Tüp Bebek Merkezleri Bursa Bahçeci Tüp bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Onu bnde bilmiyorm ama test günü gelmeden önce ben arayıp sormayı düşünüyorum gerekliyse verirler zaten randevu
Bu arada nasıl gidiyor durumunuz nasıl😊
Aynen arayıp sormak lazım.
İyi gidiyor valla birşey hissetmiyorum ben ya ağrım falan da yok ikinci gün biraz kasıkta batma oldu dün de ayakta kaldım biraz belim ağrıdı ama başka birşey yok.. Bugün ilk defa dışarı çıkacağım iğnem var sağlık ocağına gidip yaptırıp gelirim biraz da hava almış olurum 😃
Sizin nasıl gidiyor

Aynen arayıp sormak lazım.
İyi gidiyor valla birşey hissetmiyorum ben ya ağrım falan da yok ikinci gün biraz kasıkta batma oldu dün de ayakta kaldım biraz belim ağrıdı ama başka birşey yok.. Bugün ilk defa dışarı çıkacağım iğnem var sağlık ocağına gidip yaptırıp gelirim biraz da hava almış olurum 😃
Sizin nasıl gidiyor
Yürümekte iyi geliyor tutunma için diyorlar rahime Taze kan akışın oluyormuş 😊 artık ne yapıp ne yiyeceğimizi şaşırmış durumdayız😀 bende hiç birşey hissetmiyorum ama heyecanlıyım çokk🤩

Yürümekte iyi geliyor tutunma için diyorlar rahime Taze kan akışın oluyormuş 😊 artık ne yapıp ne yiyeceğimizi şaşırmış durumdayız😀 bende hiç birşey hissetmiyorum ama heyecanlıyım çokk🤩
Evet ben ikinci günden sonra evde 10ar dakikalık yürüyüşler yapmaya başlamıştım tavsiye ederim😊 ben de heyecanlıyım ama olumlu düşünüyorum hep sanki hamileymişim gibi😊😊

Yaa inşallah🥰🥰 arka arkaya pozitifleri görürüz paylaşırız burdan inşallah❤️🌸
Sizin test günü 4 Haziran mı

Kızlar ya bişey sorucam bugün eşim sperm örneği verdi ama çok farklı test anlamakta zorluk çekiyorum toplam sayı 225 milyon ml ise 50 milyon ama morfoloji 1 çıktı en son yaptırdığımızda 4 dü bu durumu yaşayan varmı morfoloji düşük görünce çok üzüldüm

Eklentiler

• 82866D0F-CFC8-42A0-B092-5FB326C44C73.webp
    82866D0F-CFC8-42A0-B092-5FB326C44C73.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 75
Daha önceki test farklıydı bunu anlamakta zorluk çektim daha önce 4 olan morfoloji nasıl 1 oldu değişik lik gösterirmi kafama takıldı

SAYI ÇOK GÜZEL FAKAT İLERİ HAREKETLİLİK 0 MAALESEF ,YAVAŞ HAREKETLİ DE GÜZEL %35 .. EVET MORFOLOJİ 1 ,SANIRIM O DÜŞMÜŞ ..

Pozitifi gören arkadaşlar kan vermeye merkeze gittiğinizde Betül hanımla görüşmek için randevu aldınız mı? Sanki öyle birşeyler dedi hemşire ama o an anlamadım😃
Az önce merkezden aradılar transfer sonrası bilgi almak için randevu olayında sordum randevu almanıza gerek yok gelince kan verirsiniz biz biliyoruz zaten Ogün geleceğinizi beklerseniz betül hanımla görüşmeniz oluyor dedi canım

Az önce merkezden aradılar transfer sonrası bilgi almak için randevu olayında sordum randevu almanıza gerek yok gelince kan verirsiniz biz biliyoruz zaten Ogün geleceğinizi beklerseniz betül hanımla görüşmeniz oluyor dedi canım
Aa süper👍🏻 Tamam canım sağol🌸

Back
X