BURSA başlığı altında toplanalım..Birbirimizden haberimiz olsun!!!!

selam kızlar nasılsınız bende pembe mavıye gıdıcem benım doktorum jale hanım suanlık orda belkı sızlerlede tanışırız ben haftaya perşembe veya cumaya randevu alıcam o gun gıdıcek olan varmı aranızda benım tup bebek denemem tuttu ama ucuzlerım var malesef bırını sonlanırıcaklar suan 6 haftalık oldular 12. haftayı beklıycez

seherim hayırlısı olsun.ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu verir biliyosun.sakın karamsarlığa kapılma.düşünsene içinde 3 yavrun ve senin her halinden etkileniyorlar.sakin ol güzel düşün.a.s:teselli:ben ay sonuna doğru gidicem.artık kontrollere pembe mavide mi devam edeceksin?

canım suan jale hanım orda dıye oraya gıdıyorum doktorum orda oldugu surece orda olucam sakin olmaya calışıyorum ama ama sonlandırmayada kıyamıyorum ayrıca sonlandırınca dıgerlerınde duşuk tehlıkesı artıyormuş mevlam hakkımızda hayırlısını nasıp etsın

seherim her zaman yanındayım üzme kendini bu bebekler mucize bebekler ve çok kıymetliler Allah onların yanında olsun

kızlar selamlar bana acilen prof dr osman develioğlunun telefon numarası lazım bilen varsa bana özelden yazabilirmi acaba rica etsem teşekkürler..

iyiym valla neler yaptın merak ettim.gitiinmi doktora tekrar.ben bazen çok heyecanlanıyorum bazende karamsarlaşıyorum.ya olmazsa diye.hem maddi hemde manevi yıkılırım.:uhm:

mistelcim yanlış anlamazsan bişey sorucam.niye nevin hanıma negatifin sebebini sormadın?

mistelcim yanlış anlamazsan bişey sorucam.niye nevin hanıma negatifin sebebini sormadın?

aslına bakarsan bunu çok fazla sorgulamadık.. çünkü bizde morfolojik bozukluk da olduğundan fazla beklenti içine girmemiştim..ayrıca benim yumurtalar tedaviye çok geç cevap veriyor ve çok yavaş gelişiyor, gerçi 18 yumurta elde etmiştik.. transfer edilen 4 embriyodan da 2'si kaliteliydi.. o yüzden bunlardan başka nevin hanımın da söyleyeceği farklı olmayacaktı ki zaten yumurta gelişimi üzerine konuştuk.. negatif sonucun nedenini sorunca alacağım cevap eminim çok klişe sözler içerecek ama tedaviye başlamadan önce tekrar konuşacağım.. sanırım önümüzdeki hafta regl olurum, o zaman başlarız maratona sositososito.. bu sefer ilaç dozunu azaltacakmış, bakalım olumlu etkisi olacak mı? senin de micro olacaktı değil mi? ama yıkılırım falan deme, dersen de hiç başlama.. evet çok yıpratıyor ama ne kadar şanslı olduğumuzu düşün.. benden büyük ablalarım var çocuksuz, ah keşke bizim zamanımızda da bu tedaviler mümkün olsaydı da deneyebilseydik.. ve belki de şansları çok yüksek çiftlerdi ama bunu hiçbir zaman bilemeyecekler.. ben hep bunu düşünerek rahatlıyorum.. çünkü elimden geleni yapıyorum :lepi:

haklısın.rahat olmam lazım.benim tüp bebek olucak.bende önümüzdeki hafta adet olursam nevin hanım a gidicem.seni adetin kaçıncı günü çağardı.2 mi 3 mü?kaydirigubbakcemile5

MİSTEL ADET OLDUNMU?GİTTİNMİ MERAK ETTİM.BEN DAHA OLMADIM.AMA BU ARALAR OLURUM HERHALDE.ADETİM DÜZENSİZ OLDUĞU İÇİN BİLMİYORUM.:çok üzgünüm:

MİSTEL ADET OLDUNMU?GİTTİNMİ MERAK ETTİM.BEN DAHA OLMADIM.AMA BU ARALAR OLURUM HERHALDE.ADETİM DÜZENSİZ OLDUĞU İÇİN BİLMİYORUM.:çok üzgünüm:

bugün gittim. doğum kontrol hapını verdi, bugün başladım kullanmaya. coraspin, antibiyotik (eşime de) ve folikasit de beraberinde kullanacakmışım. yaklaşık 21 gün sonra ikinci kanamam olduğunda tekrar gideceğim ve iğnelere başlayacağız.

mistel bende yarın gidicem nevin hanıma.sanırım banada aynı tedavileri uygular.ayy ne güzel olur aynı zamanda hamiş olsak ve yavrularımıza kavuşsak.bak şimdi çok mutlu oldum.sen gonal-f aldınmı?yumurta gelişimi,yumurta toplama ve transfer zamanı hemen hemen kaçgünde bir nevin hanım a gittin?çalışıyortum ya ben o manada soruyorum.:CüvCüv::CüvCüv:

hadi bakalım hayırlısı..umarım bu özlem bir an önce biter :1hug: şekerim ben daha önce gonal-f kullanmadım. lucrin ile başlayıp puregon ile devam ettim. bir iğne daha vardı, adını unuttum bak şimdi.. iğnelere başlayınca listelerimizi karşılaştırırız.. uygulama zamanı nevin hanım çok sık çağırmadı. bir de benim yumurta gelişimi çok yavaş olduğundan süre çok uzamıştı.. umarım sende öyle olmaz. normalde benim aldığım iğnelerle 3 tüp bebek uygulamsı yapılırmış, düşün ki ben hepsini bir uygulama için tükettim kafamçokkarıştı karnım resmen mosmor lekelerle dolmuştu.. heleki çalışırken çok zor oluyordu, günde 4 kere iğne olmak kolay değil tabii.. umarım bu kez daha normal geçer :1rolleyes: bu arada bayramda tatili için şehir dışında olacağım, yanımda cep bilgisayarı olacak ama bu sayfaya giremiyorum, nevin hn ile görüşmeden sonra kafana bir şey takılırsa eğer mail adresime yaz. gmail'i sürekli kontrol ediyorum çünkü..

yardımın için sağol.gmail adresin nedirki?ALLAHım bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah hepimizin.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…