Ya bol bol dua edicez sende heyecanı bastırmak için bol bol oku inşallah hayırlı sonuçlar alırsınAnladım teşekkür ederimbnde yarın transfer olucam heyecandan midem bulanıyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bol bol dua edicez sende heyecanı bastırmak için bol bol oku inşallah hayırlı sonuçlar alırsınAnladım teşekkür ederimbnde yarın transfer olucam heyecandan midem bulanıyor
![]()
Yaa iki gündür giremedim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim en güzel ve heyecanlı kısım şimdi başladı dualarım sizinle inşallah pozitifi görürsünüz rabbim nasip etsinGayet güzel geçti canım herşey yolunda çok şükürşimdi güzel haberleri bekliyorum inşallah heyecanla
![]()
İnşallah canım evet en heyecanlı bekleyiş şimdiYaa iki gündür giremedim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim en güzel ve heyecanlı kısım şimdi başladı dualarım sizinle inşallah pozitifi görürsünüz rabbim nasip etsin![]()
Bize inşallah güzel haberlerini vereceksin dualarım sizlerleİnşallah canım evet en heyecanlı bekleyiş şimdi![]()
Amin hepimizin yüzü güler inşallah Allah razı olsun sizlerde bnm dualrımdasınızYa bol bol dua edicez sende heyecanı bastırmak için bol bol oku inşallah hayırlı sonuçlar alırsın![]()
İlk iki gün çoğunlukla yattım canım bugün hareketlendim artık evde 10-15 dklık yürüyüşler yapıyorum falan oturuyorum çoğunlukla. Yemeği falan eşim hazırlıyor ben sadece oturduğum yerden direktif veriyorum başka bi iş de yapmıyorum
Ben dün transfer oldum canım dün yattım bugünde mutfaktan bişyler almaya yemek için falan kalktm hep eşim evde yok mecburum onun dışında hep istirahat ettim yememe içmeme dikkat ediyorum o şekilde inşallah sımsıkı tutunur bebişlerimiz
Okudum yorumlarınızı ay dedim bende geçmiştim bu süreçtennn. Bahçeci Betül hocanın hastasıyım bende. Gebeyim şimdi artık 20 haftaya geldim. Ya güzel habeeerler alın inşallahBen dün transfer oldum canım dün yattım bugünde mutfaktan bişyler almaya yemek için falan kalktm hep eşim evde yok mecburum onun dışında hep istirahat ettim yememe içmeme dikkat ediyorum o şekilde inşallah sımsıkı tutunur bebişlerimiz![]()
En iyisini yapıyorsunuz, bu arada eşlere yemek işlerini vermek lazım ama mutfağın ne durumda olduğunu düşünmedenİlk iki gün çoğunlukla yattım canım bugün hareketlendim artık evde 10-15 dklık yürüyüşler yapıyorum falan oturuyorum çoğunlukla. Yemeği falan eşim hazırlıyor ben sadece oturduğum yerden direktif veriyorum başka bi iş de yapmıyorum![]()
Aynen takılmamaya çalışıyorum, takıntılıyım biraz normalde ama yapıyor yine de bi şekilde olsunEn iyisini yapıyorsunuz, bu arada eşlere yemek işlerini vermek lazım ama mutfağın ne durumda olduğunu düşünmeden![]()
Ne güzel maşallahOkudum yorumlarınızı ay dedim bende geçmiştim bu süreçtennn. Bahçeci Betül hocanın hastasıyım bende. Gebeyim şimdi artık 20 haftaya geldim. Ya güzel habeeerler alın inşallah
canım gebelik testi yaptırmak ücretsiz ama gebe kaldıktan sonra takiplerini bahçecide devam etmek istersen ücretliNe güzel maşallahinşallah bizede kısmet olur
betül hanım gebelik oluştuktan snra ne kadr daha takip etmeye devam ediyor ücretsiz olarak
Anladım teşekkür ederimcanım gebelik testi yaptırmak ücretsiz ama gebe kaldıktan sonra takiplerini bahçecide devam etmek istersen ücretli
İlk iki gün çoğunlukla yattım canım bugün hareketlendim artık evde 10-15 dklık yürüyüşler yapıyorum falan oturuyorum çoğunlukla. Yemeği falan eşim hazırlıyor ben sadece oturduğum yerden direktif veriyorum başka bi iş de yapmıyorum![]()
C candyyyy L Lokum2219 İnşallah sımsıkı tutunur bebisleriniz keyfini çıkartınBen dün transfer oldum canım dün yattım bugünde mutfaktan bişyler almaya yemek için falan kalktm hep eşim evde yok mecburum onun dışında hep istirahat ettim yememe içmeme dikkat ediyorum o şekilde inşallah sımsıkı tutunur bebişlerimiz![]()
Bana randevu almanıza gerek yok test için dedi hemşiresiPozitifi gören arkadaşlar kan vermeye merkeze gittiğinizde Betül hanımla görüşmek için randevu aldınız mı? Sanki öyle birşeyler dedi hemşire ama o an anlamadım![]()
Test için değil de sonrasında Betül hanımla görüşmek için randevu alabilirsiniz gibi birşeyler dedi sanki ama emin değilimBana randevu almanıza gerek yok test için dedi hemşiresi
Onu bnde bilmiyorm ama test günü gelmeden önce ben arayıp sormayı düşünüyorum gerekliyse verirler zaten randevuTest için değil de sonrasında Betül hanımla görüşmek için randevu alabilirsiniz gibi birşeyler dedi sanki ama emin değilim