Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ben ondan diyorum yaa işte inanki limoncum çok yalnızım yani öyle hissediyorum kendimi bi tane olsa yeter ama yok ne kuzenim var burda ne ablam ne annem ne babam yazı dört gözle bekliyorum haziran gibi yozgata gidecem

en azından senin umudun var tatlım hazirana az kaldı.biz bu yaz gidemeyeceğizde.insan kendini çok yalnız hissediyor gurbette. dertleşecek kimse yok. ne sıkıntını paylaşacağın ne mutluluğunu.

en azından senin umudun var tatlım hazirana az kaldı.biz bu yaz gidemeyeceğizde.insan kendini çok yalnız hissediyor gurbette. dertleşecek kimse yok. ne sıkıntını paylaşacağın ne mutluluğunu.

ben iki senedir gitmiyorum yozgata annemler geldi ecrinin mevlüdüne işte orda gördüm yoksa ecrini nereye götürecektim eşiminde izin yok nasıl yapcaz bilmiyorum artık yok kimsem yok seninde öyle ben ondan buraya üye oldum yoksa kafayı yiyosun evde kimse yok otur otur ecrin doğduktan sonra dahada bunaldım bebek var sıkılmazsın diyo ama yorgunluk uykusuzluk sıkıntı stres daha neler neler işte insan içine ata ata işte

sen yeterki izin ver de gerisini ben hallederimde. en azından seninki onu diyor benimki lafını bile ettirmiyor.boshayallersmile

biz evlendik ilk zamanlar kuaför iki adım ötede markette öyle yalnız göndermezdi akşam beraber gideriz diye şimdi onlara karışmıyo şükür kikaydirigubbakcemile2

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım çünkü. ama çocuk olmayınca hamileyken bile özledim mi gidiyorum artık çocuk var gidemem sık sık. evet canım burada birbirimizi görmesekte svinçlerimize üzüntülerimize ortak oluyoruz iyi geliyor insana. ilk zamanlar çok yalnızdım. zamanla bir kaç kişi tanıdım. eşimin iş yerinden arkadaşlarının hanımlarıyla tanıştım sonra onlarla gidip gelmeye başladık. arkadaş olduk öyle geçti zaman. ama artık bebek var hiç bir yere çıkamıyorum. annem var diye akşamları biraz yürüyüşe çıkıyoruz eşimle o kadar. annem gidince onuda yapamayacağım.

biz evlendik ilk zamanlar kuaför iki adım ötede markette öyle yalnız göndermezdi akşam beraber gideriz diye şimdi onlara karışmıyo şükür kikaydirigubbakcemile2

aaaaaaaa çok benziyorlar valla. aynı benimki. sitenin içinde market var oraya salmıyor ben alırım gelirken diyor. kuaföre gidiyorum kapıya bırakıyor. çıkacağına yakın çağrı at gelip alcam diyor. sonra gelip alıyor. beni çalcaklar diye korkuyor adam.

annen gidincede hava ısınır bebekle çıkarsınız yada arabayla bi hava alırsınız benim eşim arkadaşlarıylada görüşme taraftarı deyil bi arkadaşını tanıyorum şimdiye kadar oda nişanlı geçen sene ramazanda iftara çağırmıştık yemeye öyle geldilerde tanıştık limoncum ecrin uyandı canım bi çorba yedirmeye çalışcam ben görüşürüz yareni öpüyorum artık öpebiliriz kocaman abla olduopuyorumnanaktan

en azından şimdi karışmıyormuş bizimki hala aynı ne zaman bıkacak bakalım.önceden diyordu bana öğrenci gibi duruyorsun. nerden bilecekler senin evli olduğunu. yüzüğüm varya diyorum kim görcek onu diyo. şimdi anlaşılıyor evli ve çocuklu olduğum kocaman bir göbek.

biz aştık onları şükür bakalım yalnız çarşıya gitsem diyorum napcaksın yalnız başına diyo

tamam canım afiyet olsun prensese. bizde sizi öpüyoruz kızımla kocamannnn.

limoncum birinin göbeyi kalsa benimki kalırdı inan bana yavaş yavaş gidiyo ödemlerim bile yeni iniyo benim düşün bi sene olcak nerdeyse yüzük görülmez diyo haa bizimkide çok takıtılıydı alyansa hamileyken bile zorla taktırırdı sonra şişince mecbur çıkardım şimdi evde takamıyorum su alınca alerji yapıyo dışarıya çıkarken takıyorum hemen

tamam canım afiyet olsun prensese. bizde sizi öpüyoruz kızımla kocamannnn.

eh yedi işte birazda olsa yarencik nasıl bugün vallahi şu günleriniz iyi günleriniz ek gıdaya geçince ne çorba yapsam nasıl yedirsem kahvaltı yapmadı yoğurt yemedi meyveyi nasıl yedircem ahh ahh ama güzel dertler bunlar

kızlar gene geldim ama adet olmazsam gecen ayki gibi doktora giderim yine ilaçlamı olacağım ben hep adet çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…