slm arkadaşlar biraz önce aradılar 8 yumurtam döllenmiş durumları iyiymiş haber veriyim dedim.kızlar rapor işine gelince ilaç raporu çıkarılıyor sizde sosyal güvenceniz nedir yazın bana bende tam bilgileri alıp yazıyım akşam size. olucak kızlar hepimiz anne olucaz yakın zamanda dua,inanç,sabırlaaa hepiniz öptümm..
efsane inşallah hayırlısı olur.bütün gün seni düşündüm ne yaptın diye biraz önce baktım yazmışsın hemen okudum.ordamı kaldınız dün gece?ağrı oldumu işlemden sonra yaz hepsini bende bugün saat 1 de gidicem bakalım ne dicek bana da.14 yumurta iyi bir sayımıymış.?hepsini yaz ya hadi öptüm....
efsane maşallah çok güzel yumurtalar, inşallah sağlıklı embiryolarla sağlıklı bebişin olur.Bize verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.senden bi şey rica edeceğim ilaç raporunu nasıl aldın?Bu konuda yardımcı olabilirmisin?
canım ya cok sevındım transfere ne zaman gelıcen benım ev hastanenın yanı senı zıyarete gelmek ısterım bende bugun gıttım bebeklerımı gordum ıcım rahatladı ınsallah hep boyle guzel gıder:Saruboceq:
canım bilmiyorum arıcaklar bizi sen beni nasıl sordun bu arada?canım bu arada çok teşşekkür edrim ne kadar mutlu ettin ziyarete gelirim demen beni çok sevindirdi...haber veririm acilen çıkmazsak allahım sana hamileliğinde sıhhat bebeklerine sağlık versin canımmma.s
canım ben ssk lıyım.Bu arada baya güzel embiryon oluşmuş maşallah hepsi sağlıklı ve güzel olur canım sona az kaldı bana öyle geliyorki güzel haber çok yakında.tabikide yücem sosyal güvenceniz nedir sizin
egula slm canım sabah 8 de ordaydık prosüdür gereği evrak falan imzalattırdılar 9:00 ameliyathaneydim 9:30 gibi uyudum 10:15 de çıktım ben bursaya gitmeden önce telefonla aradılar anestezimi uygulayalım yoksa sakinleştiricimi yapalım diye ben anesteziyi seçmiştim.çıktıktan sonra 12 ye kadar beni kaldırmadılar bu arada kahvaltı verdiler.saat 1 gibi hastaneden ayrıldık daha sonra afyona yol aldık.4 tane ilaç verdi dr.antibiyotik kalçadan bant vajina için kapsül onları kullanıyorum canım..acı işlem sırasında hissetmedim çünkü uyuyordum daha sonrada beni çok çok rahatsız edecek kadar sancım olmadı bugün dünden daha iyiyim haber bekliyoruz bakalım inşallah yumişlerimin durumu iyidir ve sorun olmadan transferim gerçekleşir..hayırlısıyla test günüm gelsede pozitif sonucu duysammm şimdiden korkmaya başladımm bennnn ama güçlü olmamız lazım öyle değilmi egulooooo sende gelişmelerden haberdar et canımmmm:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?