BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar...bu mübarek gecede isteyen herkes için hayırlı gebelikler evlatlar diliyorum.. Allah gönlünüze göre versin insallah.. :Saruboceq:

slm kızlar öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun.Allah herkesin dualarını kabul etsin.Şükürler olsun ki ben dün hamile olduğumu öğrendim.Allah isteyen herkese nasip etsin.ben aslen bursalı değilim buraya evlendim ve pek çevrem yok henüz o yüzden kendime iyi bir dr edinmek istiyorum ama yardımınız ve önerilerinizle beni bilgilendirirseniz sevinirim.bayan dr istiyorum.erkekten çekiniyorum.bayramdan sonra muhakkak gitmem gerek.sanırım geç döllenme oldu.adetim 3 gün geçti kan testim 157 çıktı.

hayırlı olsun.nevin özsaraç var pembe mavide zübeyde hanımlada bağlantılı tavsiye ederim.

bursalı kızlar nasılsınız bayramınız mübarek olsun

ahhhhhhhhhhhh benim adetim şaşkolaz oldu ne zaman olacağı belli değil dr inatla gitmiyorum
16 gün geçikmeli oldu menepoza mı gireceğim ne

merhaba 82bursa... nasıl geçti görüşmen, merak etttim.. başlamışsındır herhalde ilaçlara?

merhaba 82bursa... nasıl geçti görüşmen, merak etttim.. başlamışsındır herhalde ilaçlara?

EVET MİSTEL.başladım ilaçlara bakalım.aynen seninkilerden verdi banada.antibiyotiğim bitti tekrar başlamama gerek yoktu herhalde.lucrını sen buzdolabındamı saklıyorsun.bu arada sen neler yaptın.tekrar ne zaman gidiyosun doktora?

DÜNDEN BERİ SANA CEVAP YAZIYORUM AMA BİR TÜRLÜ GÖNDEREMİYORUM.. BAKALIM BU YAZDIĞIM GİDECEK Mİ? SANIRIM SİSTEM ÇÖKMEK ÜZERE :1no2: LUCRIN' GÜNEŞ ALMAYAN BİR ODADA SAKLAMIŞTIM, BUZDOLABİNA KOYMAYA GEREK YOK DEMİŞLERDİ.. BEN DE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA REGL OLUNCA GİDİP İĞNELERİ YAZDIRACAĞIM.. YANİ BİR AKSİLİK ÇIKMAZSA.. SANA İĞNELERİ HEMEN VERDİ DEMEK Kİ?? DOĞUM KONTROL HAPIN BİTTİ Mİ?

CUMARTESİ GTİİM KOntrole.pazar günü lucrıne başladım bakalım hayırlısıyla.d.kontrol hapım bitmedi daha içiyorum.

Bursalı kızlar kimse yok mu neden sesimiz kesildi seherim hamiş kaldın beni unuttun

ben burdayım hep.sizler yoksunuz.lucrınle devam ediyorum şimdilik.4.yü vurdum bu sabah.yaklaşık ne zaman olur ki benim işlemim?

YOK CANIM ganl-f lerimde var.onları adetin 3.günü başlıcam herhalde.şuara aynı zmaanda folik asit aspirin de kullanıorum.sen neler yaptın bakalım?a.s

Selam Bursalı bayanlar..Ayran içtik ayrı mı düştük..Nasıl herkeste vaziyet???Ben hamileliğimin keyfini sürüyorum...Özledim forumumuzu..

YOK CANIM ganl-f lerimde var.onları adetin 3.günü başlıcam herhalde.şuara aynı zmaanda folik asit aspirin de kullanıorum.sen neler yaptın bakalım?a.s

herkese merhaba. epey olmuş bakmayalı sayfaya. anlatayım neler yaptığımı.. haplar bitince, birkaç gün sonra regl oldum. hemen lucrın'e başladım. sabah-akşam MD uyguluyorum. aynı zamanda menegon iğnelere de başladım. akşamları 5 doz birden vuruluyorum. yine kontrole gideceğim. bakalım büyümüş mü yımırtalar bu arada arkadaşlar uludağ üniversitesi tekrar rapor verebilecekmiş bilginiz olsun. ama resmi yazı gelmediği için şu an işlem yapmıyorlar. aslında geçen hafta sormuştum, belki de başlamışlardır vermeye..

kızlar fakülte bir kaç gün içinde rapor vermeye başlıyor merak etmeyin gerçi artık yeni kanunlar tüp bebek hastalarına pek yardımcı olmuyor ne diyelim buna şükür Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…