beraber

blue, pinkim, samurum, justing, halidem, yaren sizle rnasılsınız kızlar?

bayramdan sonra justing baslıyor herhalde tedaviye? baska baslayan var mı?

momi.....canım sen bayramdan sonra tedavi için kesin kararını verdinmi.......

verdim canım verdim. bundan sonra gelen ilk adetimle baslıyorum. herhalde ya bayramda ya bayramdan sonra gelir. bu sefer kısa prt. uygulanacaği icin oncesinde lucrinler yok :) daha hızlı olacakmış gibi geliyor.

pinkim aman dikkat edin kendinize. sizin oralarda cumartesiye kadar yagmaya devam edecekmis...

verdim canım verdim. bundan sonra gelen ilk adetimle baslıyorum. herhalde ya bayramda ya bayramdan sonra gelir. bu sefer kısa prt. uygulanacaği icin oncesinde lucrinler yok :) daha hızlı olacakmış gibi geliyor.

hayırlısıyla başla tatlım bebeğin gelicek bu sefer ben inanıyorum hamiş kaynıycak burası inş hepimiz sevinicez ALLAHIN izniyle inşş:Saruboceq:

merhabalar kızlar mömicim nerdesin sen bakalım yoksun özlettin vallla neyse evet kızlar yağmur afat şeklinde devam edicek allah yardımcımız olsun hoşakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…