- 29 Temmuz 2018
- 5
- 3
- 86
- 37
- Konu Sahibi tiramisu505
-
Geçerli diye biliyorum eğer rapor hakkınız varsa nerede rapor çikartmayi düşünüyorsunuzArkadaşlar bursa bahceci de rapor geçerli mi en azından ilaçlar için rapor cikarabilirmiyiz
Bugün görüşmeye gittik evet geçerliymiş uludağ dan alabilirsiniz dediGeçerli diye biliyorum eğer rapor hakkınız varsa nerede rapor çikartmayi düşünüyorsunuz
Bugün görüşmeye gittik evet geçerliymiş uludağ dan alabilirsiniz dedi
uludağ üniversitesi dış merkeze rapor vermesi için uludagda 2 denemen olması gerekiyormus diye duydum bu şartlar zorunlumu bilginiz varmiBugün görüşmeye gittik evet geçerliymiş uludağ dan alabilirsiniz dedi
Bende bilgi veren bayana sordum bende dışarıya vermiyor diye biliyordum hayır veriyor dedi hatta ben istedikleri islemleri özelde yapıp götürsek kabul ederlermi dedim ederler tabiki dedi ama 6 ay gibi bir süre sizi uğraşıdırlar dedi bizde zaman kaybetmemek adına rapordan vazgeçtik ama ilaçlar için ayrı rapor çıkarıyorlarmış en azından onu çıkarabilirsem iyi oluruludağ üniversitesi dış merkeze rapor vermesi için uludagda 2 denemen olması gerekiyormus diye duydum bu şartlar zorunlumu bilginiz varmi
Merhaba canım bahçeci laboratuarı diğer merkezlerle aynı teknolojiye sahipmiş embriyologları da istanbuldan gelmiş. BenKızlar Betül hanım ve laboratuarı hakkında biraz bilgi alabilir miyim? Ben 1. denememi acıbademde yapmıştım şimdi değiştrisem mi diye düşünüyorum
Evet orada klasik ve sıralı bir tedavi tarzi var, benimde o dikkatimi cekti. Mesela endol diye bir fitil var yumurtalarin olusturdugu basinctan catlamasin diye veriliyor bende zaten 2 yumurta gelişiyordu bana vermesinin bir mantigi yoktu bence ama şahin bey cikarken hemsireye soyledi ezbere tedaviye eklediMerhaba canım bahçeci laboratuarı diğer merkezlerle aynı teknolojiye sahipmiş embriyologları da istanbuldan gelmiş. Ben
Bahçecide tedaviye başladım şuan ama ilk denemem acıbadem deydi 2sene önce.
İkinciyi de mecbur orda yapmayı düşünüyordum çünkü başka içime sinen yer yoktu.
Ama negatif aldıgım bi yere de ayaklarım gitmiyordu açıkçası hep erteledim.. şahin bey amh düşük olmama ramen “sen al o tahlili uçak yap at” usg görüntün iyi yaşın genç şansımız yüksek deyince bizde bi beklentiye girdik haliyle.. taa ki opu sonrası 2yumurta toplandı deyinceye kdrbir tanesi döllendi tek embryiyola kalakaldık onu da 2.gün alel acele transfer etti. Havuz yapabilirdi transferi erteleyebilirdi ne biliyim olmayacak duaya amin dedik ozmn bilmiyordum bu işleri şimdi bakınca iyi ki tekrar orda değilim diyorum.
Çok standart tedavi uyguladıklarını düşünüyorum hastaya göre bir plan yol çizmek yok maalesef
Kızlar belki beni hatırlarsınız hsg çekilmek için adet olmayı bekliyodum.supriz bı şekilde hamile olduğumu öğrendik.biz tedaviye karar vermişken meğer hamile kalmışım.Allah isteyen herkese nasip etsin
Ayyyyy çok sevindim çok mutlu oldumKızlar belki beni hatırlarsınız hsg çekilmek için adet olmayı bekliyodum.supriz bı şekilde hamile olduğumu öğrendik.biz tedaviye karar vermişken meğer hamile kalmışım.Allah isteyen herkese nasip etsin
Şahsım adına çok ama çok memnunum Betül Hocam dan Allah bin kere razı olsun . Ben defalarca gittim geldim en fazla bir kere uzun bekledim . Ayrıca bazı insanlar af buyurun da para veriyoruz diye her kontrolde yarım saat odada oturmak isteyince haliyle insanlar beklemek zorunda kalıyor . İlk gittiğimde 40 dakika muayenem sürdü dip bucak herşeyi anlattı diğer muayenelerimde odada maksimum 5-10 dakika kaldım ve inanın onun beni anladığı kadar benim de onu ve diğer hastaları anlamam gerekiyor . Emin olun herşey karşılıklıdır . Saygı da sevgi de . Beni doktorum randevusuz ara kontrollere bile çağırdı haddinden fazla meşkul hiç etmedim . Örneğin bir çok hastanın yumurta toplama işlemi ortalama 20 dakika sürüyorsa benim çok daha uzun sürdü uyandığımda kanamam oldu ve o doktor mecbur poliklinikteki hastayı bekletip benimle ilgilenmek zorunda kaldı . Ben insanların bazı şeyleri çok abarttığını düşünüyorum . Pozitif düşün ve sabırlı ol . Sana en büyük tavsiyem bu . Kendin tecrübe et ve insanlara aldırmaMerhaba ben de adetle tedaviye başlıyorum, bahçeçi de tedavi olanlar beklemek dışında kurumdan memnun musunuz?
Amin canım inşallah tam bir mucizebu nasıl güzel bir haberrr
Çok sevindim canım sağlıcakla kucagına al inşallah
Darısı başına canım insallahAyyyyy çok sevindim çok mutlu oldum
evet kesinlikle çok haklısın.. önceki denememde yapılması gereken tedavi yapılınca bu sefer maalesef çok araştırıyorumŞahsım adına çok ama çok memnunum Betül Hocam dan Allah bin kere razı olsun . Ben defalarca gittim geldim en fazla bir kere uzun bekledim . Ayrıca bazı insanlar af buyurun da para veriyoruz diye her kontrolde yarım saat odada oturmak isteyince haliyle insanlar beklemek zorunda kalıyor . İlk gittiğimde 40 dakika muayenem sürdü dip bucak herşeyi anlattı diğer muayenelerimde odada maksimum 5-10 dakika kaldım ve inanın onun beni anladığı kadar benim de onu ve diğer hastaları anlamam gerekiyor . Emin olun herşey karşılıklıdır . Saygı da sevgi de . Beni doktorum randevusuz ara kontrollere bile çağırdı haddinden fazla meşkul hiç etmedim . Örneğin bir çok hastanın yumurta toplama işlemi ortalama 20 dakika sürüyorsa benim çok daha uzun sürdü uyandığımda kanamam oldu ve o doktor mecbur poliklinikteki hastayı bekletip benimle ilgilenmek zorunda kaldı . Ben insanların bazı şeyleri çok abarttığını düşünüyorum . Pozitif düşün ve sabırlı ol . Sana en büyük tavsiyem bu . Kendin tecrübe et ve insanlara aldırmauzun oldu biraz döküldüm resmen
18 yumurta toplandı 6 tanesi 5.gün embriyosu oldu . Benim öncesinde kendiliğinden hamile kaldığım 2 dış gebeliğim oldu ikincide sağ tüpüm patladı ve alındı . Ayrıca pembe mavide 2 kere de aşılama denedim onlarda negatif sonuçlandı . Amh normal , son bir buçuk yıldır adet aralıklarım 50 günleri buluyor pcos var . Başka bir sorun yok çok şükür . Bugün de sohbet ettik biraz doktor hanımla muayene esnasında yaklaşık 1 buçuk saat bekledim . Kontrol muayenelerini normalde 5 er dakika arayla randevu veriyoruz dedi . Ama gel gelelim ki hasta transfer süreci kontrol muayenesinde 30 dakika çıkmıyor içerden . Ben girdim usg yapıldı reçetemi aldım bilgilendirme yaptı hepsi 10 dakika . Koridorda kalabalık yok ama giren çıkmıyorevet kesinlikle çok haklısın.. önceki denememde yapılması gereken tedavi yapılınca bu sefer maalesef çok araştırıyorumama betül hanım ın insanı sakinleştiren bir tavrı var çok şükür ,ben ne kadar paniksem o da o kadar sakin ..
özel değilse sizin rahatsızlık nedir ? şuan transfer için bekliyorsunuz dimi ? kaç embriyonuz var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?