- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.321
ya iş oraya kalsın yeterki izin çıksın orası kolay buluruz çaresini.
ben ondan diyorum yaa işte inanki limoncum çok yalnızım yani öyle hissediyorum kendimi bi tane olsa yeter ama yok ne kuzenim var burda ne ablam ne annem ne babam yazı dört gözle bekliyorum haziran gibi yozgata gidecem
evet evet aynısı benimki kel deyil işte koca kafalı sadecekaydirigubbakcemile3
en azından senin umudun var tatlım hazirana az kaldı.biz bu yaz gidemeyeceğizde.insan kendini çok yalnız hissediyor gurbette. dertleşecek kimse yok. ne sıkıntını paylaşacağın ne mutluluğunu.
benimki hem kel hem koca kafalı
eşim onu diyo bana git desem nasıl gideceksin diyolmaz:
sen yeterki izin ver de gerisini ben hallederimde. en azından seninki onu diyor benimki lafını bile ettirmiyor.boshayallersmile
ben iki senedir gitmiyorum yozgata annemler geldi ecrinin mevlüdüne işte orda gördüm yoksa ecrini nereye götürecektim eşiminde izin yok nasıl yapcaz bilmiyorum artık yok kimsem yok seninde öyle ben ondan buraya üye oldum yoksa kafayı yiyosun evde kimse yok otur otur ecrin doğduktan sonra dahada bunaldım bebek var sıkılmazsın diyo ama yorgunluk uykusuzluk sıkıntı stres daha neler neler işte insan içine ata ata işte
kaydirigubbakcemile3:roflol:erken yaştamı döktü yoksa evlendikten sonra senmi döktün adamın saçlarınıaklinialirimsmile
biz evlendik ilk zamanlar kuaför iki adım ötede markette öyle yalnız göndermezdi akşam beraber gideriz diye şimdi onlara karışmıyo şükür kikaydirigubbakcemile2
seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım çünkü. ama çocuk olmayınca hamileyken bile özledim mi gidiyorum artık çocuk var gidemem sık sık. evet canım burada birbirimizi görmesekte svinçlerimize üzüntülerimize ortak oluyoruz iyi geliyor insana. ilk zamanlar çok yalnızdım. zamanla bir kaç kişi tanıdım. eşimin iş yerinden arkadaşlarının hanımlarıyla tanıştım sonra onlarla gidip gelmeye başladık. arkadaş olduk öyle geçti zaman. ama artık bebek var hiç bir yere çıkamıyorum. annem var diye akşamları biraz yürüyüşe çıkıyoruz eşimle o kadar. annem gidince onuda yapamayacağım.
o senin yüzünden diyorbiz 8 yıl çıktık eşimle. ağustostada iki yıl olacak evleneli. düşün artık neden kel.
aaaaaaaa çok benziyorlar valla. aynı benimki. sitenin içinde market var oraya salmıyor ben alırım gelirken diyor. kuaföre gidiyorum kapıya bırakıyor. çıkacağına yakın çağrı at gelip alcam diyor. sonra gelip alıyor. beni çalcaklar diye korkuyor adam.
annen gidincede hava ısınır bebekle çıkarsınız yada arabayla bi hava alırsınız benim eşim arkadaşlarıylada görüşme taraftarı deyil bi arkadaşını tanıyorum şimdiye kadar oda nişanlı geçen sene ramazanda iftara çağırmıştık yemeye öyle geldilerde tanıştık limoncum ecrin uyandı canım bi çorba yedirmeye çalışcam ben görüşürüz yareni öpüyorum artık öpebiliriz kocaman abla olduopuyorumnanaktan
anladım neden dökülmüş o saçlar senin suçunmuş genekaydirigubbakcemile3
en azından şimdi karışmıyormuş bizimki hala aynı ne zaman bıkacak bakalım.önceden diyordu bana öğrenci gibi duruyorsun. nerden bilecekler senin evli olduğunu. yüzüğüm varya diyorum kim görcek onu diyo. şimdi anlaşılıyor evli ve çocuklu olduğum kocaman bir göbek.
tamam canım afiyet olsun prensese. bizde sizi öpüyoruz kızımla kocamannnn.
yaaaaaaaaaa bilmem artık. genetik bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?