Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acibadem'de Şahin Bey'in hastasi olan varmi?

arkadaşlar merhaba giremedim bir süre güzel gelişmeler var maşallah yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. hadi hepimize hayırlı olsun

merhaba arkadaşlar güzel dilekleriniz için çokkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim sizler olmasınız bu günler zor atlatılır.hepiniz çok iyisiniz.anestezi aldığım için bugünü uyuyarak geçirdim,.14 yumurta toplandı yarın arayıp bilgi verecekler durumları için.allahım inşallah yumurtalarım döllenir ve embriyolar iyi gelişir,

bu arada hastanede çok iyiydi, arkadaşlar ilgi alaka süperdi insan kendini güvende hissediyor bütün personel kapıdan girdiğimizden itibaren güler yüzle karşılıyor ve hoşgeldiniz diyor benim yumurtalarım toplanırken ameliyata giren bütün kişiler teke tek yanımıza gelip nasılsınız bir sıkıntınız varmı diyor sordu bunu zorla değil içten gelerek yaptıklarını bile hissedebiliyorsun.temizliği zaten apayrı bir konu sekreter ve şahin beyin polikliniğinin bulunduğu yer küçük olduğu için çok fark edilmiyor fakat kaldığım oda 5 yıldızlı otelle eş değerdeydi diyebilir.ameliyathanesi desen öle temiz ferah sağlıklı olduğu o kadar belliki.

arkadaşlar bunları kafasında soru işareti olanlar düşünme aşamasında olanlar için yazdım giderseniz pişman olmazsınız allah hepimiz için hayırlısını versin önce allah sonra dr. dualarınızı eksik etmeyin emin olun benim dualarım hep sizinleeeeeeeee

çok iyi oldu canım bende kararsızım şahin beymi mutat beymi jinemed şahin beyde rapor geçerlimi acaba yoksa özelmi yaptırdın inş güzel embriyoların oluşur canım

kızlar ya ne zamanlar gıdıyorsunuz şahın beye belkı aynı gun denk gelırız orda

canım benim ilaçlarımda faydalı oldu ssk 600 ytl verdik ilaçlara (sssk olmasa 1500 bulacaktı rapor için gerekli yardımı yapıyorlar)tüp bebek ücretide 2950ytl yani toplam 3500 ytl oldu fakat ilaçların ücreti dozuna göre değişiyormu onu bilmiyorum.rahim filmim vardı, eşiminde sperm testi ayrıca yaptırmadık yani hastanede,ayrıca biz şehir dışında olduğumuz için yol masrafı falan işte hımmm unutmadan bugün hemşire transfer günü hastanede ücretsiz kalabileceğimizi söyledi bu şehir dışından gelenler için geçerliymiş.çok güzel dimi bizde otel arıcaktık iyi oldu canım kafanda soru işareti kalmasın gerçekten memnun kalacaksın,merk ettiğin başka bişi varsa sor canım ben buralardayım koşa koşa geliyorum sizlerle buluşmak içinnnnnnnn

efsane inşallah hayırlısı olur.bütün gün seni düşündüm ne yaptın diye biraz önce baktım yazmışsın hemen okudum.ordamı kaldınız dün gece?ağrı oldumu işlemden sonra yaz hepsini bende bugün saat 1 de gidicem bakalım ne dicek bana da.14 yumurta iyi bir sayımıymış.?hepsini yaz ya hadi öptüm....

efsane maşallah çok güzel yumurtalar, inşallah sağlıklı embiryolarla sağlıklı bebişin olur.Bize verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.senden bi şey rica edeceğim ilaç raporunu nasıl aldın?Bu konuda yardımcı olabilirmisin?

efsane sağol canım bilgilerin için inşalah hayırlı haberlertini alırız bizede moral olursun

gül bildiğim kadarıyla orada tüpbebek raporu kullanılamıyor.Ama ilaç raporu alınırsa o kullanılabilir diye düşünüyorum ama ilaç raporu nasıl alınır onuda bilmiyorum.Bunun için bir de devlet hastanesi doktoruna gitmek lazımmı acaba

vallahi bende bilmiyorum yücem bize ege üniversitesinde verdiler raporu orada yaralandık ama daha araştırma yapmadım başka yerde kullanabilirmiyim yeni 2. denemeyi yaptık 3 ay oldu malum maddi yönden rahatlamak lazım 3. cü için

slm arkadaşlar biraz önce aradılar 8 yumurtam döllenmiş durumları iyiymiş haber veriyim dedim.kızlar rapor işine gelince ilaç raporu çıkarılıyor sizde sosyal güvenceniz nedir yazın bana bende tam bilgileri alıp yazıyım akşam size. olucak kızlar hepimiz anne olucaz yakın zamanda dua,inanç,sabırlaaa hepiniz öptümm..

canım ya cok sevındım transfere ne zaman gelıcen benım ev hastanenın yanı senı zıyarete gelmek ısterım bende bugun gıttım bebeklerımı gordum ıcım rahatladı ınsallah hep boyle guzel gıder:Saruboceq:

egula slm canım sabah 8 de ordaydık prosüdür gereği evrak falan imzalattırdılar 9:00 ameliyathaneydim 9:30 gibi uyudum 10:15 de çıktım ben bursaya gitmeden önce telefonla aradılar anestezimi uygulayalım yoksa sakinleştiricimi yapalım diye ben anesteziyi seçmiştim.çıktıktan sonra 12 ye kadar beni kaldırmadılar bu arada kahvaltı verdiler.saat 1 gibi hastaneden ayrıldık daha sonra afyona yol aldık.4 tane ilaç verdi dr.antibiyotik kalçadan bant vajina için kapsül onları kullanıyorum canım..acı işlem sırasında hissetmedim çünkü uyuyordum daha sonrada beni çok çok rahatsız edecek kadar sancım olmadı bugün dünden daha iyiyim haber bekliyoruz bakalım inşallah yumişlerimin durumu iyidir ve sorun olmadan transferim gerçekleşir..hayırlısıyla test günüm gelsede pozitif sonucu duysammm şimdiden korkmaya başladımm bennnn ama güçlü olmamız lazım öyle değilmi egulooooo sende gelişmelerden haberdar et canımmmm:ecrin_bebek:

tabikide yücem sosyal güvenceniz nedir sizin

canım bilmiyorum arıcaklar bizi sen beni nasıl sordun bu arada?canım bu arada çok teşşekkür edrim ne kadar mutlu ettin ziyarete gelirim demen beni çok sevindirdi...haber veririm acilen çıkmazsak allahım sana hamileliğinde sıhhat bebeklerine sağlık versin canımmma.s

canım nerdesın kız msndede yoksun

tabikide yücem sosyal güvenceniz nedir sizin
canım ben ssk lıyım.Bu arada baya güzel embiryon oluşmuş maşallah hepsi sağlıklı ve güzel olur canım sona az kaldı bana öyle geliyorki güzel haber çok yakında.
egulo sen ne aşamadasın hadi hayırlısı olsun
Seherim sende bebişlerini görmüşsün kaç taneler maşallah allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

slm arkadaşlar ben dün yine dr.daydım.cuma saat 10 da yumurtalar toplanacakmış kısmetse arife günüde transfer olur herhalde yada bayram.bugün sadece lucrin vurucam ve saat gece 11 de çatlatma iğnesini vurdurucaz cumaya hazırlık bakalım hayırlısı olsun herkes için

efsane canım inşallah güzel bir şekilde embriyolar gelişir valla çok istiyorum hepimizin olmasını.fazla kafana takma başka şeylere ver kendini hep düşününce insan stres yapıyor.ben mesela sürekli bugüne kadar negatif sonuçlar aldığım için sanki buda olmucakmış gibi geliyor eğer pozitif çıkrsa çok büyük süpriz olacak çok takmayalım kafamıza valla.hayırlııysa olsun.çok öptüm canım.cumaya kadar bende fazla gelişme olmaz cuma gelince yazarım hepinize gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…