- 10 Temmuz 2012
- 641
- 571
- 303
- Konu Sahibi tiramisu505
-
Cok teşekkür ederim bilgi icin canım kart taksit durumu çok önemli benim icin acaba arasam sorsam bilgi verirler mi?12000 canım, tedavi ücreti 10500+ rahim dinlendirme 1500. Karta taksit yapıyorlardır muhtemelen
Bilgi verirler yapyorlar buyük ihtimal soylemislerdi sanki konusurkenCok teşekkür ederim bilgi icin canım kart taksit durumu çok önemli benim icin acaba arasam sorsam bilgi verirler mi?
Bilgi verirler yapyorlar buyük ihtimal soylemislerdi sankiCok teşekkür ederim bilgi icin canım kart taksit durumu çok önemli benim icin acaba arasam sorsam bilgi verirler mi?
Sizin ilaclar ne kadar tuttu kizlar ilk igneler12000 canım, tedavi ücreti 10500+ rahim dinlendirme 1500. Karta taksit yapıyorlardır muhtemelen
Valla tek seferde almadığımız için ilaçları tam emin değilim ama 4000-5000 arası tuttu diye hatırlıyorumBilgi verirler yapyorlar buyük ihtimal soylemislerdi sanki
Sizin ilaclar ne kadar tuttu kizlar ilk igneler
Cok tutmus ya yumurta buyutmek icin igneler mi bu kadar tuttu amh kac sizinValla tek seferde almadığımız için ilaçları tam emin değilim ama 4000-5000 arası tuttu diye hatırlıyorum
Karta taksit yapmıyorlar fakat banka ile anlaşıp yaptırırsanız o şekilde oluyor 12bin tl yada 12.500 biz ödediğimiz için tam hatrlıyamadımKızlar merhabalar fiyat nekadar şuan ilac harıiç ? Birde kredi kartına taksit yapıyolar mı bilgisi olan var mı?
Yumurta büyütmek için gonolf 3 bin liraya yakın tuttu benim şuana kadr toplam 4 Bin liraya yaklaştı ilaç masrafı transferden sonrada nasıl olur orasını bilmiyorumBilgi verirler yapyorlar buyük ihtimal soylemislerdi sanki
Sizin ilaclar ne kadar tuttu kizlar ilk igneler
Kızlar merhabalar fiyat nekadar şuan ilac harıiç ? Birde kredi kartına taksit yapıyolar mı bilgisi olan var mı?
Evet opuya kadar olanlar bunlar, amh 0,93 adet başlamadan genotropin başladım ben ve tedavi süresince de devam ettim onlar da var tabiCok tutmus ya yumurta buyutmek icin igneler mi bu kadar tuttu amh kac sizin
Kardiyolipinnne oluyor acabaOnları istedi benden de bir de kanda pıhtılaşma sorunu var bende onun için anti kardiyolipin, lupus antikoagülan, protein s ve protein c aktivitesi testleri istedi
Kan pıhtılaşmasıyla ilgili testler bunlarKardiyolipinnne oluyor acaba
Merhaba transfer oldunuz mu siz merak ettimYumurta büyütmek için gonolf 3 bin liraya yakın tuttu benim şuana kadr toplam 4 Bin liraya yaklaştı ilaç masrafı transferden sonrada nasıl olur orasını bilmiyorum
Merhaba transfer oldunuz mu sizYumurta büyütmek için gonolf 3 bin liraya yakın tuttu benim şuana kadr toplam 4 Bin liraya yaklaştı ilaç masrafı transferden sonrada nasıl olur orasını bilmiyorum
Evet oldum şuan 13 haftalık hamileyimMerhaba transfer oldunuz mu siz
Masallahh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende transfer bekliyirumda vitaminleri kullanmısmıydınız siz o donemde birde transfer icin kacvkez gidiliyorEvet oldum şuan 13 haftalık hamileyim
Amin inşallahMasallahh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende transfer bekliyirumda vitaminleri kullanmısmıydınız siz o donemde birde transfer icin kacvkez gidiliyor
Anladm cok tesekkur ederim peki dikkat etmem gereken bisey var mi bu surecte yada yapmam gereken bide transfer icin hangi ilaclari kullandınizAmin inşallahBen sadece folik asit içtim başka hiçbir vitamin kullanmadım
Transfer gününe karara vermeden önce 2 kere gittim 3.De transfer oldum diye hatırlıyorum
Corasprin prolutex climara fort bantAnladm cok tesekkur ederim peki dikkat etmem gereken bisey var mi bu surecte yada yapmam gereken bide transfer icin hangi ilaclari kullandıniz
Coraspin climara fort bantAnladm cok tesekkur ederim peki dikkat etmem gereken bisey var mi bu surecte yada yapmam gereken bide transfer icin hangi ilaclari kullandıniz
Merhaba öncelikle gözünüz Aydın sağlıkla gelsin bebeğiniz. Tüp bebeğe başlamadan sizden ve eşinizden hangi testler istendi acaba? Bir de testleri kendi merkezlerinde mi yaptırmak istiyorlar?Amin inşallahBen sadece folik asit içtim başka hiçbir vitamin kullanmadım
Transfer gününe karara vermeden önce 2 kere gittim 3.De transfer oldum diye hatırlıyorum
Sperm testi istediler ve Bi liste verdiler Bi sürü test vardı içinde isterseniz merkezde istersenizde başka hastanelerde yaptırabiliyorsunuz biz sperm testini merkezde diğerlerini devlet hastanesinde dahiliye bölümüne yaptırmıştıkMerhaba öncelikle gözünüz Aydın sağlıkla gelsin bebeğiniz. Tüp bebeğe başlamadan sizden ve eşinizden hangi testler istendi acaba? Bir de testleri kendi merkezlerinde mi yaptırmak istiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?