canlarım, benim bugün yeniden doğduğum gündür herşeyin başlangıcı benim için ....
allahıma şükürler olsun değerim 168 çıktı sabah 11 de belli oldu sonucum ama giremedim internete sinir oldum seherim seni arıcaktım ama diğer telefonum evde kalmış numaraların ondaydı....çok sevinçliyim mutluluktan yoruldum biliyormusunuzzz desteğiniz için hepinize çok teşşekkür ederim.
Allahım inşallah en kısa zamanda bebek hasreti çekenlerin kucağını doldursun annelik duygusunu yaşatsınnn.
canlarım, benim bugün yeniden doğduğum gündür herşeyin başlangıcı benim için ....
allahıma şükürler olsun değerim 168 çıktı sabah 11 de belli oldu sonucum ama giremedim internete sinir oldum seherim seni arıcaktım ama diğer telefonum evde kalmış numaraların ondaydı....çok sevinçliyim mutluluktan yoruldum biliyormusunuzzz desteğiniz için hepinize çok teşşekkür ederim.
Allahım inşallah en kısa zamanda bebek hasreti çekenlerin kucağını doldursun annelik duygusunu yaşatsınnn.
canım şimndi seni merak ettiğim için girdim çok sevindim yaa 1 2 ay önce nereye gitsem diye düşünüyordun bak allah gönlünün muradını versin banada şahin beyi seçmek farz oldu galiba tebrikler:teytey::teytey::lepi:
Canım sağol güzel dileklerin için inşallah hepimizin yüzü hep beraber güler.yücem hadi hayırlısıyla başlayın canım bizde başlıycaz testler var bizede yaptırmadık valla zaman geçiyor ben bu arada çok korkuyorumda ya olmazsa diye hayırlısı bakalım...evlilik yıldönümünüzü kutluyorum hayırlısıyla nice mutlu senelere daha birlikte girin ve evladınızla 11.yi kutlarsınız inşallah canım...
Canım sağol güzel dileklerin için inşallah hepimizin yüzü hep beraber güler.
Sende daha baştan olmayacak gibi kendi kafanı karıştırma.Ben kendimde farklı bir teslimiyet hissediyorum bu sefer diyorum ki
ben gereği neyse onu yapıyorum yapacağım da vermek vermemek senin elinde allahım.Bana her şeyin hayırlısını nasip et diyorum.Bu sefer ama isim bile var aklımda hayırlısı olsun
arkadaşlar 8.günümdeyim ve hiç kasık ağrım falan yok çok az bir hassasiyet var o kadar acaba pozitif çıkan herkesin kasık ağrılımı oluyor.stres yaptım yaaaaaa.off.
cumartesi sonuç alıcaz bakalım ne çıkacak forumdakileri okuyunca acaba tutmadımı diyorum.....içim sıkıldıda yazayım dedim..
ne güzel senin adına çok sevindim dediğin gibi kendimi şartlamamalıyım elimizden geleni yapıp gerisini mevlaya bırakmak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...şu ismi çok merak ettim ama söylemeyebilirsin canım..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?