- 11 Ocak 2021
- 19
- 13
- 3
- 42
- Konu Sahibi tiramisu505
-
Anladım canım gidince bilgilendiririm tabikiDaha tüp bebek aşamasına geçemedimilk gittiğimde şüpheyle. Gitmiştim fakat betul hanım çok candan bi hanım gidip görüşünce anlarsınız başından atmadı olanı olmayani her detayı anlatmıştı biZ su an tup bebek oncesi ön tedavideyiz yeni yıl fiyatlari hakkında bir bilgim yok bi arkadaş rahim. Dinlendirme dahil 12 bin yazmış giderseniz siz bizi bilgilendirir misiniz öğrenince
Nasil geçti canım görüşmen hangi vitaminleri kullanıyosun fiyatlari yazarmısınBen fiyatlar hakkında bilgi aldım arkadaşlar Betül hanımla görüştük muayene oldum.simdi vitamin kullanmaya başladım
Güzel geçti canım maxima ve stromega kullanıyorum ikisinin fiyatı 420 TL tuttu.Nasil geçti canım görüşmen hangi vitaminleri kullanıyosun fiyatlari yazarmısın
Yeni tüp bebek fiyatlarini sormuştum canım ben fiyatlar hakkinda bilgi aldim yazmıssın yaGüzel geçti canım maxima ve stromega kullanıyorum ikisinin fiyatı 420 TL tuttu.
Pardon Canim ben vitaminleri soruyosun Sandim.10.500 tüp bebek fiyatı.1500 rahim dinlendirme yapıyorlarmış bunu genelde 10 hastadan 9 una yapıyoruz dediler.birde ilaçlar var tabi onları fiyatida hastaya göre 2500 ile 4000 lira arası değişiyor dediler.ayriyetten istenen tahliller var hepsi sağlık ocağında yapılmıyor.fiyatlarida hastanelere göre degisiyorYeni tüp bebek fiyatlarini sormuştum canım ben fiyatlar hakkinda bilgi aldim yazmıssın ya
Anladim canim cok tesekkurlerPardon Canim ben vitaminleri soruyosun Sandim.10.500 tüp bebek fiyatı.1500 rahim dinlendirme yapıyorlarmış bunu genelde 10 hastadan 9 una yapıyoruz dediler.birde ilaçlar var tabi onları fiyatida hastaya göre 2500 ile 4000 lira arası değişiyor dediler.ayriyetten istenen tahliller var hepsi sağlık ocağında yapılmıyor.fiyatlarida hastanelere göre degisiyor
[/QUOTE]Anladim canim cok tesekkurlerEbulimce sen ne zaman basliyosun
Hayırlisi olsun canımBen adet olmayı bekliyorum canım rahim filmi cekilcem adetim bitince.daha sonra sonuçlarımizi göturcez tekrar konuscaz doktorumuzla
bakalim ne zaman başlanır bilmiyorum
Çok merak ediyorum pozitif sonuç alan varmı diye
İlk randevumda saat akşam beşe almıştım.bes dk bile beklemedim.acaba öyle mi alsanız.tabi karar sizin gerçi acıbadem de bekleniyor.hatta benim asilamam olumsuz olunca bizi kapilarda karşılayan şahin bey yüzümüze bakmadı.tabi doktor işi şans birazda hakkınızda hayırlısıBen de bugün Bursa Bahçeci’ye gittim. 2,5 saate yakın sıra bekledim. 5 dk ara ile randevu yazmışlar. Ayrıca muayene girdiğimde, bir pcos hastasına verilecek tavsiyeleri ezbere bir şekilde verdi. Beslenme, egzersiz, insülin direnci bıdı bıdı. İnsülin direncim zaten yok diyorum, beslenmem de gayet güzel. Olaya tüp bebek odaklı baktıkları için hormonlarımı bile sormadı doktorum.. Gerçekten tedavi eden bir doktor bulamayacağım sanırım. Muayene ücreti 500 TL, 2.5 saat sıra bekleme, 10 dk muayene süresi. Benim için özetle buydu.
İlk açıldığı zaman da gitmiştim ayrıca, ilk gittiğimde Betül Hanım çok sıcak kanlı ve her şeyi detaylı anlatan biriydi. Ama şuandaki Betül Hanım ile alakası yok.
Sanırım tüp bebek yoluna Acıbadem’de benzer bekleme süreleri ile devam edeceğim..
Olabilir bakalım, inşallah dediğiniz gibi olur. Asla normal bir doktora denk gelemiyorum diye üzülüyorum. Ve bu kadar bekleme sürelerini hastaya saygısızlık olarak görüyorum. İnsanların çaresizliklerinden faydalanıyorlarİlk randevumda saat akşam beşe almıştım.bes dk bile beklemedim.acaba öyle mi alsanız.tabi karar sizin gerçi acıbadem de bekleniyor.hatta benim asilamam olumsuz olunca bizi kapilarda karşılayan şahin bey yüzümüze bakmadı.tabi doktor işi şans birazda hakkınızda hayırlısı
Kesinlikle artık bu iş tamamen ticaret olmuş maalesef .öyle düşünmeyen doktor yada kurum denk gelmedi henüzOlabilir bakalım, inşallah dediğiniz gibi olur. Asla normal bir doktora denk gelemiyorum diye üzülüyorum. Ve bu kadar bekleme sürelerini hastaya saygısızlık olarak görüyorum. İnsanların çaresizliklerinden faydalanıyorlar
Malesefki öyle biz bı umutla gözlerinin içlerine bakıyoruz onlar bizden yüzlercesini gördükleri için ise ticaret gözüyle bakıyorlarŞu tüp bebek doktorlarının neredeyse ayakta yürüyerek hasta muayene etmesinden ve tedavi şeklini ve ilaçları A4 kağıdında çoğaltıp her hastaya hemşirelerinin papağan gibi aynı şeyi anlatmasından yıldım. Sanki bir çok meraklıyız oralarda beklemeye para bayılmaya
Dediğim gibi ben geç saate randevu aldığım için o haline denk gelmedim.ama nereye gitseniz aynı artıkBahçeci umutlarımızda yeşillenmeden soldu yani tek doktorla idare edemeyeceklerinin mümkün olmadığını düşünüp tedavimi erteledim hep..seçenek bursada çok az zaten istanbul yollarımı gözükecek yani illaki sıkıldım gerçekten bu standart protokollerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?