seherim hayırlısı olsun.ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu verir biliyosun.sakın karamsarlığa kapılma.düşünsene içinde 3 yavrun ve senin her halinden etkileniyorlar.sakin ol güzel düşün.a.s:teselli:ben ay sonuna doğru gidicem.artık kontrollere pembe mavide mi devam edeceksin?
MİSTEL NERELERDESİN?hihoyyytkaydirigubbakcemile5
mistelcim yanlış anlamazsan bişey sorucam.niye nevin hanıma negatifin sebebini sormadın?
haklısın.rahat olmam lazım.benim tüp bebek olucak.bende önümüzdeki hafta adet olursam nevin hanım a gidicem.seni adetin kaçıncı günü çağardı.2 mi 3 mü?kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
valla unuttum kaçıncı günü çağırdığını :1shok: neyse 1. günü giderim artık.. nasıl olsa hapla başlayacağız...
MİSTEL ADET OLDUNMU?GİTTİNMİ MERAK ETTİM.BEN DAHA OLMADIM.AMA BU ARALAR OLURUM HERHALDE.ADETİM DÜZENSİZ OLDUĞU İÇİN BİLMİYORUM.:çok üzgünüm:
bugün gittim. doğum kontrol hapını verdi, bugün başladım kullanmaya. coraspin, antibiyotik (eşime de) ve folikasit de beraberinde kullanacakmışım. yaklaşık 21 gün sonra ikinci kanamam olduğunda tekrar gideceğim ve iğnelere başlayacağız.
mistel bende yarın gidicem nevin hanıma.sanırım banada aynı tedavileri uygular.ayy ne güzel olur aynı zamanda hamiş olsak ve yavrularımıza kavuşsak.bak şimdi çok mutlu oldum.sen gonal-f aldınmı?yumurta gelişimi,yumurta toplama ve transfer zamanı hemen hemen kaçgünde bir nevin hanım a gittin?çalışıyortum ya ben o manada soruyorum.:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?