- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.301
evet canım belki buluşuruz.umudumu kesmedim daha
eeeeeeeeee biz demedikmi yaprakla size uyuyun dinlenin bol bol gezin diyekaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaa evet canım. artık uzun uyku gezmek hayal oldu.boshayallersmile
aman ne bileyim uyuyorum uyanıyorum önceki günün aynısını yaşıyorum hergün çok sıkıldım kış hem beni hem ecrini sıktı çıksam nereye çıkayım iki muhabbet edecek kimsem yok komuşular kendi aralarında toplanmışlar kahve içiyolar gene sonradan gelince kendini kabul ettirmek zor oluyo uğraşta vermiyorum zaten öylesine sıkkın önemli bişey yok
demek türünün son örneği haa:)))))))olsun limoncum oda alışır zamanla aslında bi bakıma haklı bursa çok karışık bi yer ve kolay kolay güvenemiyosun insanlara ama yazın belki yumuşatırız koca kafalarıaklinialirimsmile
mavişte bi ceee yaptı kaçtı:)))
anlıyorum seni canım. benim komşularım var gidip geliriz birbirimize ama onlar bana göre biraz yaşlılar ama yinede severim hepsini. çok ortak konumuz olmasada canım sıkılınca geçiyordum onlara yada onları çağırıyordum. şimdi gidemiyorum çocuk var onlarda gelmiyorlar yorgun oluyorum diye. çocuğun var dinlenirsin diyorlar. şimdi annem var gidince bende aynı olacağım.
toplanır geliriz sana :)ozamanda sesini çıkaramazkaydirigubbakcemile3
belki canım bakalım hala umudum var
bak olur o zaman öteki odada oturur asayişi kontrol eder belli olur mu evde bize bişey yapabilirsiniz ona göre
gezersiniz gene yazın atarsınız yaren arabasına hem o hava alır hem sen yada eşin beraber çıkarsınız alırsınız bebeklerede iyi gelir açık hava zaten kırkınız çıkmış yaza kadarda 3 yada 4 aylık olur sonra rahat çıkar
yaz bir gelsin canım inşallah çıkarız şimdi çok küçük ya hiç büyümeyecek gbi geliyor cnm.
yaa benim durumum biraz farklı sıfırdan gelip komşuluk ilişkileri kursaydım belki daha kolay olurdu ama kayınvalidemle kanka hepsi çoğuda 40 yaş üstü kayınvalidem çağırılır sürekli ama benim ruhum bile duymaz o yüzden ilk zamanlar çok üzülüyodum artık önemsemiyorum onun için diyorum işte artık hiçbişey yapmıyorum
kaydirigubbakcemile3bakalım ne gösterir yaz bize
senin eşin evde olursa kesin benim eşimde gelirsempatiksalakcinni
anladım canım aslında insanın kafasının uyuştuğu bir arkadaş olsa yeter insana.çok fazla açılmakta iyi değil cnm.
allah bilir:teselli:
kesin seninkide benimkinden aynıııııııı
gerçi nasıl geleceksem eşim git dese bile inanki nereye nasıl gidilir nereye binilip gidilir hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?