- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.361
cumarteside çalışıyomu seninde eşin limoncum benimki çalışıyo çalışmasa cumartesi götürcem ama
limoncum papatya çayı yaparmı bilmiyorum ki ama sanmam çünkü doktorlar öneriyo bazen ama ben sadece rezen çayı verdim hiç papatya vermedim iyi geceler çayıdır falan hiçbirini vermedim sadece rezene çayı verdim onuda 6 aydan sonra kestim ama günü gününü tutmaz limoncum bebek bu sıkıntısını ağlayarak anlatıyo başka bişey gelmediyi için elinden ağlıyo napsın
kızlar ahmet beyin özel muayenehanesi nerde ne kadara bakıyor artı medicalde emekli sanıdığı olunca ne kadara muayene ediliyor bilgilendirirseniz sevinirim...
kızlar ne haber, nasılsınız
epey kaynatmışsınız valla geçmişe bakamadım
ilayda geçen haftaya göre daha iyi çok şükür
ama öksürüğü ve burun tıkanıklığı tam geçmedi
biraz uzun sürebiliyormuş öksürüğün geçmesi
inşallah o da geçer yakında
hastalıktan sonra huy değiştirdi çocuk ya
sürekli zır zır senağlama
kucak istiyor devamlı
bende de hafif bir grip var
faranjitim var zaten benim
burun akıntısı, öksürük falan
bi de doğal olarak halsizlik,o yüzden çok gelemedim bu ara
inşallah şu hastalıkları atlatırız da daha sık gelirim
şimdi uyandı besledim. altını aldım yatırdım uyudu yine. keyifliydi çok şükür ağlamadı. ay ne korktum ya. ne kadar acı acı bağırdı. hiç susmayacak sandım kızlar. annelik ne zor şeymiş. ANNE OLUNCA ANLADIM. nazar değmesin maşallah deyim. ama ne garip şu bebişler günleri günlerini tutmuyor. bizimki yavaş uslu kız derken ağlamayı öğrendi. :-(
kızlar ne haber, nasılsınız
epey kaynatmışsınız valla geçmişe bakamadım
ilayda geçen haftaya göre daha iyi çok şükür
ama öksürüğü ve burun tıkanıklığı tam geçmedi
biraz uzun sürebiliyormuş öksürüğün geçmesi
inşallah o da geçer yakında
hastalıktan sonra huy değiştirdi çocuk ya
sürekli zır zır senağlama
kucak istiyor devamlı
bende de hafif bir grip var
faranjitim var zaten benim
burun akıntısı, öksürük falan
bi de doğal olarak halsizlik,o yüzden çok gelemedim bu ara
inşallah şu hastalıkları atlatırız da daha sık gelirim
fsm bulvarında yapıkredi üstü iş bankası yanında 100 lira muayyene ücreti. medicalde ne kadar bilmiyorum cnm.
teşekkür ederim canım sağol..
iyiyiz canım çok şükür
seni merak ettik gelmeyince.
neyseki iyisiniz ilaydada sende canım.
ikinizede geçiş olsun.hastalık bir daha uğramasın inşallah canım.
çocukların günü gününü tutmuyor valla.
ben bunu anladım.
bende diyordum 40ımız çıkınca herşey değişir düzene giriyor diyorlardı.
valla bizimki 40 dan sonra daha huysuz oldu.
ilk doğduğu zamanları özledim.
giderek cadılaşıyor.hemen sinirleniyor.
bizde şu kırk çıkma olayı ters etki yaptı.
neyde allah bu günlerimizi aratmasın.olumunekankayizsmile
ay içimi rahatlattın ya görümcemde öyle dedi ben hep verdim huzurlu uyur zararı yok doğumdan itibaren verdim ben rezene ver bazen bazen papatya ve gece çayıda verebilirsin dedi. az az ver dedi. maşallah çok tatlı bir kızı var üstelik çok huzurlu. bende hadi vereym dedim. onu verdikten 2 saat sonra böyle bağıra bağıra ilk kez ağladı uzun uzun. sonra battaniyede salladık uyudu şimdide uyuyor ama canım ilk kez böyle acı acı ağladı çok şaşırdım. annemde diyo bebek ağlar sen alışmadın hemen panik ypma diye ama ben çok kötü oldum. sen ne kadar veriyordun rezeneyi? görümcem bana 15-20 cc ver dedi. ayyyy canım ya rhatladım. belkide tesadüftü hemen ağlaması.
ya limoncum aynen benim dorukta yaren gibi.süreklü ağlıyor ya inadından ayakta gezdirip oynatırsan susuyor yoksa öyle ağlıyorki karşı komsularım bile duyuyor sesini.40 ı çıkınca uslanır dediler banada ama dahada fena oldu dediği dedik şimdiden hoplamak istiyor nerdeyse yürüyecek hep ayakları üstüne basmak istiyor bütün gün canım çıkıyor onu hoplatırken valla.inşallah biraz daha büyüyünce sakinleşirler.
canım ya bizede diyorlar papatya çayı verin diye vermedim bende daha acaba versem dorukta rahatlarmı.belkş böyle sürekli ağlamaz.canım eczaneden mi alıyosun milupanın papatya çayımı bende alayım ya bi umut belki huzurlu oluruz bizde
ahhhhhhh canım ahhhhhh bizimki hoplatmaklada olmuyor susmuyor dün akşam nasıl ağladı şaştım. sanki bir yerini kesiyorlar çocuğun.yok canım 40 olayı bizde ters tepti. bizim kız 40 dan sonra çıldırdı. ne usluydu oysa. inşallah bir düzene girer. hiç dayanamıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?