Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

yaaaaaaaa evet canım. artık uzun uyku gezmek hayal oldu.boshayallersmile

gezersiniz gene yazın atarsınız yaren arabasına hem o hava alır hem sen yada eşin beraber çıkarsınız alırsınız bebeklerede iyi gelir açık hava zaten kırkınız çıkmış yaza kadarda 3 yada 4 aylık olur sonra rahat çıkar

anlıyorum seni canım. benim komşularım var gidip geliriz birbirimize ama onlar bana göre biraz yaşlılar ama yinede severim hepsini. çok ortak konumuz olmasada canım sıkılınca geçiyordum onlara yada onları çağırıyordum. şimdi gidemiyorum çocuk var onlarda gelmiyorlar yorgun oluyorum diye. çocuğun var dinlenirsin diyorlar. şimdi annem var gidince bende aynı olacağım.

belki canım bakalım hala umudum var

yaa benim durumum biraz farklı sıfırdan gelip komşuluk ilişkileri kursaydım belki daha kolay olurdu ama kayınvalidemle kanka hepsi çoğuda 40 yaş üstü kayınvalidem çağırılır sürekli ama benim ruhum bile duymaz o yüzden ilk zamanlar çok üzülüyodum artık önemsemiyorum onun için diyorum işte artık hiçbişey yapmıyorum

yaz bir gelsin canım inşallah çıkarız şimdi çok küçük ya hiç büyümeyecek gbi geliyor cnm.

gerçi nasıl geleceksem eşim git dese bile inanki nereye nasıl gidilir nereye binilip gidilir hiç bilmiyorum

yaz bir gelsin canım inşallah çıkarız şimdi çok küçük ya hiç büyümeyecek gbi geliyor cnm.

oooooo büyüdü bile annesi kırkı çıktı işte kuzenimin oğlu oldu bana o kadar kısa süreymiş gibi geldiki sanıyorum ki bi aylık bebek olmuş 3 aylık boshayallersmilezaman su gibi geçiyo zoru gitti sayılır havalar açılsında küçükte olsa çıkarırsın bişey olmaz

anladım canım aslında insanın kafasının uyuştuğu bir arkadaş olsa yeter insana.çok fazla açılmakta iyi değil cnm.

anladım canım aslında insanın kafasının uyuştuğu bir arkadaş olsa yeter insana.çok fazla açılmakta iyi değil cnm.

ben ondan diyorum yaa işte inanki limoncum çok yalnızım yani öyle hissediyorum kendimi bi tane olsa yeter ama yok ne kuzenim var burda ne ablam ne annem ne babam yazı dört gözle bekliyorum haziran gibi yozgata gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…