- Konu Sahibi tiramisu505
-
Hayırlisı olsun insallah guzel çıkar sonuclar bende aynı durumdaym seninle vitamin kullanyorum adet olunca gidicem bende yazarsınız sonuclarınızi
Tamamdır haberdar ederimHayırlisı olsun insallah guzel çıkar sonuclar bende aynı durumdaym seninle vitamin kullanyorum adet olunca gidicem bende yazarsınız sonuclarınızi merak ederim
Senden de haber bekliyoruz inşallah canım..Evet geldim bekliyorum suan, ilk defa geliyormuş gibi heyecan yaptım ya
Allah yardımcın olsun canım o heyecanı anlayabiliyoruzEvet geldim bekliyorum suan, ilk defa geliyormuş gibi heyecan yaptım ya
Transfer icin mi basladnz yumurta toplama mıÇıktım şimdi Bi sıkıntı çıkmadı çok şükür corasprin ve climara fort bant başladık 17 mayısta kontrolüm var
Transfer sürecine başladıkTransfer icin mi basladnz yumurta toplama mı
Senden de haber bekliyoruz inşallah canım..
Geldim kızlar, bir sorun yok dedi rahimde, estrofeme devam ediyorum iki gün sonra günde 3 olacak, ondan 5 gün sonra da günde 4 olarak devam. Bayramın 3.günü de kontrole çağırdı. Yani transfer bayrama denk gelmiyormuşAllah yardımcın olsun canım o heyecanı anlayabiliyoruz
Çok sevindim canım ne güzel birgünde transfer olucaksın darısı başımıza inşallahGeldim kızlar, bir sorun yok dedi rahimde, estrofeme devam ediyorum iki gün sonra günde 3 olacak, ondan 5 gün sonra da günde 4 olarak devam. Bayramın 3.günü de kontrole çağırdı. Yani transfer bayrama denk gelmiyormuş
Yok canım bayramda değil transfer, bayramda kontrol var gün verecek transfer içinÇok sevindim canım ne güzel birgünde transfer olucaksın darısı başımıza inşallah
Hayırlısı olsun sizin içindeGeldim kızlar, bir sorun yok dedi rahimde, estrofeme devam ediyorum iki gün sonra günde 3 olacak, ondan 5 gün sonra da günde 4 olarak devam. Bayramın 3.günü de kontrole çağırdı. Yani transfer bayrama denk gelmiyormuş
Anladm hayırlı sonuclar olur insaallah kac yumurtanz dollenmisti hangi ilaclar kullanmstnzTransfer sürecine başladık
Sizin de hayırlı olsunHayırlısı olsun sizin içindeEstrofeme ne için bana niye vermediler acaba
8 yumurta toplandı 3 ü döllendi 2 tanesi 5. Bi tane 6 gün embriyosuAnladm hayırlı sonuclar olur insaallah kac yumurtanz dollenmisti hangi ilaclar kullanmstnz
Aynen olabilirSizin de hayırlı olsun
Rahmi kalınlaştırmak için diye biliyorum size bant vermiş aynı görevi yapıyor onlar, daha önceki tedavilerimde bant kullanmıştım ben de, herkese Farklı ilaçları veriyor demek ki
Maasallah bende de hafif pko dedi betül hanm bende merak ediyorum ondan sordum teskkur ederim8 yumurta toplandı 3 ü döllendi 2 tanesi 5. Bi tane 6 gün embriyosu
Yumurta büyütmek için gonolf kullandım
Yok 3. benim, öncekiler acıbademde olmuştuAynen olabilirsizin ilk denemeniz değil o zmn
Siz hangi aşamadasınız tedavideMaasallah bende de hafif pko dedi betül hanm bende merak ediyorum ondan sordum teskkur ederim
İnşallah bu sefer hayırlısıyla dileğimiz olurYok 3. benim, öncekiler acıbademde olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?