Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

günaydınn kızlar nasılsınız??? ben gayet iyiiyim evet sayılı güne az kaldı bakalım rabbim neyi nasip etcek uykularımı terk ettim günüm yaklaştıkça kalbim çift atıyo heyecandannn sormayım hadiyinn bakalım yazması kolay inş. sizde yaşarsınız bu günleri ozaman bende zevkle okurum yazdıklarınız kaydirigubbakcemile5

cennetiim çok heyecan yapmamaya çalış.ınşallah hakkında hayırlısı olacak ve bizi çok mutlu edeceksin.Bütün dualarım seninle canım.Allah gönlüne göre versin inşallah.:ecrin_bebek:

şimdi bir arkadaş aradıda ona uyandım.daha doğrusu kızımın sınıf arkadaşının annesi.akşam beni rüyasında görmüş.noldu dedi bişeymi var dedi.yok daha dedim.ameliyat olmuşun sonuç verdimi dedi.e bekliyoruz rahimin toparlanmasını dedim.öf herkese bişeyin açıklamasını yapmak zorunda kalıyorum .canımı sıkıyolar.he sahi rüyasındada ikizlerim olmuş.biri oğlan biri kız.ondan merak etmiş aramış.benim yaşadığım şehir küçük olunca herkes duydu tabi.bide onlara hesap ver.sabah sabah.. sıkıldım yaa.

justin canım inş arkadaşının gördüğü rüya gerçek olur da tez zamanda ikizlerini kucağına alırsın...
hesap vermeye sıra gelince bu bencede çok büyük bi sıkıntı iyice stres yapıyoruz farkında olmadan..
aşılamalarda yaşadım ..tüp bebeği çok fazla kimselerle paylaşmayı bu yüzden düşünmüyorum canım.

sanırım çalışan arkadaşlar var aramızda bu yüzden olsa gerek topik pek durgun ...
halidem senin tedavi sürecin başladımı ??
pinkim senide çok öpüyorum görş.

evet canımson saatlerim sen neler yapıyon geziyomusun dışarı çıktınmı ben hiç çıkmadım tarnsferden beri yarın ilk kez çıkcam korktum biraz onda onlara zarar gelmesin diye sana kaç tane tarnsfer yapıldı canım

belirti olarak günde bir kere mahsus akıntım oldu iki günden beri ama şimdiye kadar kanama akıntım hiç olmamıştı belim ve bacaklarım çok ağrımıştı bide yumurttalıklarımda hep bi hareketlenme var neden olduğu bilmiyorum bende bunlar var sende bide progestan kullanıyorum ben acaba ondanmı oluyo anlmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…