Bursa'da oturuyorum bebek veya çocuk bakabilirim..evimde de olur.evinizde de olabilir.bakıcılığı sadece iş olarak değil..çocuklarla ilgilenmeyi sevdiğim için istiyorum..ilgilenen varsa iletişime geçebilirim.
ben bursada oturuyorum.bir bakıcı arıyorum ama seneye için.kendin hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim.ör,kaç yaşındasın,evli misin,çocuğun var mı,daha önce çocuk baktın mı,evin bursanın hangi semtinde.
arkadaşlar bakın bu konuyu ben komşum için açtım komşum emekli 47 yaşında 2 çocuk annesi..daha önce tecrübesi olup olmadığını tam olarak bilmiyorum..ama çocuk yahut bebek bakımını iş olarak değil kendi çocuğu gibi bakacağına kendim kadar eminim..kızının okulu nedeniyle iş ihtiyacı var malum bu vakitte çocuk okutmak zorr zanaat ..ama siz seneye demişsiniz..komşumun şu anda iş ihtiyacı var..biz yıldırım davutkadı semtinde oturuyoruz...başka soracağınız bir soru varsa onun adına cevaplayabilirim..
merhaba, bnde bursada oturuyorum ve seneye yani yazdan sonra çocuk bakmak ve eğitimine yardımcı olmak istiyorum, çocuk gelişimi ve eğitimi okuyorum.. cevabınızı bekliyorum.