Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

Slm arkadaşlar. Ben Melike. Yazılarınızı okudum. Gerçekten çok aydınlatıcı bilgiler veriyorsunuz. Ben de ilk ayımdan beri Ahmet Bey'e Medical Park'a gidiyorum.Şimdi 31. haftadayım. Gerçekten çok memnunum. 3 yaşında bir kızım var. O normal doğum olmuştu. ılk baştan hep normal istedim doğal olsun diye ama doktorum daha sancım ağrım hiçbişeyim yokken kontrole gittiğimde ilaç vermiş doğumu başlattım hastaneye gidin dedi. Sunni sancıyla oldu ve çok zordu. O yüzden şimdi sezeryan istiyorum. Epidural sezeryan hakkında bilgisi olan var mı. Bi de çanta hazırlamaya başlayacağım. Abartmak istemiyorum. Neler koymalıyım. Bilgi verirseniz sevinirim.

canım benim eşimde gelir annemde abimin hanımıda gelir ama o durumda kimse moral veremezki.inşallah deneyimli kişiler verir anesteziyi canım çünkü çok küçük doruk yanlış birşeyi kaldıramaz.inşallah sonuçlarımızda güzel çıkar bende güzel haberler veririm.daha 1 ayımız var ama sürekli düşünüyorum.hele ağlarken falan ağzı kayınca içim eriyor düzelmedi diye.rabbim ona vereceği derdi bana verse de oğlum hep sağlıklı olsa mecburecim

evet canım ahmet bey çok iyi bir doktor.bende kontrole gideceğim kısmetse bu hafta.epidurali bilmiyorum canım ama genel oldum ve çok güzel geçti benim.çantaya bebek için zıbınlar koy canım.bana en çok pijama lazım oldu 3-4 tane değiştirdim orda.iç çamaşırıda çok lazım.bebeği yıkıyorlar sürekli bebek şampuanı koy.bebek battaniyesi koy,biberon falan koy sütün hemen gelmesse orda mama veriyorlar.canım başka aklıma geldikçe yazarım arkadaşlarda yazar unuttuklarımı yine.allah kurtarsın canım az kalmış inşallah kolay olur herşey.ama yapabilirsen normal yap.ikinci çocuk çok kolay oluyormuş sen zor kısmı atlatmışsın

hoşgeldin ne güzel epeyi ilerlemiş hamileliyin bilgilirizden yararlanabildiysen ne mutlu bize ben sezeryan oldum ama epidural deyil genel anesteziyle doğurdum ama ahmet bey seni aydınlatır epidural genelden daha sağlıklı olduğunu duydum ben netten araştırdım bebek açısından daha sağlıklıymış hakkında hayırlısı olsun neler koymalısın kendine pijama takımı bol çamaşır çorap şal yada sabahlık bebek için bol badi çünkü küçükken çok kirletiyolar altlarını açınca mesela 4 yada 5 tane çorap battaniye zıbın tulum yada hastane çıkış setlerinde hepsi oluyo bide şampuanı bebek yağı ıslak mendil ve tabi bez:)senin içinde hasta bezi yani bizden istemişlerdi ayy iyiki abartmadık dimi:))))))ben gecelik hiç giymedim bol bol pijama deyiştirdim ama eşim eve gelince getiriyodu eksik olunca bizim bebek çantası gibi olayımız olamadı malesef

oooooo siz epeyi kalabalıksınız biz her durumda eşimle ikimiz oluyoruz zor oluyo ama annem yok napayım kimim varda kimi götüreyim moral derken zaten kendini üzme acı duyacak bi olay deyil biliyorum bende hep düşündüm nasıl olcak diye düşündüğüm kadarda zor oldu ama benim kızım uyumadı ondan dolayı fazla verilmez merak etme sevinç onlar kimbilir günde kaç kişiye yapıyolar aynı işlemi helede fakültede daha profesyonellerdir ayy yavru kuş geçer inş annesi üzme kendini erken tanı kondu bak şimdiden tedavi yapılıyo çekilirse anlaşılır ne olduğu bişeyde çıkmaz inş

üzülmemek eldemi mecburecim beni en iyi sen anlarsın.dua et canım namaz kıldıkça doruk için olurmu inşallah bişey çıkmaz da bizimde içimiz rahatlar.evet canım biz kalabalıkyız.ahmet beye kontrolede her gidişte 4-5 kişi oluyorduk diyorduk biraz kalabalıkyız diye ahmet beyde benim için daha iyi kalabalık olmanız diyordu.sağolsunlar ailem olmasa ben perişan olurdum kimse tutmazdı elimden valla

oyyyyyyyyyyyyy bittim ben öldüm yorgunluktan. bizimkinin keyfi yerindeyken yıkayalım dedik ayyyyy ne çok ağladı. çıldırdı. emziğide almıyor sinirinden memeyide. ne sinirli kız olacak. gözüm korktu. hala sallıyoruz. bir saat oldu uykuya dalamdı.

ayy limoncum ya bide kızlar sakin olur derler senin yarende doruk gibi sinirlenince gözü hiçbişey görmüyor galiba.bizimkide ishal oldu galiba çok sulu yapıyor bide 3-4 saatte bir yapıyor kakasını ya çocuğu hastamı ettik ne hocanın verdiği kağıdı suya koyup 7 gün içirecektik bugün baktıml içme suyuna içi kağıt parçacıkları dolu vermedim ama 3-4 gündür veriyorduk.daha çocuk doktorumuz da yok ya hasta olmamıştır inşallah.

hala sallıyoruz canım. bir türlü dalamadı çocuk. inşallah bişey olmamıştır doruğada canım. bizimkide dün bugün kaka yapmadı. bende ona takılıyorum. yarın 3. gün inşallah yapar canım. hergün bişey çıkacak galiba.

çocuk doktoru konusundada bilmiyorum ne yapacağız bakalım. biz zafer bey'e devam edelim diyoruz bakalım canım.

çocuk doktoru konusundada bilmiyorum ne yapacağız bakalım. biz zafer bey'e devam edelim diyoruz bakalım canım.

canım medicalde nihat bey varmış şimdide onu iyi demişler eşime bilmiyorum bide onamı götürüp denesem.ama onuda beğenmezsem eşim delirir heralde.bi netten araştırayım bakayım bişey yazan varmı hakkında

ay canım dorukta benim yanımda bende onu sallıyorum.uyuyor gibi yapıyor sallamayı bırakınca gözlerini açıveriyor.canım bizimki bi sabah kaka yapmasa yapana kadar ıkınıyor ağlıyor yapamadım diye.ayaklarını oynata karnını ovaova yaptırtıyorum.zeytinyağı sürmüyormusun geçen sürdük biz yaptı dorukta hemen.şimdi ishal olduğu için kendi yapıyor masajsız ama normalken ben yaptırtıyordum hareket ettirerek canım

canım bakalım memnun kalırsan giderseniz söylersin banada. konuşuruz canım.

biz bu gidişle beşikle bütünleşeceğiz galiba sevinç. bizimkinin ıkınması yok ayaklarını karnınada çekmiyor. bizimki sinirinden ağlıyor. kakası sıkıntı yapsa ıkınırdı diyorum ama bakalım yarında bekleyeyim yapmazsa müdahale ederim. geçen yapmadığında zeytinyağı sürüp yaptırmıştım. süreklide müdahale etmek istemiyorum.biraz daha bekleyim canım.

yok canım test yapmadım bidaha galiba bu ay yine ahmet beye gideceğim böyle adetim gecikince psikolojim bozuluyor 3gündür de çok midem bulanıyor yemeklerden sonra hamilelilkte böyle olurmu canım yaa ayy siz doğurdunuz rahatladınız bizde tık yok daha bebeklerinizden şikayetci olmayın allah herkese nasip etsin annelliği babalığı o şeker seylerle bizlerde uğrasalım uykusuz kalalım dua edin bizelerede

sevinç bu arada benim adım neslihan.ismimlede konuşabiliriz

tamam neslihancım öyle yapalım.çay veremed,m ya gidip almadı babası işi varmış.geçenlerde çok sinirlendim zaten doruğun pişiği varken krem istiyorum ya sürekli o geçirmedi şunu al o geçirmedi bunu al.ama ne yapayım çok ağlıyordu doruk.eşimde gidip annesine demiş sürekli başka krem aldırıyor diye.kayınvalidemde gelmiş anneme diyormuş sürekli niye krem istiyorsunuz doğru dürüst bi tanesini baştan söylesenize diye.bide diyormuş benim oğlum çalışıyor sevinç gitsin alsın krem istiyorsa diye.ya öyle sinirlendim ki ben bebekle nereye gideyim bide havalar soğuk.anneme bıraksam bensiz bakamıyorlar beni görmeyince sürekli ağlıyor kimse susturamıyor.şimdide bitki çaylarını aldıramadım.yarında almassa öbür gün ben çıkıp alayım bari

evet canım etme bakalım müdehale.ben ettim şimdi her sabah gözümün içine bakıyor kakamı yaptırtsın ayaklarımı itipte diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…