- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.341
eh yedi işte birazda olsa yarencik nasıl bugün vallahi şu günleriniz iyi günleriniz ek gıdaya geçince ne çorba yapsam nasıl yedirsem kahvaltı yapmadı yoğurt yemedi meyveyi nasıl yedircem ahh ahh ama güzel dertler bunlar
kızlar gene geldim ama adet olmazsam gecen ayki gibi doktora giderim yine ilaçlamı olacağım ben hep adet çok üzülüyorum
afiyet olsun prensese ayyy canım bende diyorum ek gıdalar bir geçsek büyüseler diye o dönem daha zor demek. sizlerden fikir alacağız o zaman bizi bilgilendirirsiniz o zaman ne nasıl vereceğiz ben hiç bilmiyorum çünkü. inş. öğrenirim zamanla.
dün akşam zeytinyağı sürdüm poposuna yaptı kakasını hemen. saat 23:30 falandı. bugün hala yapmadı yine ama ağlamıyor. huzursuz görünmüyor. müdahel etmeyeceğim bakalım kendi kendine ne zaman yapacak.yada yapacak mı?
yaren kakasını şimdi yapt ama rengi açık yeşil gibi neden öyle oldu anlamadım. acaba mama veriyorum diye mi böyle oldu. kızlar normal mi bu durum?
vallahi ben çok zorluk yaşadım alıştırana kadar canımı çıkardı cadı ama inş yarende diyer bebeklerde ecrin kadar zor olmaz inş sorunsuz yapar annesi
inşallah canım ya bende çok tedirgin oluyorum canım ya valla takdir ediyorum seni ne kadar güçlüsün hep yalnız büyütmüşsün kızını her zorluğun üstesinden gelmişsin hayranım böyle insanlara ben hemen panik oluyorum
vallahi bilemiycem mamadanda olabilir bide hem aptamil hem sma veriyosan oda yapabilir ben ilk zamanlar kakadan üç kere götürdüm ecrini doktorakaydirigubbakcemile3
sıkma canını limoncum böyle böyle büyüyecek yaren prenses bana doktor bunlar iyi günlerin derdi bende bi büyüse derdim gözünüde korkutmayımda:)yeterki sağlıklı olsunlar limoncum benim çıkmam lazım yarına kısmet olurda kalkarsak görüşürüz
yaprakcımda gelmemiş bugün inş ilayda iyidir
sen ne şikayetle gittin doktora peki? şimdi aptamil veriyorum sma vermiyorum onu vereyim dedim daha iyi diye.
kimsecikler yok bugün herkes haftasonunun tadını çıkaryor galiba
yaa sorma ne çıkarıyorum :)ecrinle ilgileniyodum ondan gelemedim hava güzel diye biraz dışarı çıkardım 20dk falan ama az önce çok kustu gene tesadüfmü bilmiyorum ama her dışarı çıkardığımda kusuyo yaa yada meyve püresi yedirdim arkasınada yoğurt verdim ondanmı oldu bilmiyorum en yakın zamanda yeşim hanıma gitmek istiyorum ama eşim yüüznden kaldık siz yareni ne zaman götürüyosunuz doktora peki
eşime bağlı canım eşim ne zaman fırsat bulursa gideceğiz canım. neden kustu ki acaba ama dışarıya çıkarman ile ilgili bişey değildir bence belki yedikleriyle alakalıdır canım.
bende bilmiyorum limoncum büyüselerde bi dertlerini anlatsalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?