Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

afiyet olsun prensese ayyy canım bende diyorum ek gıdalar bir geçsek büyüseler diye o dönem daha zor demek. sizlerden fikir alacağız o zaman bizi bilgilendirirsiniz o zaman ne nasıl vereceğiz ben hiç bilmiyorum çünkü. inş. öğrenirim zamanla.
dün akşam zeytinyağı sürdüm poposuna yaptı kakasını hemen. saat 23:30 falandı. bugün hala yapmadı yine ama ağlamıyor. huzursuz görünmüyor. müdahel etmeyeceğim bakalım kendi kendine ne zaman yapacak.yada yapacak mı?

vallahi ben çok zorluk yaşadım alıştırana kadar canımı çıkardı cadı ama inş yarende diyer bebeklerde ecrin kadar zor olmaz inş sorunsuz yapar annesi

yaren kakasını şimdi yapt ama rengi açık yeşil gibi neden öyle oldu anlamadım. acaba mama veriyorum diye mi böyle oldu. kızlar normal mi bu durum?

yaren kakasını şimdi yapt ama rengi açık yeşil gibi neden öyle oldu anlamadım. acaba mama veriyorum diye mi böyle oldu. kızlar normal mi bu durum?

vallahi bilemiycem mamadanda olabilir bide hem aptamil hem sma veriyosan oda yapabilir ben ilk zamanlar kakadan üç kere götürdüm ecrini doktorakaydirigubbakcemile3

vallahi ben çok zorluk yaşadım alıştırana kadar canımı çıkardı cadı ama inş yarende diyer bebeklerde ecrin kadar zor olmaz inş sorunsuz yapar annesi

inşallah canım ya bende çok tedirgin oluyorum canım ya valla takdir ediyorum seni ne kadar güçlüsün hep yalnız büyütmüşsün kızını her zorluğun üstesinden gelmişsin hayranım böyle insanlara ben hemen panik oluyorum

elim mahkumdu başka çarem yoktu napayım Allahta yardımcım oldu bide ben ilk iki hafta kafama bişey takılınca hemen aradım medicali yoğunbakım ünitesini saolsun hemşireler her sorumu cevapladılar sonrada alıştım zaten bebek ağlayınca hangi sıkıntısından ağlıyo anlıyosun

sıkma canını limoncum böyle böyle büyüyecek yaren prenses bana doktor bunlar iyi günlerin derdi bende bi büyüse derdim gözünüde korkutmayımda:)yeterki sağlıklı olsunlar limoncum benim çıkmam lazım yarına kısmet olurda kalkarsak görüşürüz

vallahi bilemiycem mamadanda olabilir bide hem aptamil hem sma veriyosan oda yapabilir ben ilk zamanlar kakadan üç kere götürdüm ecrini doktorakaydirigubbakcemile3

sen ne şikayetle gittin doktora peki? şimdi aptamil veriyorum sma vermiyorum onu vereyim dedim daha iyi diye.

görüşürüz canım.

sen ne şikayetle gittin doktora peki? şimdi aptamil veriyorum sma vermiyorum onu vereyim dedim daha iyi diye.

ben ishal gibi yapıyodu bide rengi deyişiyodu yeşil oluyodu bazen sarı oluyodu kafam takıldı bide ishal prematüre bebekler için çok tehlikeliydi o yüzden 1 hafta ,içinde 3 kere götürmüştüm sonra şükürki sorun çıkmadı

kimsecikler yok bugün herkes haftasonunun tadını çıkaryor galiba

yaa sorma ne çıkarıyorum :)ecrinle ilgileniyodum ondan gelemedim hava güzel diye biraz dışarı çıkardım 20dk falan ama az önce çok kustu gene tesadüfmü bilmiyorum ama her dışarı çıkardığımda kusuyo yaa yada meyve püresi yedirdim arkasınada yoğurt verdim ondanmı oldu bilmiyorum en yakın zamanda yeşim hanıma gitmek istiyorum ama eşim yüüznden kaldık siz yareni ne zaman götürüyosunuz doktora peki

eşime bağlı canım eşim ne zaman fırsat bulursa gideceğiz canım. neden kustu ki acaba ama dışarıya çıkarman ile ilgili bişey değildir bence belki yedikleriyle alakalıdır canım.

eşime bağlı canım eşim ne zaman fırsat bulursa gideceğiz canım. neden kustu ki acaba ama dışarıya çıkarman ile ilgili bişey değildir bence belki yedikleriyle alakalıdır canım.

bende bilmiyorum limoncum büyüselerde bi dertlerini anlatsalar

cumarteside çalışıyomu seninde eşin limoncum benimki çalışıyo çalışmasa cumartesi götürcem ama

bu saate kadar çok iyiydik... ama şimdi huysuzlandı kızım neden bilmiyorum. görümcem milupanın papatya çayını ver dedi. iyi gelir sakinler dedi. bugün ondan verdim. saatlerdir kesmeden ağlıyor. sinirlerim bozuldu. hiç elini ayağını çekmeden öyle ağlıyor. emzik verdim. salladık. karnına masaj yaptım. yok susmadı susmadı. bedeb oldu papatya çayından mı acaba. en son annemle battaniyede salladık sakinle şimdi. oyyyyyy içim tükendi. o ağladıkça benim canım acıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…