yardımın için sağol.gmail adresin nedirki?ALLAHım bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah hepimizin.a.s
slm kızlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.Allah herkesin dualarını kabul etsin.Şükürler olsun ki ben dün hamile olduğumu öğrendim.Allah isteyen herkese nasip etsin.ben aslen bursalı değilim buraya evlendim ve pek çevrem yok henüz o yüzden kendime iyi bir dr edinmek istiyorum ama yardımınız ve önerilerinizle beni bilgilendirirseniz sevinirim.bayan dr istiyorum.erkekten çekiniyorum.bayramdan sonra muhakkak gitmem gerek.sanırım geç döllenme oldu.adetim 3 gün geçti kan testim 157 çıktı.
merhaba 82bursa... nasıl geçti görüşmen, merak etttim.. başlamışsındır herhalde ilaçlara?
EVET MİSTEL.başladım ilaçlara bakalım.aynen seninkilerden verdi banada.antibiyotiğim bitti tekrar başlamama gerek yoktu herhalde.lucrını sen buzdolabındamı saklıyorsun.bu arada sen neler yaptın.tekrar ne zaman gidiyosun doktora?
ben burdayım hep.sizler yoksunuz.lucrınle devam ediyorum şimdilik.4.yü vurdum bu sabah.yaklaşık ne zaman olur ki benim işlemim?
YOK CANIM ganl-f lerimde var.onları adetin 3.günü başlıcam herhalde.şuara aynı zmaanda folik asit aspirin de kullanıorum.sen neler yaptın bakalım?a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?