Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acibadem'de Şahin Bey'in hastasi olan varmi?

böyle positif haberler alınca ben yerimde duramıyorum yaa...biri beni durdursuuuuunn..:dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :dance:

sağol canım allah sizede göstersin bana 3 emriyo koymuşlardı.bakalım kaçı tutacak 3üde tutabilir dedi dr.hiç beklemeden başlayın derim.valla tedaviye inşallah isteyen herkese versin allah.

hayırlısı olsun eğulocum inşallah bu indirgeme olayını gerektirecek bi şey olmaz.Allah gönlüne göre versin canım

oooo sayfayı terkettiniz kızlar nerdesiniz.Hamileler ne yapıyorsunuz ne durumdasınız.Başka yeni şahin bey hastası varmı.Benimki bir sonraki reglye kaldı eşimde gidip hala tahlil vermedi

günaydın
arkadaşlar ben bugün tekrar kan tahlili verdim keseler gözükecekmi die 1100 geçerse öğlenden sonra dr um randevu verdi gideceğimm inşallah geçmiştirrrr

oooo sayfayı terkettiniz kızlar nerdesiniz.Hamileler ne yapıyorsunuz ne durumdasınız.Başka yeni şahin bey hastası varmı.Benimki bir sonraki reglye kaldı eşimde gidip hala tahlil vermedi

olsun canım hayırlısıyla geç olsunda güç olmasın inşallah ama bir an önce olsun inşşşş dimi...a.s
efsane cim bekliyorum güzel haberlerini canım inşşş güzel katlamış değerler alıcaksın inşşş canım..:1hug:

hanımlar şimdi geldi sonucum 1000 lerde beklerken sonucumu öğrendim şok oldummm 2055 çıktı.nasıl sizceee dr um çok iii dedi ama en son cuma günü yaptırdığımda 505 çıkmıştı çok mu normalmi acaba

süpeeeeeeeeeeerrrr....efsanecim kutluyorum canım nasıl güzel katlamış ben demiştim...üzülmen boşunaymış herşey çok güzel gidiyor hayırlısıyla böyle devam adicek ve bebişlerini kucağına sağlıkla alıcaksın canım beniiiiimm..tıpkı nickinde olduğu gibi ikizlerin olsun inşallah canım...hayırlısıyla ve sağlıkla inşşş...darısı başımaaaaaaa.....:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

EGULA CANIMM TEBRİK EDERİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİNNN
EFSANE SENİN ADINADA ÇOK SEVİNDİM CANIMM İNŞ HEP BÖYLE MUJDELİ HABERLER VERİRSİNİZ :teytey::teytey::teytey::teytey:SONUNA KADAR BÖYLE MUTLU OLUN KIZLAR
DARISI OLMAYANLARIN BAŞINA İNŞALLAHHHHHH

BURSAYA YOLUM DÜŞERSE GELİP ŞU ŞAHİNİ TEBRİK EDECEM HEE MAŞALLAH ADAMA KİMSEYİ BOŞ ÇIKARMIYORR :sm_cool:

efsanecim canım benim gözün aydın keseyi ne zaman göreceksin veya gördünmü?
pınrose canım doğru diyorsun ama hepimizin olsun artık dile kolay kızlar ocak 12 de yaş 34 olacak.

efsanecim canım benim gözün aydın keseyi ne zaman göreceksin veya gördünmü?
pınrose canım doğru diyorsun ama hepimizin olsun artık dile kolay kızlar ocak 12 de yaş 34 olacak.

olsun canım hayırlısıyla olucak başla sen bende arkadan yetişicem sana..bende 34 yeni oldum kısss...

kızlar kesenin biri gözüktü ikinci olabilirmişte olmayabilirmişte ama dr um var gibi diyor bakalım perşembe tekrar gideceğim o gün kesin belli olurmuş çok mutluyummmmmmmmmm.inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüz .

allahım en kısa zamanda olmayanlarıda sevindirir..herkezin bu duyguyu yaşamasını diliyorummm.

olsun canım hayırlısıyla olucak başla sen bende arkadan yetişicem sana..bende 34 yeni oldum kısss...
Canım yeni yaşımız ikimizede hayırlı olsun canım inşallah bu 34 bize muradımızı verir.
egulo ve efsane gibi bizede allahım hayırlıevlatlarımızı versin.

efsanecim gözün aydın canım hayırlısı olsun tek yada ikiz hiç farketmez allahım hayırlı evlat versin

egulaaa canım cok sveındım canım sanırım senınde cogul hatta ucuz gıbı benımde 12. gun degerım 700 du ücüzdü Allah tamamına erdırsın keselrı gormek ıcın ne zaman cagırdı sahın bey
efsaneeeeeeeee canım nerelerdesın ozledım benım bulantılarım aşırı o yuzden cok gıremıyorum sen msne falan gırınce bana cagrı at canımm

kızlar slm şimdi dr dan geldim benimki tek gebelik dr um şüphelendi ama tek gözüküyor keseciğimiz. allah nasip ederse 30 yada 31 de gidip kalp atışları duyacağız.inşallah sorunsuz atlatırız bu süreci
seherim bende seni merak ediyordum pınk rose sordum çağrı atarım msn ye girincee

selam kızlar hayırlı cumalar olsun inşşş...efsanecim hayırlısıyla doğsun canım bebeğin bir iki farketmez sağlıkla kucağına alırsın inşşş..öpüyorum sizlerii...

hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhhatli olsunda tek olsun inşallah kalp atışlarınıda sağlıcakla duyacaksınız canım.Allah herikinizininkinide tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…