Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

reflüyü bende düşündüm ama ecrinin bu zamana kadar çıkarma huyu yoktu çok yedirirsem yada yedirmeye çalışırsam çıkarırdı doğal olarak ama bi dişi çıkarmadan ikincisi patlıyo 4 tane çıkardı 2 tane daha yolda patlayacak belli bu aralar götürmek istiyorum doktora ama eşim izin alamıyo dörtçelike bile zor aldıda götürdük evet hiç giydirmeden kaldırdı ayakkabıyı bilmiyorum birinemi verdi attımı bende kime vercem bilmiyorum ecrinin yazlıkları duruyo ama çok güzel fırfırlı badileri vardı kıyamıyorum özel kıyafetlerini bende saklıyorum

mecbure canım sen o işin peşini bırakma
mide problemi var bence ecrinin
ne zaman götüreceksin bilmiyorum ama
yakın zamanda götür bence dr a
böyle hergün kusmak
dişlerden değil bence
bir an önce önleminizi alırsınız
ilaç mı verir, reflu için test tahlil endoskopi gibi bişey mi yapılır
bilmiyorum ama bir çaresi vardır mutlaka
bu şekilde hem ecrin hem de senin için zor canım ya

eeg sonucunu aldınız mı bu arada
bişey yoktur inşallah

benim maviş kıpırdanıyor
bir bakayım, uyanıyor sanırım
bir bakayım, uyutabilirsem tekrar gelirim yine

bide nereye gitsek arabayla gidiyoruz eşim her seferinde farklı yerlerden götürüyo dediyin gibi hamileyken hep yattım e ecrinde erken doğdu çıkamadım gene kış geldi derken ayy havalarda bi açsa vallahi nasul daraldım

canım sonradan olan bişey de olabilir
dişten de olabilir, ama demek istediğim
diştendir deyip kestirip atmasın doktorunuz da
bir araştırılsın yani
kayınvalidenleveya görümcenle götüremezmisiniz
ya da yeşim hanımın gece nöbetçi olduğu günler vardır
onu sorup öğren ona göre gece gidersiniz olmazsa

kıyafetlerin hepsini ben de veremem ya
benim için çok özeller gerçekten
ama aynısından 3-4 tane aldığımız badiler var mesele
bebeklik zıbınlar falan, pijama türü şeyler yani verdiklerim

bırakmam zaten canımı çok sıkıyo bu olay ama bi fırsatını bulduğum gibi götürcem doktora endoskopi istemez inş ama bakalım nesi var diyecek bugün çıkacaktı ama ben gidemiyorum malum eşimde sevkiyata çıkarsam bakarım dedi bugün kalırsa yarın bi çaresine bakcaz artık

kayınvalidem bugün köye gitti eşimin dedesi var kışın burda havalar açıncada köye gidiyo zeytinlik falan var onlara bakıyo ee adamda yalnız çağırıyo kayınvalimdem gili bugün gittiler ama görümcemlede konuştukta beraber götürelim dedi havanın iyi olduğu gün

geçmiş olsun canım ya ablamın arkadaşının bebeği olmuştu 2 aylık falan reflü oldu kusuyordu bide hep kusacakmış gibi oluyormuş doktor ilaç. verdi geçti şimdisadece şikayete göre reflü dedi test falan yapmamıştı

tahmin ediyorum canım zaten şöyle 2 yaşına kadar falan zorluk yaşarız diye.evet yaz gelsede dışarı çıkabilsek böyle bulmayız

canım gece çayını sormuşsun zararı yokmuş tatlım görümcem 6 ayakadar hep vermiş. çokta uslu bir bebekte üstelik ama gece rahat uyusun diye vermiş. papatya, rezene ve gece çayı hep vermiş. bizimki sabah 7 de yandı emdi. yine uyudu üstelik sallamadan şaşırdım oysa saatlerce sallardım uyusun diye. sonra 9 ta tekrar uyandı. gayet mutluydu. papatyayı ve rezeneyide gün içinde veriyorum. meme verdikten sonra. gazına iyi geldi pıtır pıtır döktürüyor canım.

gece çayını akşam geceleri veriyorum canım rahat uyusun diye içinde melisa, anason, kekik ve nane varmış.

maaşallah canım yarene.ben sabah beri sallıyorum doruğu hala bakıp duruyor ya bende aldırayım bugün de çocuk rahatlar belki.netten müzik açıyorum ona dinleyip duruyor canım bayılıyor müzik dinlemeye

şimdi aradım doktorumuzu günde bi kere kusma korkulacak bi durum deyil diyo öyün aralarını uzat dedi müsait olduğunuz bi ara getir dedi reflü olabilirmi dedim olabilir dişlerde yapar gilince bakarız dedi bu hafta götürürüm inş eşim olmasada kendim götürcem

yok canım emar çekilecek bayıltıpta çekilecek 20 dk falan sürüyormuş emar

eegde o kadar sürdü ayy aklıma geldikçe nasıl zorlandım anlatamam sana neyse inş dorukta atlatır hareket etmesin diyemi bayıltacaklarmış emarı nasıl çekiyolar acaba

limoncum maşallah yarene bizim cadılardan daha uslu olcak inş böyle devam eder

eegde o kadar sürdü ayy aklıma geldikçe nasıl zorlandım anlatamam sana neyse inş dorukta atlatır hareket etmesin diyemi bayıltacaklarmış emarı nasıl çekiyolar acaba

evet canım hateket etmesin diye.bildiğim kadarıyla büyük bir makinanın içine yatırıyorlar tak tuk sesler çıkan bir makina.tomografi makinası gibi ama üstü açık diye biliyorum.ya bizde atlatsak canım ne kötü olurum o gün gözümün önünde anestezi verip bayıltacaklar minnacık şeyi ya ne zor olur dayanamam ben ya nasıl olacak bilmiyorum.inşallah allah dermansız dert vermez canım

napacaksın elden bişey gelse keşke ama yeterki onlar sağlıklı olsunda dayanacaksın en azından acı verici bişey deyil zaten çok az bi doz verirler narkozuda yanında kim gelecek doktora ben hangisine gidersem gideyim eşim olmadan gitmek istemiyorum ki moral,m bozulunca eşim beni motive ediyo gerçi kimim varki başka yanımda kimi götüreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…