Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

benimde doktorum ahmet bey. hormon tahlili yapalım diyorum adetlerin düzenli masrafa gerek yok diyor, rahim filmi diyorum dur bakalım bekleyelim masraf etme diyor, ameliyat diyorum bekleyelim ne gereği var şimdi masraf diyor yani ahmet bey benim bütcemi benden çok düşünüyor sağolsun bende bari fakülteye gideyimde tahlillerimi orda yaptırayım dedim oradaki uzmanla konuşuyoruz ben söyledim ahmet bey'in hastası olduğumu, uzmanda çok övdü ahmet beyi. ahmet beyde uzmanlığını uludağda yapmış hatta hocalar kalmasını çok istemişler. iyi bir doktor olduğu hala fakültede konuşulurmuş.çok sakin ve sağduyulu bir doktor. ama benim işim biraz komplex olduğu için ben aynı anda fakületeyede başladım. çünkü bende çikolata kisti var aşılama tüp bebek ameliyat herşey olabilir herşey ihtimal dahilinde o yüzden fakülteyede devam ediyorum.

bende yaklaşık beş ay önce sezeryanla doğum yaptım .ondan öncesindede düzenli olarak balıkesirde kendi çalıştığım hastanede hemde bursada tavsiye üzerine dr ahmet yılmaza kontrole geliyordum.balıkesirdeki dr acil bir durumolursa diye tercih ettiğim oranın en iisi olan dr idi.ama benim tercihim kesinlikle dr ahmet yılmazdı.bursaya yetişememek beni korkutuyodu.ama onada gerek kalmadı .Dr ahmet yılmaz hakkaten çok konuşan birisi değil.zaten konuşmayada hiçvakti kalmıyodur heralde.benim gittiğim dönemde dört kadın doğumcu vardı ama en yoğun hasta sayısıda onunda .birde arada sırada bir bayan dr vardı ona muayene olanlar oluyodu okadar.doğum yaptığımdada gördümki tüm servis dr ahmet beyin hastalarıyla doludu.hem muyene olan hastalar hem doğum yapacaklar hemde servisteki hastaların vizitini yapmak gerçekten herkesin harcı değil.sezeryan sonrası hiçbir şikayette yaşamadım.o akşam ayağa kalktım eve gittiğimde ikinci gün kendi işimi bile yapmaya başladım.doğumhanede ki ebelerde çok ilgiliydiler.ameliyathane ekibide süperdi.yine hamile kalırsam dr ahmet yılmaza hiç şüphe etmeden giderdim.benim dokuz ay boyunca gerçekleşmesinden korktuğum şeylerin hiçbiri de başımada gelmedi çok şükür.buda benim ikinci bebeği düşünmemede cesater bile veriyor

02.03.2012

Editor Not : Dr. Ahmet Yılmaz'dan gelen talep dogrultusunda bundan boyle arti kkendisi hakkinda hicbir paylasim yapilmayacaktir. Anlayisinzi icin tesekkur ederiz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…