Merhaba arkadaşlar ben bursa Jinemed te tedavi gördüm ve şu an gebeyim perşembe günü ilk kez bebeklerimi ultrasonda göreceğim.. çooookkk heyecenlıyım..test sonuşlarına göre belki ikiz olabilir demişti dr. Murat bey iple çekiyorum perşembeyi...
Merhaba arkadaşlar ben bursa Jinemed te tedavi gördüm ve şu an gebeyim perşembe günü ilk kez bebeklerimi ultrasonda göreceğim.. çooookkk heyecenlıyım..test sonuşlarına göre belki ikiz olabilir demişti dr. Murat bey iple çekiyorum perşembeyi...
4 AŞILAMA YAPTIRDIM.OLMADI.TEDAVİM BAŞLADI.EKİM ADETİMDE TÜP BEBEK YAPTIRICAM KISMETSE.UZUN PROTOKOL UYGULANACAKMIŞ.İŞTE BÖYLE DAHA YOLUN BAŞINDAYIM YANİ.:1no2:
cnm hayırlı olsun sanada uzun protokol de biraz daha fazla iğne yapıyosun ama eğer yaşın genç ve yumurtalıkların iyiyse uygun olan bir tedavi protokolü adetin 21. günü lucrin iğnesiyle başlayıp adetle diğer iğnelere geçeceksin uygun dozla yumurtaların büyütülmeye başlayacak..inşallah herşey yolunda gider aklına takılan ve paylaşmak istediğin her şey için yazışabiliriz..a.s
teşekkürler yardımın için.ama doktorum beni adetimin 3.günü çağırdı yani eylülde adet olunca başlıcak.ekimdeki adettede yapıcak.herhalde hemen iğnelere başlamıcak.kontorl için çağırmış olabilir.
Sanirim öyle olacak.çalişiyorum da bakalim nasil olacak .
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum aşılama ile ilgili nerde konuşuluyor acaba beni yönlendirirseniz memnun olurum bulamadım da
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum aşılama ile ilgili nerde konuşuluyor acaba beni yönlendirirseniz memnun olurum bulamadım da
bnde pemmbe mavi nevin hnm a gidiyorum.....şimdi yokmuş cuma gelecekmiş aşılamamam olacak bnm de bakalım artık....gelince gidip bir konuşacağım........
teşekkürler mistel içimi rahatlattın gerçekten.bende güveniyorum oraya ve doktoruma ama yine de araştırmak istedim.niye negatif senin sonucun.bunuda öğrendiğinde yazarmısın?
merhaba hoşgeldin aramıza.. burda genelde tüp bebekçiler var ama aklına takılan herşey için buradan yazışabiliriz çünkü tüp bebekten önce bizde o aşmalardan geçtik..kaydirigubbakcemile5
merhaba ecearda. nihayet görüştüm nevin hanımla. sonucun negatif olması ile ilgili fazla yorumlarda bulunmadık. endişelerimi dile getirdim, o da son derece kısa ve öz olarak internette fazla dolaşıp da kafanı yorma dedi :1rolleyes: bu sefer daha az doz uygulayacağını söyledi sanırım bu da uzun protokol denilen şey oluyor? senin gibi eylül adetiyle başlayıp ekim adetiyle devam edeceğim. ilk olarak doğum kontrol hapı verecekmiş.önümüzde uzun bir süreç varama bu sefer kendimi daha hazır hissediyorum. en azından iğneleri tanıyorum ve uygulama konusunda deneyim kazandım. insan neler yaşanacağını bilince daha endişesiz yaşıyor tedaviyi.. umarım faydası olur.. tabii bu arada üniversitenin rapor vermemesi gibi bir sıkıntımız var. nevin hn. bu durumu araştırıp bilgi verecekti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?