Bursa bahçeci tüp bebek merkezi

Anladım canım gidince bilgilendiririm tabiki

Ben fiyatlar hakkında bilgi aldım arkadaşlar Betül hanımla görüştük muayene oldum.simdi vitamin kullanmaya başladım

Yeni tüp bebek fiyatlarini sormuştum canım ben fiyatlar hakkinda bilgi aldim yazmıssın ya
Pardon Canim ben vitaminleri soruyosun Sandim.10.500 tüp bebek fiyatı.1500 rahim dinlendirme yapıyorlarmış bunu genelde 10 hastadan 9 una yapıyoruz dediler.birde ilaçlar var tabi onları fiyatida hastaya göre 2500 ile 4000 lira arası değişiyor dediler.ayriyetten istenen tahliller var hepsi sağlık ocağında yapılmıyor.fiyatlarida hastanelere göre degisiyor

Anladim canim cok tesekkurler Ebulimce sen ne zaman basliyosun[/QUOTE]

Ben adet olmayı bekliyorum canım rahim filmi cekilcem adetim bitince.daha sonra sonuçlarımizi göturcez tekrar konuscaz doktorumuzla
bakalim ne zaman başlanır bilmiyorum
Çok merak ediyorum pozitif sonuç alan varmı diye
[/QUOTE]
Hayırlisi olsun canım

Ben adet olmayı bekliyorum canım rahim filmi cekilcem adetim bitince.daha sonra sonuçlarımizi göturcez tekrar konuscaz doktorumuzla
bakalim ne zaman başlanır bilmiyorum
Çok merak ediyorum pozitif sonuç alan varmı diye
Hayırlisi olsun canım
[/QUOTE]
Sağol canimm

Ben de bugün Bursa Bahçeci’ye gittim. 2,5 saate yakın sıra bekledim. 5 dk ara ile randevu yazmışlar. Ayrıca muayene girdiğimde, bir pcos hastasına verilecek tavsiyeleri ezbere bir şekilde verdi. Beslenme, egzersiz, insülin direnci bıdı bıdı. İnsülin direncim zaten yok diyorum, beslenmem de gayet güzel. Olaya tüp bebek odaklı baktıkları için hormonlarımı bile sormadı doktorum.. Gerçekten tedavi eden bir doktor bulamayacağım sanırım. Muayene ücreti 500 TL, 2.5 saat sıra bekleme, 10 dk muayene süresi. Benim için özetle buydu.
İlk açıldığı zaman da gitmiştim ayrıca, ilk gittiğimde Betül Hanım çok sıcak kanlı ve her şeyi detaylı anlatan biriydi. Ama şuandaki Betül Hanım ile alakası yok.
Sanırım tüp bebek yoluna Acıbadem’de benzer bekleme süreleri ile devam edeceğim..

İlk randevumda saat akşam beşe almıştım.bes dk bile beklemedim.acaba öyle mi alsanız.tabi karar sizin gerçi acıbadem de bekleniyor.hatta benim asilamam olumsuz olunca bizi kapilarda karşılayan şahin bey yüzümüze bakmadı.tabi doktor işi şans birazda hakkınızda hayırlısı

Olabilir bakalım, inşallah dediğiniz gibi olur. Asla normal bir doktora denk gelemiyorum diye üzülüyorum. Ve bu kadar bekleme sürelerini hastaya saygısızlık olarak görüyorum. İnsanların çaresizliklerinden faydalanıyorlar

Şu tüp bebek doktorlarının neredeyse ayakta yürüyerek hasta muayene etmesinden ve tedavi şeklini ve ilaçları A4 kağıdında çoğaltıp her hastaya hemşirelerinin papağan gibi aynı şeyi anlatmasından yıldım. Sanki bir çok meraklıyız oralarda beklemeye para bayılmaya

Kesinlikle artık bu iş tamamen ticaret olmuş maalesef .öyle düşünmeyen doktor yada kurum denk gelmedi henüz

Malesefki öyle biz bı umutla gözlerinin içlerine bakıyoruz onlar bizden yüzlercesini gördükleri için ise ticaret gözüyle bakıyorlar

Demekki bahçeci merkezide hastalari cekene kadar ilgili gorundu, ya da ben arastirmalarimdan o kaniya vardim

Bahçeci umutlarımızda yeşillenmeden soldu yani tek doktorla idare edemeyeceklerinin mümkün olmadığını düşünüp tedavimi erteledim hep..seçenek bursada çok az zaten istanbul yollarımı gözükecek yani illaki sıkıldım gerçekten bu standart protokollerden

Dediğim gibi ben geç saate randevu aldığım için o haline denk gelmedim.ama nereye gitseniz aynı artık

Arkadaşlar bursa bahceci de rapor geçerli mi en azından ilaçlar için rapor cikarabilirmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…