Tüp Bebek Merkezleri Bursa Bahçeci Tüp bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Gayet güzel geçti canım herşey yolunda çok şükür🤗 şimdi güzel haberleri bekliyorum inşallah heyecanla😊
Yaa iki gündür giremedim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim en güzel ve heyecanlı kısım şimdi başladı dualarım sizinle inşallah pozitifi görürsünüz rabbim nasip etsin 🤱🏼

L Lokum2219 C candyyyy kizlar transfer sonrasi günleriniz nasıl geçiyor😍günlük hayatınıza devam mı yoksa sürekli yatıyor musunuz
İlk iki gün çoğunlukla yattım canım bugün hareketlendim artık evde 10-15 dklık yürüyüşler yapıyorum falan oturuyorum çoğunlukla. Yemeği falan eşim hazırlıyor ben sadece oturduğum yerden direktif veriyorum başka bi iş de yapmıyorum😄😄

L Lokum2219 C candyyyy kizlar transfer sonrasi günleriniz nasıl geçiyor😍günlük hayatınıza devam mı yoksa sürekli yatıyor musunuz
Ben dün transfer oldum canım dün yattım bugünde mutfaktan bişyler almaya yemek için falan kalktm hep eşim evde yok mecburum onun dışında hep istirahat ettim yememe içmeme dikkat ediyorum o şekilde inşallah sımsıkı tutunur bebişlerimiz🥰

Ben dün transfer oldum canım dün yattım bugünde mutfaktan bişyler almaya yemek için falan kalktm hep eşim evde yok mecburum onun dışında hep istirahat ettim yememe içmeme dikkat ediyorum o şekilde inşallah sımsıkı tutunur bebişlerimiz🥰
Okudum yorumlarınızı ay dedim bende geçmiştim bu süreçtennn. Bahçeci Betül hocanın hastasıyım bende. Gebeyim şimdi artık 20 haftaya geldim. Ya güzel habeeerler alın inşallah

İlk iki gün çoğunlukla yattım canım bugün hareketlendim artık evde 10-15 dklık yürüyüşler yapıyorum falan oturuyorum çoğunlukla. Yemeği falan eşim hazırlıyor ben sadece oturduğum yerden direktif veriyorum başka bi iş de yapmıyorum😄😄
En iyisini yapıyorsunuz, bu arada eşlere yemek işlerini vermek lazım ama mutfağın ne durumda olduğunu düşünmeden 😂😂😂

Okudum yorumlarınızı ay dedim bende geçmiştim bu süreçtennn. Bahçeci Betül hocanın hastasıyım bende. Gebeyim şimdi artık 20 haftaya geldim. Ya güzel habeeerler alın inşallah
Ne güzel maşallah🌸inşallah bizede kısmet olur💕 betül hanım gebelik oluştuktan snra ne kadr daha takip etmeye devam ediyor ücretsiz olarak

C candyyyy L Lokum2219 İnşallah sımsıkı tutunur bebisleriniz keyfini çıkartın 😊😍😘 Darısı başımiza olsun😇😚

Pozitifi gören arkadaşlar kan vermeye merkeze gittiğinizde Betül hanımla görüşmek için randevu aldınız mı? Sanki öyle birşeyler dedi hemşire ama o an anlamadım😃

Test için değil de sonrasında Betül hanımla görüşmek için randevu alabilirsiniz gibi birşeyler dedi sanki ama emin değilim
Onu bnde bilmiyorm ama test günü gelmeden önce ben arayıp sormayı düşünüyorum gerekliyse verirler zaten randevu
Bu arada nasıl gidiyor durumunuz nasıl😊

Back
X