Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acibadem'de Şahin Bey'in hastasi olan varmi?

egulo canım herkeste aynı şey olacak diye bir kural yok her insanın vucut tepkileri başka başka allahın izniyle seninde olacak bizimde umutlarımız seninle dahada artacak merak etme.
pınkrose canım isimleri söyleyim öyle aman aman değil ama sempati duyuyorum biri yüce diğeride doruk nasıl beğendinmi ben insanların isimlerinin özelliklerini taşıdığına inanıyorum.

yücem cim ikiside çok güzel isimler bende ismin karaktere yansıdığını düşünürüm hayırlısı canım

evet canım ya allah her şeyin hayırlısını versin.Hevesimizi kursağımızda bırakmasın.

günaydın arkadaşlar sayfa ikinci sıraya düşmüş hadi şahin bey fanları neredesiniz

günaydın arkadaşlar egulo test günün yarın değilmi hadi az kaldı sen de sevindir bizi

evet arkadaşlar yarın test günüm ama sürekli adet olacakmışım gibi ağrım var ve sürekli tuvalete gidip bakıyorum geldimi geldimi diye yarın biraz zor olacak bana galiba ama bakalım böyle ağrılarım olunca ümidimde azalıyor.hayırlısı inşallah.

egulo canım sende yarın hayırlı haberler verirsin inşşş.. canım öpüyorum dualarımız seninle sevinelim dimi yaaa....hayırlısı olsun inşşş....hepinizin cuması mubarek olsun ALLAHIM hepimizi bu mubarek günlerde sevindirsin İNŞALLAH

bana öyle geliyorki bu belirtiler iyiye işaret ve sen de yarın bize güzel haberlerle döneceksin bari fazla geç kalma hemen alır almaz yaz.kaçta gideceksin tahlile

kızlar ben eskişehirliyim ilk denememi istanbul memorial de yapmıştım. bir kızım var şükür. ikiniciyi istiyoruz Allah nasip ederse bende seneye acıbademe gitmek istiyorum. istanbul şimdi bize pahalı gelecek acıbademden memnunmusunuz. tavsiye edermisiniz.

selam kayra hangi acıbademi düşünüyosun istanbulmu bursa mı canım bence ikiside çok iyi ekip ve laboratuvarları çok iyi ve hamile kalanda çok araştır görürsün hakkında hayırlısı olsun..

kayra merhaba bende bu endişeyle bu formu açmıştım.Bursa acıbademin doktoru şahin bey gidip görüştüm çok tatlıdilli bir insan elektiriği çok güzel bende ilk denememi istanbulda yapmıştım çok kötü bir tecrübeydi.Şahin beyin kendinden memnun kaldım ama ekibini ve labaratuvarlarını bilmediğim için burda arkadaşlara sordum.tecrübeleri olanlar sağolsun yardımcı oldular bende karar verdim en kısa zamanda başlayacağız.Hatta formu baştan okursan görürsün ve yeni başlayanlardan hamile arkadaşımız var birinin sonucunuda nasipse yarın alacağız

bursa acıbademi düşünüyorum. ilkinde çok masraf yapmıştım izmitte kalıp hergün istanbula arabayla gitmiştim. eşim işten ücretsiz izin alıp benimle kalmıştı.ama bu sefer okadar rahat davranamam. onedenle bursayı istiyorum.

doğru tercih canım ama gidip şahin beyle birebir görüşmeni tavsiye edrim içine sinerse başlarsın..hayırlısı olsun..a.s.

günaydın bu gün egulo için büyük gün hadi bakalım bir güzel haberde senden alalım canım

arkadaşlarrrrr.... müjdemi isterim HAMİLEYİMMMMM....biraz önce şahin bey aradı ve müjdeli haberi verdi o kadar sevinçliyim ki anlatamam.Allah tüm isteyenlere versin.sizi bekletmeden hemen yazdım.değerim de 650 çıktı çoğul gebelik şansı çok fazla inşallah allah kucağımızı almayıda nasip eder.öpüyorum hepinizi...

canımmmmm tebrikler anlatamam sevincimi gözlerim doldu.hayırlı uğurlu olsunn :teytey::teytey:kızlar nerelerdesiniz EGULO HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:teytey:

egulo kutluyorum hamişliğini canım..ayyyy yaşasın bu şahin beye giden herkes hamileeeeee....hayırlısıyla kucağına alırsın inşşş canım...öpüyorum..

egulo çok sevindim tebrik edelim allahım kucağına almayıda nasip etsin kaç embiryo koymuşlardı.Allahım sıra bana geliyormu acaba.Şu anda tedavide olan varmı başka şahin beyde.Bizde inşallah eşim gideip tahlilini verebilirse başlayacağız.Süper ya çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…