Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

medical parktan doç.dr.murat aslan.laparoskopimi de o yaptı iyi bir dr. ama tüpbebekte pek adına rastlayamadım cnm.o yüzden şahinbeyle bir öngörüşme yapıcaz eşimle.ondan sonra karar vericez..

canım....senin için hayırlısı hangi dr.sa o olsun.......justin benimde 13 yaşında bir oğlum var.........senin kızın kaç yaşındaydı......

justingcim eger şahin beyde karar verip hayırlısı ile hamile kalırsan inş. ben sana benim doktorumu öneririm mehmet selçuk söylemez zübeyde hanım doktoru ve harika biri neden dersen adam hergün kendini geliştiriyo yurtdışında herdaim ama hastalarıyla çok ilgili ister muayenede ister hastanede bilmem belki beğenirsin bana şahin beye o önerdi annemim,ablamın vs. tanıdıklarım doktoru bize hiç yanlışı olmadı hiç bir konuda kefilim açıkcası bende ilk zamnlar aman aile mi biliyo başka doktorlara gitcem dedim ama hiç bir hekim onun kadar alakalı ve itinalı olmadı açıkcası ısrarla tavsiye edrimvereliniortak

önerin için çok saol cnm benim.sadece zübeydehanımdamı doğumyaptırıyo cnm.bende orayı sevemedim yaa.dr larını iyi diyorlar ama ne bileyim.birkere gittim çok kalabalık.

evet canım bir oğlum var........ALLAH bizlere onları bağışlasın.........çok kardeş istiyor.......bütün uğraşımız onun için........ama 3 denemedede olmadı.....kısmet değilmiş.......

cnm ya benimde kızım okadar çok istiyoki anlatamam.birde onun diğer babasındanda bir kardeşi var.ama sadece bir kere gördü kardeşini.en çokta bu yüzden istiyorum bebek.

benim oğlum bu son denemedede olmayınca ve benim üzüldüğümü görünce ,kardeşten vazgeçmişti........ama onun gibi tek olan bir arkadaşı vardı.....annesi hamileymiş yeni öğrendi.....yeniden kardeş istemeye başladı........ kardeşi olmayan tek ben kaldım arkadaşlarımın içinde deyip duruyor........her tüp bebek denememde sanki ilk kez hamile kalacakmışım gibi çok heyecan duydum ve çok istedim......şu andada bu konuyla düşüncelerim o kadar yoğunki hiç aklımdan çıkmıyor......neden böyle oldum anlamıyorum........birinci denemeye başlarken,bir kez deneyelimde olursa olur,olmazsa olmaz demiştik ve 3 deneme yapyırdık,halada 4.cüyü düşünüyoruz........kendimizi çözemedik bir türlü......... artık ailelerde yaptırmayın,yeter diyorlar.......eğer yaptırmaya karar verirsek ailelerinde haberi olmicak.....çünkü söylemicez......

cennetim......hadi bakalım şafak az kaldı......inşallah senden güzel bir haber alırızda burası biraz şenlenir.....tabii arkandanda dilkalmanın güzel haberi.........inşallah ayağın uğurlu gelir buraya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…