Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Kızlar sizler nasılsınız?Benim test günüm bayramdan hemen önce olacak.Çok düşünmemeye çalışıyorum.Allahım inşallah hepimize hayırlısını verecek.:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar sizler nasılsınız?Benim test günüm bayramdan hemen önce olacak.Çok düşünmemeye çalışıyorum.Allahım inşallah hepimize hayırlısını verecek.:Saruboceq::Saruboceq:

cnm benim inşallah bayram hediyesi olarak gelir güzel haberler sana .ama negatifsede lütfen kendine bayramı zehir etme olurmu şeker?şuan belkide içinde büyüyor bebişin.allahım süper bir duygu:))

selam justing allah korusun aklına kötü şey getirme lütfen lmaz:

ya ben dün hiç tv açmamıştım.gece sahurda bir açtım dediydilerde bu kadar olduğunu bilmiyordum.öyle olunca sahurda dedim eşime.dedi tabi bişey olmaz korkma. cumartesiye kadar orda.hayırlısıyla döner inş. ama insan yinede endişeleniyor...

slm arkadaşlar ,
bende bu aralar pek giremedim.hepinizi çok özledim ..
regl mi bekliyorum arar ara sancılarım başladı ama bakalım hangi güne gelicek.
momi tedavin şimdideden hayırlı olsun .
cennetim cumartesi inş. güzel haberler bekliyoruz.
justing canım rabbim seni ve tüm bekleyenleri sevdiklerine sağ salim kavuştursun.
dikalman dularım seninle canım..

verdim canım verdim. bundan sonra gelen ilk adetimle baslıyorum. herhalde ya bayramda ya bayramdan sonra gelir. bu sefer kısa prt. uygulanacaği icin oncesinde lucrinler yok :) daha hızlı olacakmış gibi geliyor.

hayırlısıyla başla canım........inşallah bu defa her şey güzel olucak........

cennetim gördüğün gibi buralardayım.beklemedeyim.düşünüyorum şahin beyde kesin karar verirsem e bide inşallah hamile kalırsam gebeliğimi onda devam ettiremem.çünkü acıbadem bizi baya aşar.e birde benim tüpbebekte ilaçlarımı kendim ödemem gerekiyo çünkü bir kızım olduğu için devlet karşılayamıyormuş.masraf üzerine masraf cnm.hamile kalırsam eski dr umada dönemem ayıp olur.işte bunları düşüne düşüne geçiriyorum zamanımı bitanem...

justin senin dr.un kim......

dilkalman.......sen nasılsın canım......inşallah bayramdan önce güzel haberini alırsın..........iki bayram birden yaşarsın.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…